Mums jau mama sake, kad ten viena yra kuri nelabai maloni ir jai buvo nusukusi pinigu ten kazkaip, mes kai ten nuejom sakom norim isirasyti, kad gal koki darba pasiulys ir jie, kad gautu nemokama gydyma, sako, o ka ruosiesi jau tu mirti, kad tau gydymo reikia, o va rugseji ir operacijos prireike ir nereikejo moketi nieko, o butume tirai netureje uz ka moketi
Taip, visiems blogai, bet as negaliu skustis, pavalge, turim kur miegoti, siltai gyvenam. Ismokom patys namuose pasidaryti tokius dalykus kur seniau pirkdavai, pvz kaip kebabus, ceburekus, patys namuose gaminam ir daug geresne kokybe

per vasara uogienes virdavom, ar ka dedavom i saldikli, su mano mama vis vaziavo grybauti, prisirinko tikrai nemazai.
Kai reikejo ka pirkti, vyras duodavo man pinigus, kad as padeciau ir taupyciau, sutaupom ir nusiperkam.
Svarbiausia manau nenuleisti ranku.
O automobiline pirkom padeveta, tai nedaug ji kainavo (kai nusipirkau tai suzinojau, kad jai perki padeveta tai jau is geru zmoniu, kad ji nebutu patyrusi avarijos)bet nieko jau nepakeisi, ziema visviena labai daug kur nevaziuosi gal. Lovyte atidave teta, ji isvaziavo gyventi i uzsieni ir neturejo kur jos padeti, dave ir rubeliu, kaldryciu(as tik issisklabiau) ir labai gerai atrodo
Na gana man cia apie tai - sakykit kaip jus galvojat apie lankymus sveciu kai grisit is ligonines jau su leliuku, po kurio laiko jau priimsit juos?
mes sakem po kokio menesio ar net po dvieju, kad patys pirma apsiprastume su viskuo ir rutina daugiau nusistovetu,o dar laikas toks kad daug kas gali buti su virusai ir net nepagalvoja gali uzkresti leliuka.
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 08, 23:12)
požymiai tokie: dažnai užeinantys spazmai, gimdos sukietėjimai, skausmai kaip per mėnesines, žodžiu tie vadinamieji sąrėmiai, taip pat minkštas gimdos kaklelis, kuris trumpėja ir gali bet kada pradėt atsidarinėt. Va tokie požymiai
na pas mane ir tokiu pozymiu yra tikrai, cia buvo laikas kad kiekviena diena pilva mausdavo, o dabar aprimo ir nieko, gal tyla pries audra, kaip sakoma