Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

QUOTE(Margareta @ 2009 10 20, 09:45)
Wiwaa, viskas aisku...

na man gyd. sake kad cukru leliuko stebeti gali ir gimdymo namuose  unsure.gif siaip tai ji manes klause kur noreciau gimdyti, suprantu kad pagal visa tvarka siuncia i klinikas, bet as tu kliniku taip nenoriu  doh.gif tikiuosi viskas bus gerai  blush2.gif

tau gerai, kad tau leidzia rinktis...
as ir nenorejau, nes abi dukras gimdziau Mazylio gimdymo namuose, bet pagaulejus KMUK pasidairiau ten, pasniukstinejau, tai moterys dideliu pretenziju labai neturejo ir dabar ten paremontuota

http://www.kmuk.lt/A...nformacija1.htm

as jau susitaikiau su mintim, kad teks gimdyti KMUK ax.gif

kad tik viskas butu gerai mirksiukas.gif

jau nekantrauju tai ne tas zodis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwaa: 20 spalio 2009 - 10:42
vadinas tik leliui rubelius i gimdykla reikia pasiimt ax.gif ax.gif

man jau atrodo, kad mano lelius nusileido, nes pilvelis zemiau atrodo, sprendziu is to kai lauke einu kad striuke laisvesne virsuj truputi ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ryt pas gine einu, zesim ka sakys g.gif
Atsakyti
man tai vis pamaudzia pilva, isitempes tokis nestuke.gif oi noriu laukiu, greiciau jau isisiubuotu ir paruosiamieji tie saremiai virstu rimtais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 10 20, 14:49)
man tai vis pamaudzia pilva, isitempes tokis  nestuke.gif oi noriu laukiu, greiciau jau isisiubuotu ir paruosiamieji tie saremiai virstu rimtais  bigsmile.gif

na tau tai jau visai nedaug liko, jau tikrai bet kada gali tavo mazylis ateit pas jus i seima mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 20, 16:26)
vadinas tik leliui rubelius i gimdykla reikia pasiimt ax.gif  ax.gif

man jau atrodo, kad mano lelius nusileido, nes pilvelis zemiau atrodo, sprendziu is to kai lauke einu kad striuke laisvesne virsuj truputi ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ryt pas gine einu, zesim ka sakys g.gif

Man ir rodos maniskis nusileido drinks_cheers.gif ,bet nesu garantuota 100%,tik sokinedama ant kamuolio pajauciau kad ten kur budavo guzas palkei sonkaulius atsirado toks nuolydis biggrin.gif ,ir MB pastebejo jog truputuka zemiau...Kadangi pas amne arbuziukas apvalutis nelabai is tikruju matyt,geriau matyt kaip buna pailgas pilvukas...
Tai dabar vis galvoju ar jau nusileido ar dar ne g.gif Ir ziuriu vis ,kad jei nusileido ,kad neissistatytu is savo vietos,,,nes ir taip gali but...Negalima kiek zin au pusiau gulom sedet ir atsilosus sedet.
Na siandien eisiu pas daktara tai pasakys tiksliai, biggrin.gif
Atsakyti
As ka tik is gydytojos... pasirodo maniskis irgi po truputi leidziasi zemyn, bet gimdos kaklelis tvirtas ir ji reikia minkstinti tai "israse" kuo dazniau smileysex.gif ir medu valgyt valgyt... manau, berniukstis mano uzsibus pilve, nors as jo taaaaaip... laukiu wub.gif
Ai, beje svors 2.8kg. tai nebus didelis labai, sake iki kokiu 3 ar 3.4 paaugs, tai net ir apsidziaugiau, kad nereiks pro siauruosius savo klubus stumti milziniuko lotuliukas.gif beje sako, kad sunkiausia isstumti pecius mazylio, o pas mus bus jauciu sunkiau pilviuka, nes mazylis turi nemenka tuziuka, valgo neblogai pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos ga ka patarsit as laukiuos 36sav+2 d siaubingai skauda kirksnis anksciau tik i vakara skausmas prasidedavo o siandiena net is lovos sunku islipti gyvenu uk todel pas gyditoja taip nueit negaliu kitas vizitas tik po savaites ka daryt gal i ligonine vaziuoti?
Atsakyti
gitad, nieko cia nepadarysi, reikia gimdyti ir viskas praeis biggrin.gif o siaip ai organizmas ruosiasi gimdymui...nereiksia kad visa laikusi laika skaudes..gali po savaites kitos praeiti mirksiukas.gif

as vis dar puskuoju..vakar vakare truputy kamscio pasisalino thumbup.gif reiskaisi kazkas vyksta biggrin.gif
Atsakyti
gitad na man taip nebuvo tai nelabai ir patart galiu g.gif

o as siandien buvau pas gine, tai tik susinervavau mad.gif mad.gif
nepatikrino man gimdos kaklelio, nieko naujo isvis nedare, atliko apziura kaip per kiekviena vizita ir sake jei nepagimdysiu ateit lapkricio 4d, kai bus jau 40 savaite mad.gif mad.gif

tai kad kaip tik sunkiausia galvute isstumt, o tada jau labai greit mazylis islenda mirksiukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2009 10 21, 15:32)

as vis dar puskuoju..vakar vakare truputy kamscio pasisalino  thumbup.gif reiskaisi kazkas vyksta  biggrin.gif

man tai jau pradejo maust nugaros apacioj po truputi, pradejau vaiksciot kaip vezlys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kamstis dar nepradejo salintis blush2.gif

o tau jau greit vadinas didysis veiksmas prasides thumbup.gif
Atsakyti
as pacio gimdymo visiskai nebija kazkaip lenvai gaunasi purpt ir viskas biggrin.gif tik neatsimenu kad butu buve tokie skausmai per ankstesnius netumus.tai kai internete bandau ka nors apie tai susirast tai tik issigastu atseit gali kaulai is vieto s iseit ir taip likt net nezinau g.gif
Atsakyti
Na, nezinau gal galvute sunkiausia biggrin.gif as tik norejau pasakyti, kad pilvelis pas mus didelis, tai jis sunkiausiai pralys, bus mike pukuotukas, uzstriges lendoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gitad, net nezinau ka patarti, man tokiu skausmu irgi nebuvo, spazmavo, nugara skauda vis dar, bet kirksnu tai neskaudejo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitad @ 2009 10 21, 15:38)
as pacio gimdymo visiskai nebija kazkaip lenvai gaunasi purpt ir viskas biggrin.gif tik neatsimenu kad butu buve tokie skausmai per ankstesnius netumus.tai kai internete bandau ka nors apie tai susirast tai tik issigastu atseit gali kaulai is vieto s iseit ir taip likt net nezinau g.gif

oi... nepsisgalgok baisybiu biggrin.gif buvo ir man panasus skausmai. pirma nestuma tai ziauriai skaudejo gaktiklauli, si nestuma jo neskauda bet buvo kazkuria savaite skaudejo kirksnis, viskas cia normalu. dubuo pleciasi, ruosiasi gimdymui tai paskaudena visokius raiscius ir pan. isgyvensi tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti