Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

Sveikutes, idomu ar as cia ne per anksti uzsukau? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 15, 15:03)
Miracle mira sveikinu pagaliua isivedus interneta 4u.gif

As sianakt zinokit ant kamuolio prasokinejua,nes taip maude pilva ,o ypac kairy sona,,,sakes nejo atsigult,o patariama ant kamuolio pasokinet lengai nuima skausma,ir leliuj padeda isistatyti kaip reikiant.

nu tau jau nebedaug liko, gal jau greit ir pagimdysi g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 10 15, 18:08)
Sveikutes, idomu ar as cia ne per anksti uzsukau?  g.gif  blush2.gif

sveika wink.gif
na 8 menuo yra nuo 32 savaites smile.gif tau dar tik 31 ) bet jau gali but ir pas mus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 15, 19:49)
nu tau jau nebedaug liko, gal jau greit ir pagimdysi g.gif  4u.gif
Papildyta:

sveika wink.gif
na 8 menuo yra nuo 32 savaites smile.gif tau dar tik 31 ) bet jau gali but ir pas mus mirksiukas.gif  4u.gif

uj aciu labai noreciau jau cia plepeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 10 15, 19:12)
uj aciu labai noreciau jau cia plepeti  4u.gif

ir kasgi neramina tave? ax.gif
Atsakyti
man atrodo, kad mano mažiukė jau nusileido žemyn, nes vakar vakare tokie skausmai užėjo, visą dubenį net plėšte plėšė, o šiandi pilvas žemai, toks kaip kiaušinukas nusmukęs ir formą pakeitęs g.gif Skrandžio srityje tai lyg ir palengvėję, bet visas juosmuo ir dubuo tai labai skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 15, 20:47)
ir kasgi neramina tave? ax.gif

daktare sake, kad i nestumo gala daro kazkoki tyrima "B ..." ir daugiau nepamenu pavadinimo, gal kas zinot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 15, 22:09)
man atrodo, kad mano mažiukė jau nusileido žemyn, nes vakar vakare tokie skausmai užėjo, visą dubenį net plėšte plėšė, o šiandi pilvas žemai, toks kaip kiaušinukas nusmukęs ir formą pakeitęs g.gif Skrandžio srityje tai lyg ir palengvėję, bet visas juosmuo ir dubuo tai labai skauda  verysad.gif

jei jau juosmeni ir dubeni skaudena, tai greit ir lelius ateis mirksiukas.gif

mano dar tik apsiverte, bet dar nenusileido, tiesiog skecia sonkoliaus ir atrodo skrandi per gerkle istums, bet va pastebejau, kad man jau pradeda rastis tirstu gleiviu, jau kamstis lauk eina... bet man labai keista, tai, kad paskutiniu metu atsirado noras smileysex.gif blush2.gif...
manau, kad kokias 2 savaiteles dar negimdysiu rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 10 16, 10:23)
daktare sake, kad i nestumo gala daro kazkoki tyrima "B ..." ir daugiau nepamenu pavadinimo, gal kas zinot?  doh.gif

sunku pasakyti kas per tyrimai... zinau, kad man 34 savaite eme daug kraujo is venos ax.gif atliko tyrimus ir sake, kad viskas gerai, o kokie tyrimai, tai net nesidomejau... blush2.gif
Atsakyti
Vakar po ginės jau nebeprisėdau prie kompo. Ko tai vakar buvo sunku diena- labai silpna, sukosi galva. žinoma, pulsas irgi buvo "neblogas"- 105.
Sakė, jei toks laikykis, siųs pas Klinikų kardiologą.

O rezultatai tokie: pagal ultragarsą mergytė sveria jau 3350gr., placenta vis dar II laipsnio, vandenų pakankamai, su virkštele irgi viskas tvarkoj.

Dabar bandau ieškotis, ką reiškia ultragarso matavimų rezultatai, nes atspaudino lapelį su 4 duomenimis ir nežinau ką reiškia. Pirmi 2 aiškūs- galva (BPD) ir pilvas (HC), tai atitinkam visas 38sav ir 1d;
Nežinau ką reiškia AC- 38sav, ir kadangi paskutinę matavo kojytę, tai ko gero nebus mano mergina manekenka, nes paskutinis rezultatas (FL)- 37sav ir 1d.

Kažkur anksčiau buvau mačiusi tuos išaiškinimus, bet kai reikia-nieko nerandu

Ai, dar bajeris, jau kelintą dieną mano nosis užgulusi ir ryte vis atsikosčiusiu skrepliais, tai šiandien net sugebėjau iš tuščio skandžio, taip sakant ir apsivemt Ir nuo maisto kvapo pykina.
Kaži, čia nieko tokio?

Vyras tai pajuokavo-kiba nėščia?
Atsakyti
QUOTE(Wiwaa @ 2009 10 16, 11:05)

Papildyta:
sunku pasakyti kas per tyrimai... zinau, kad man 34 savaite eme daug kraujo is venos  ax.gif  atliko tyrimus ir sake, kad viskas gerai, o kokie tyrimai, tai net nesidomejau...  blush2.gif

issiaiskinau, tas tyrimas yra B grupes streptokokai, daromas nestumo pabaigoje, niekam neteko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 10 16, 15:49)
issiaiskinau, tas tyrimas yra B grupes streptokokai, daromas nestumo pabaigoje, niekam neteko?  g.gif

man darė šį tyrimą kažkur 35 ar 36 savaitę. Atsakymas buvo neigiamas. Šį tyrimą daro dėl to, kad, jeigu ji gimdanti moteris turi, yra didelė tikimybė užkrėsti kūdikį, ko pasekmės gali būti rimtos. Todėl toms, kurios jį turi gimdymo metu ar kažkiek laiko prieš gimdymą (tiksliai nežinau kiek) suleidžia tam tikro antibiotiko mirksiukas.gif Būtinai priminkit gydytojoms, kad padarytų, jeigu pačios neprisimintų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiwaa @ 2009 10 16, 12:05)
sunku pasakyti kas per tyrimai... zinau, kad man 34 savaite eme daug kraujo is venos  ax.gif  atliko tyrimus ir sake, kad viskas gerai, o kokie tyrimai, tai net nesidomejau...  blush2.gif

Streptokoką B ne iš kraujo nustatinėja, ima tepinuką mirksiukas.gif
Atsakyti
oj bliam, dabar neatsimenu ar man dare tuos streptokoko tyrimus, nu kai buvau paskutini karta tai tepineli ime delto kad nustatyti ar yra bakterija g.gif

Ruutta tai gal jau tikrai gimdysi greitai? g.gif
mano pilvelis tai dar nenusileido, nes neskauda nei dubens kaulu nei nieko daugiau, o ir kvepuot ir skrandis toks pat sunkus kaip visada, o dar ir mazylis neblogai paspardo lotuliukas.gif

Calendula nu man kai vienakart echo tik tedare, tai negaliu nieko pasakyt apie tai g.gif
Atsakyti
as cia SM kiek skaitinejausi tai kad kaip ir neimanoma isvengti tu "koku" jei teisingai supratau ir ne mamos kalte jei organizme ju yra, teisingai suprantu? tiesiog del sventos ramybes reik pasidaryt ta tyrimuka ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti