Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

Tai tavo vyras dar dirba kazkur, o mes abu isvis niekur nedirbantys. Gyvenom kaune kol mokiausi, vyras neteko darbo, as baigiau mokslus ir grizom gyventi i raseinius pas mano tevus, gerai, kad cia turime stoga virs galvos, vietos tikrai uztenka visiems, sutariam. Kai grizom cia, rasem skelbima i laikrasti, kad murininkas iesko darbo, prireikia jo paslaugu dar 4u.gif
Ejom i darbo birza, kad isirasyti, tai isvijo is pat pradziu. Paskui nuejau i savivaldybe, kad gauciau tu nemokamu maisto produktu (jau gavom 1 karta)kai leliukas gims jau gausim trims asmenims ju. Veliau dar karta nuejom i darbo birza, pagaliau prieme, po triju men tik prades gauti pasalpa, is pat pradziu norejo sakyt isvis ko cia atejai, o kai vyras pasake, kad as cia ne del pinigu atejau, tai net neturejo ka atsakyti. Galvojam visaip is kur gauti pinigu, turejom pinigu uzsitaupe, nusipirkom masina dauzta, na puse daliu sudejom i savo, o kitas pardavem tai visai neblogai isejo mums, planuojam dar viena taip pirkti ziemai. Gal iseis ziemai, kad isidarbins i lentpjuve tai visai neblogai butu jau tikrai. Nu vienu zodziu sukames kaip tik galime, aisku labai padeda tevai mums, jai ne jie tai mes gerai negyventume tikrai.
Atsakyti
jum tai tikrai sunkiau, bet svarbiausia, kad yra stogas virs galvos smile.gif
vat jei vyras nedirbtu tai nezinau ka darytume, nes turim bankam imokas moket, vyras pries kelis metus buvo biski paskolos pasiemes, dabar atidavinejam, gerai kad bent lapkriti paskutine imoka tos paskolos, tai bent 300lt jau susitaupys mega_shok.gif
tai mano vyras dabar su savo daktaru susitare, tas dave biuleteni jam, antradieni jam operacija tada biuleteni vel prates porai savaiciu jei ne menesiui, tada kai pagimdysiu eis tu atostogu, is pradziu ta menesiuka, o poto pasims visiems metams tevystes atostogas, bet ir tai sako nesedesiu gi visa laika be darbo, eisiu chalturit kad daugiau pinigu butu...

o mes masinos kedute nezinau kada nusipirksim, jauciu tada kai gausim uz vaikeli pinigus, nes vyrui algos uz rugpjuti dar nesumokejo doh.gif
Atsakyti
Aš į ligoninę jau daiktus maždaug visus susidėjau, dar reikia chalatą išsiskalbti, šlepetes įmesti smile.gif Vežimuką vakar nusipirkom Vaikutyje - Jane Slalom, o šeštadienį važiuosim į Gariūnus pirkti lovytės, pataliukų, čiužinuko, visokių patiesaliukų ir t.t. smile.gif Vaikiškus drabužėlius jau susiruošiau, visi išplauti, išlyginti, laukia lėlytės bigsmile.gif
Šiandien buvau Antakalnio klinikose konsultacijai, gydytojas sakė, kad pas mane nemažai požymių, rodančių, jog didelė tikimybė, kad gimdysiu anksčiau unsure.gif Nešioju mažą mergytę, 36 savaitę ji tėra apie 2 kg, sakė, kad jei išnešiočiau iki galo tai būtų ji apie 2800-2900 g svorio, o jei anksčiau tai visai coliukė bus unsure.gif Vyras burbuliuoja, kad bus tokia pat nedidelė kaip mama vietoj to, kad būtų zdarava pana, aukšta manekenė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 08, 22:42)
Aš į ligoninę jau daiktus maždaug visus susidėjau, dar reikia chalatą išsiskalbti, šlepetes įmesti  smile.gif Vežimuką vakar nusipirkom Vaikutyje - Jane Slalom, o šeštadienį važiuosim į Gariūnus pirkti lovytės, pataliukų, čiužinuko, visokių patiesaliukų ir t.t.  smile.gif Vaikiškus drabužėlius jau susiruošiau, visi išplauti, išlyginti, laukia lėlytės  bigsmile.gif
Šiandien buvau Antakalnio klinikose konsultacijai, gydytojas sakė, kad pas mane nemažai požymių, rodančių, jog didelė tikimybė, kad gimdysiu anksčiau  unsure.gif Nešioju mažą mergytę, 36 savaitę ji tėra apie 2 kg, sakė, kad jei išnešiočiau iki galo tai būtų ji apie 2800-2900 g svorio, o jei anksčiau tai visai coliukė bus  unsure.gif Vyras burbuliuoja, kad bus tokia pat nedidelė kaip mama vietoj to, kad būtų zdarava pana, aukšta manekenė  biggrin.gif

Mes irgi i gariunus drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na gal nieko, kad mazyte, db gi visko buna, tik gal teks ilgiau ligoninej paguleti.. doctor.gif o sakyk, nesake kokie tie pozymiai?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 08, 22:10)
Tai tavo vyras dar dirba kazkur, o mes abu isvis niekur nedirbantys. Gyvenom kaune kol mokiausi, vyras neteko darbo, as baigiau mokslus ir grizom gyventi i raseinius pas mano tevus, gerai, kad cia turime stoga virs galvos, vietos tikrai uztenka visiems, sutariam. Kai grizom cia, rasem skelbima i laikrasti, kad murininkas iesko darbo, prireikia jo paslaugu dar 4u.gif
Ejom i darbo birza, kad isirasyti, tai isvijo is pat pradziu. Paskui nuejau i savivaldybe, kad gauciau tu nemokamu maisto produktu (jau gavom 1 karta)kai leliukas gims jau gausim trims asmenims ju. Veliau dar karta nuejom i darbo birza, pagaliau prieme, po triju men tik prades gauti pasalpa, is pat pradziu norejo sakyt isvis ko cia atejai, o kai vyras pasake, kad as cia ne del pinigu atejau, tai net neturejo ka atsakyti. Galvojam visaip is kur gauti pinigu, turejom pinigu uzsitaupe, nusipirkom masina dauzta, na puse daliu sudejom i savo, o kitas pardavem tai visai neblogai isejo mums, planuojam dar viena taip pirkti ziemai. Gal iseis ziemai, kad isidarbins i lentpjuve tai visai neblogai butu jau tikrai. Nu vienu zodziu sukames kaip tik galime, aisku labai padeda tevai mums, jai ne jie tai mes gerai negyventume tikrai.

Visiems dabar sunkus metas..svarbiausia optimistiskai nusiteikti, kad ir kaip bebutu..

Bet nelb supratau, kodel gi jus isvijo is birzos?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 08, 20:42)
Aš į ligoninę jau daiktus maždaug visus susidėjau, dar reikia chalatą išsiskalbti, šlepetes įmesti  smile.gif Vežimuką vakar nusipirkom Vaikutyje - Jane Slalom, o šeštadienį važiuosim į Gariūnus pirkti lovytės, pataliukų, čiužinuko, visokių patiesaliukų ir t.t.  smile.gif Vaikiškus drabužėlius jau susiruošiau, visi išplauti, išlyginti, laukia lėlytės  bigsmile.gif
Šiandien buvau Antakalnio klinikose konsultacijai, gydytojas sakė, kad pas mane nemažai požymių, rodančių, jog didelė tikimybė, kad gimdysiu anksčiau  unsure.gif Nešioju mažą mergytę, 36 savaitę ji tėra apie 2 kg, sakė, kad jei išnešiočiau iki galo tai būtų ji apie 2800-2900 g svorio, o jei anksčiau tai visai coliukė bus  unsure.gif Vyras burbuliuoja, kad bus tokia pat nedidelė kaip mama vietoj to, kad būtų zdarava pana, aukšta manekenė  biggrin.gif

tai palauk, gal dar isnesiosi iki galo, tik dabar ramesni rezima pasirink mirksiukas.gif
o maza vaikeli bus lengva pagimdyt thumbup.gif: bet uzaugs ir bus viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 08, 22:56)
doctor.gif o sakyk, nesake kokie tie pozymiai??  g.gif

