Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

QUOTE(Ruutta @ 2009 10 17, 12:06)
Aš prisibijau  unsure.gif Ne tiek skausmo, kiek tiesiog paties rezultato, atrodo nurimt negaliu, kol savom akim nepamatysiu, kad viskas tvarkoj, mažylė sveika  doh.gif
Vyras man parsiuntė tokį rusišką filmą apie gimdymą, gana detalus, prasideda pirmais gimdymo požymiais ir baigiasi pačiu vaikelio gimimu, tai vakar žiūrėjau ir pagavau save vietomis tankiai kvėpuojančią ir prakaituojančią  biggrin.gif Ir suprtau, kad daugiau apie gimdymą filmukų nežiūrėsiu, labai jau ten įsijaučiau  ax.gif Užteks to įsijautimo kai pačiai teks  tongue.gif
Kaip Jums mano avataras? Vyras uždėjo, sakė, kad aš dabar tokia  blink.gif  biggrin.gif

As tai net nenoriu tokiu filmu ziuret kazkodel g.gif gal, kad issigasiu ir labai bijosiu gimgymo.... blush2.gif

O avataras tiksliai atitinka mus doh.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 13:53)
As tai net nenoriu tokiu filmu ziuret kazkodel g.gif  gal, kad issigasiu ir labai bijosiu gimgymo.... blush2.gif

O avataras tiksliai atitinka mus doh.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dabar ar bijosi ar nebijosi vistiek teks gimdyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 17, 18:22)
dabar ar bijosi ar nebijosi vistiek teks gimdyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif papuolem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MartaP: 17 spalio 2009 - 17:45
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 17:45)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif papuolem biggrin.gif

ir niekur nebedingsim kol nepagimdysim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 16, 21:12)
Calendula gal jau tau gimdymas ant nosies,sako pries gimdyma ir pykina ir vidurius paleidzia g.gif
man kol aks viskas ok,,,sianakt kaip niekad gerai miegojau...Tik 3 kart i WC laksciau..Pilvukas dar kaip sakant nenusileides,tikiuosi nusileis artimiausiu laiku(ta prasme lelis isistatys kur reikia).Ant kamuolio vis pasitabaluoju biggrin.gif .
Wiwaa man noras  smileysex.gif niekur ne nebuvo dinges blush2.gif O pas mane baltuju ir nemazai,bet kaip kada,nors jos normalios,tai dar tikrai ne kamstis,tiesiog gleives ir tiek..
Man dabar pas daktare treciadieni,,,,sake susitiksim jei nepagimdysi biggrin.gif ,bet manau kad as gimdysiu veliau g.gif

zinot, jau rasiau, kad ir mane pykino ir vemiau visa diena ir manaiu, kad jau gimdau, nes taip su pirmaja gimdymas prasidejo, t.y. pikino ir vemaiu iki kol vandenys nubego... tai kai visa diena pravemiau, maniau, kad jau gimdau lotuliukas.gif bet beda buvo man tame, kad mano mazius apsiverte zemyn galva, tai matyt paciam netiketas veiksmas buvo, tai su mano skrandziu futbola pazaide lotuliukas.gif tai ir susivemiau unsure.gif ... o kad viduriai atlaisveja paskutinem savaitem - ir gi tiesa, anais nestumais i gala nestumo tustindavausi kiekviena diena, nors turiu uzkietejusiu viduriu problema ir iki nestumo tustindavausi kas 2-3 dienos... taip yra, todel kad jau musu organizmas ruosiasi gimdymui, o gimdant 2-ja mergina, kai prasidejo saremiai, as tustinausi 2 kartus, va todel dabar musu gydytojai jau dasiprotejo ir netrikdo organizmo su klizmomis kaip pries 10 metu!!! musu organizmas pats issivalo ir pasiruosia siam procesui naturaliai!
tai noras smileysex.gif man ir jau visai nedinges buvo, tiesiog kaskaip naturaliai intervalai didesni pasidare, o va siom dienom tiesiog negaliu kaip reikia blush2.gif , o maniskis nono.gif mastau.gif kasko bijo, gal pakenkt, tai net juokauju, kad stora tai neziuri, tai net supyksta fool.gif labai jau saugo mus ax.gif

gimdyti visai nebijau juk as jau su stazu lotuliukas.gif , o jau ir gi nekantrauju kuo greiciau susitikti su savo mazyliu...
o man but nescia visai patiko... iki 9 paskutinio menesio ax.gif... paskutinis menuo sunkiausias, o patiko, nes visi tavim rupinasi, nuolaidziauja blush2.gif , o dabar tai jau jo.... kaip tos meskutes is avataro lotuliukas.gif jau net seimyna batus uzsegineja....
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 19:45)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif papuolem biggrin.gif

nu tiksliau tai ir nepasakysi biggrin.gif Lyg turėtume kitą išeitį g.gif biggrin.gif
Atsakyti
oj mergaites, mano lelius siandien nakti sokiu maratona surenge sokiai.gif sokiai.gif

bet smagu, kai duodas biggrin.gif
jau daiktelius visos susikrovet? g.gif lotuliukas.gif as galvoju ka i pacia gimdyklos palata reikia isidet? g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jau laikau savo leliuka ant ranku thumbup.gif thumbup.gif
Is sekmadienio i pirmadieni nakti isvaziavau i ligonine,o jau vakare laikiau savo dukryte ant ranku thumbup.gif wub.gif
Kaip jums sekasi?
2.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 18, 13:08)
Sveikutes 4u.gif
Jau laikau savo leliuka ant ranku thumbup.gif  thumbup.gif
Is sekmadienio i pirmadieni nakti isvaziavau i ligonine,o jau vakare laikiau savo dukryte ant ranku thumbup.gif  wub.gif
Kaip jums sekasi?
2.gif  soske.gif

Sveikinimai didžiausi! 4u.gif Aukit didelės ir sveikos! 4u.gif Nagi papasakok plačiau, kiek sveria, kaip gimdymas, ar lengvai, ar teko paplušėti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 18, 13:08)
Sveikutes 4u.gif
Is sekmadienio i pirmadieni nakti isvaziavau i ligonine,o jau vakare laikiau savo dukryte ant ranku thumbup.gif  wub.gif
Kaip jums sekasi?
2.gif  soske.gif

Na stai turime pirmaja mamyte musu tarpe 4u.gif Daug peinelio ir ramiu nakteliu 4u.gif
O mes vis tokios pat storos biggrin.gif ,nejudrios ir neissimiegoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 18, 11:08)
Sveikutes 4u.gif
Kaip jums sekasi?
2.gif  soske.gif

sveikinimai didziausi mirksiukas.gif 4u.gif
svarbu, kad esat sveikos ir jums viskas gerai mirksiukas.gif
kaip faina, jau viena mamyte yra, tuoj ir mes pradesim byret lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

aha, papasakok kaip gimdymas, kokiu daiktu ligoninej neprireike?ko truko? g.gif
koki varda mazylei idejot? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 18, 12:08)
Sveikutes 4u.gif
Kaip jums sekasi?
2.gif  soske.gif

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
taip ir maniau, kad jau...., nes dingai is eterio pries savaite...

o mes vis dar storules lotuliukas.gif

tikrai labai idomu ko reikejo bunant ligonineje?....
Atsakyti