požymiai tokie: dažnai užeinantys spazmai, gimdos sukietėjimai, skausmai kaip per mėnesines, žodžiu tie vadinamieji sąrėmiai, taip pat minkštas gimdos kaklelis, kuris trumpėja ir gali bet kada pradėt atsidarinėt. Va tokie požymiai smile.gif
Atsakyti
Mums jau mama sake, kad ten viena yra kuri nelabai maloni ir jai buvo nusukusi pinigu ten kazkaip, mes kai ten nuejom sakom norim isirasyti, kad gal koki darba pasiulys ir jie, kad gautu nemokama gydyma, sako, o ka ruosiesi jau tu mirti, kad tau gydymo reikia, o va rugseji ir operacijos prireike ir nereikejo moketi nieko, o butume tirai netureje uz ka moketi verysad.gif
Taip, visiems blogai, bet as negaliu skustis, pavalge, turim kur miegoti, siltai gyvenam. Ismokom patys namuose pasidaryti tokius dalykus kur seniau pirkdavai, pvz kaip kebabus, ceburekus, patys namuose gaminam ir daug geresne kokybe 4u.gif per vasara uogienes virdavom, ar ka dedavom i saldikli, su mano mama vis vaziavo grybauti, prisirinko tikrai nemazai.
Kai reikejo ka pirkti, vyras duodavo man pinigus, kad as padeciau ir taupyciau, sutaupom ir nusiperkam.
Svarbiausia manau nenuleisti ranku. 4u.gif ax.gif
O automobiline pirkom padeveta, tai nedaug ji kainavo (kai nusipirkau tai suzinojau, kad jai perki padeveta tai jau is geru zmoniu, kad ji nebutu patyrusi avarijos)bet nieko jau nepakeisi, ziema visviena labai daug kur nevaziuosi gal. Lovyte atidave teta, ji isvaziavo gyventi i uzsieni ir neturejo kur jos padeti, dave ir rubeliu, kaldryciu(as tik issisklabiau) ir labai gerai atrodo smile.gif
Na gana man cia apie tai - sakykit kaip jus galvojat apie lankymus sveciu kai grisit is ligonines jau su leliuku, po kurio laiko jau priimsit juos?
mes sakem po kokio menesio ar net po dvieju, kad patys pirma apsiprastume su viskuo ir rutina daugiau nusistovetu,o dar laikas toks kad daug kas gali buti su virusai ir net nepagalvoja gali uzkresti leliuka.
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 08, 23:12)
požymiai tokie: dažnai užeinantys spazmai, gimdos sukietėjimai, skausmai kaip per mėnesines, žodžiu tie vadinamieji sąrėmiai, taip pat minkštas gimdos kaklelis, kuris trumpėja ir gali bet kada pradėt atsidarinėt. Va tokie požymiai  smile.gif

na pas mane ir tokiu pozymiu yra tikrai, cia buvo laikas kad kiekviena diena pilva mausdavo, o dabar aprimo ir nieko, gal tyla pries audra, kaip sakoma 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ruutta na tikiuos, kad labai jau anksciau nepagimdysi ir nereiks ilgai ligonineje guleti mirksiukas.gif
as kai buvau pas gine ana treciadieni tai man net neziurejo kaip ten kas daros... tik paime isskyru tepineli ir viskas g.gif bet as kolkas gerai jauciuos tai nesiskundziu..

o kedute tai mes zadam nauja pirkt, nes jei padeveta tai reikia zinot is kur kaip ir sake Rasvita...
na o svecius tai irgi galvojam gal po kokio menesio tik priiminet, nes tokie orai dabar, kad doh.gif nebent tik brolius ir seses bei savo tevus priimt ir viskas g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Buvau nuejusi pas daktare pasitikrinti, tai pasake, kad leliukas dar nesiruosia gimti, gimdos kaklelis uzdaras. Orai prasti, salta cia ir visai nenori lysti laukan is silto savo namelio nestuke.gif biggrin.gif
Na dar turim laiko, matyt nori nustatyta data gimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 09, 11:25)
Sveikutes 4u.gif
Buvau nuejusi pas daktare pasitikrinti, tai pasake, kad leliukas dar nesiruosia gimti, gimdos kaklelis uzdaras. Orai prasti, salta cia ir visai nenori lysti laukan is silto savo namelio nestuke.gif  biggrin.gif
Na dar turim laiko, matyt nori nustatyta data gimti g.gif

ot šaunuolis, laikosi savo grafiko biggrin.gif Ir mamytė gali būti rami, kad išnešios 4u.gif
Papildyta:
Svečių po vaikelio gimimo tai aš ilgokai matyt nenorėsiu priimti, nes ir laikas toks, kai visi apsisnargliavę, nėr čia ko unsure.gif Na aišku, tėvai, broliai, seserys tai tikrai bus laukiami, bet manau jie ir supratingi bus, ir padės, jei reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 09, 11:45)
ot šaunuolis, laikosi savo grafiko  biggrin.gif Ir mamytė gali būti rami, kad išnešios  4u.gif
Papildyta:
Svečių po vaikelio gimimo tai aš ilgokai matyt nenorėsiu priimti, nes ir laikas toks, kai visi apsisnargliavę, nėr čia ko  unsure.gif Na aišku, tėvai, broliai, seserys tai tikrai bus laukiami, bet manau jie ir supratingi bus, ir padės, jei reikės  smile.gif

Man ir smagu, kad neskuba per daug, bet taip jau norisi ji greiciau laikyti savo rankose, bet vis pagalvoju, kad jau nedaug liko biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 09, 11:52)
Man ir smagu, kad neskuba per daug, bet taip jau norisi ji greiciau laikyti savo rankose, bet vis pagalvoju, kad jau nedaug liko biggrin.gif  thumbup.gif

Aš jau irgi labai laukiu savo mažylės wub.gif Turbūt net per smarkiai, dukrytė suuodė ir nerimsta biggrin.gif
Atsakyti