Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nestumo menesiukas

oj mamytes kaip jum faina, jau ne pirmakart gimdot, tai jum drasiau, jau zinot kaip viskas vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitad @ 2009 10 21, 16:53)
sveikos ga ka patarsit as laukiuos 36sav+2 d siaubingai skauda kirksnis anksciau tik i vakara skausmas prasidedavo o siandiena net is lovos sunku islipti gyvenu uk todel pas gyditoja taip nueit negaliu kitas vizitas tik po savaites ka daryt gal i ligonine vaziuoti?

Man ir kirksnis paskausta ,bet tik taip nudiegia,sake daktare tipo taip buna,,,,,nera ko jaudintis,kazka stempaisi ar panasiai.
Miracle mira,,is dalies gerai ,kad lelis ne didelis ,lengviau su pagimdys,o svorio spes priaugt gimes mirksiukas.gif
O va as jauciu ,kad maniskis bus didelis ,nors pilvukas mano kaip kamuoliukas,,,,Bet jam vietos ten jau neber,,,,visas itemptas ir keitas kietas biggrin.gif
Buvau as siandien aps daktare patvirtino,kad mano pilvuka sjau nusileides thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2009 10 21, 19:32)
oj mamytes kaip jum faina, jau ne pirmakart gimdot, tai jum drasiau, jau zinot kaip viskas vyksta ax.gif

Na jau na jau juk ne tu viena cia be patirties drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 21, 18:31)
O va as jauciu ,kad maniskis bus didelis ,nors pilvukas mano kaip kamuoliukas,,,,Bet jam vietos ten jau neber,,,,visas itemptas ir keitas kietas biggrin.gif
Buvau as siandien aps daktare patvirtino,kad mano pilvuka sjau nusileides thumbup.gif
Papildyta:

Na jau na jau juk ne tu viena cia be patirties drinks_cheers.gif

tai zinau, kad ne as viena tokia pirmakart gimdanti blush2.gif mirksiukas.gif

as ir siandien pas gine buvau, bet man ji nieko nepasake, labai ja nusivyliau snd bash.gif bash.gif
bet mano mazylis tai dar gerai pasispardo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 21, 19:45)
tai zinau, kad ne as viena tokia pirmakart gimdanti blush2.gif  mirksiukas.gif

as ir siandien pas gine buvau, bet man ji nieko nepasake, labai ja nusivyliau snd bash.gif  bash.gif
bet mano mazylis tai dar gerai pasispardo biggrin.gif

o ka tu norejai kad tau pasakytu? biggrin.gif pamatuoja, pasveria ir psio lauk gimdymo, va kai bus 40sav. (jei sulauksi) bus idomiau mirksiukas.gif

ir gimdos kakleli siaip tikrina tik 40sav. o anksciau laiko, manoma, nera ko ten lysti ir krapstyti mirksiukas.gif
man per si nestuma dar ne karto netikrino to kaklelio..nu ir gerai, nes procedura ne is maloniuju blink.gif ateis laikas dar gausiu tu patikrinimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 21 spalio 2009 - 20:45
QUOTE(Margareta @ 2009 10 21, 20:42)
o ka tu norejai kad tau pasakytu?  biggrin.gif pamatuoja, pasveria ir psio lauk gimdymo, va kai bus 40sav. (jei sulauksi) bus idomiau  mirksiukas.gif

ir gimdos kakleli siaip tikrina tik 40sav. o anksciau laiko, manoma, nera ko ten lysti ir krapstyti mirksiukas.gif
man per si nestuma dar ne karto netikrino to kaklelio..nu ir gerai, nes procedura ne is maloniuju  blink.gif ateis laikas dar gausiu tu patikrinimu  doh.gif

nu tai kazinau, galvojau kad paziures gimdos kakleli, gi jau 38 savaite g.gif

nors ne man vienai netikrina, ramiau net pasidare lotuliukas.gif galvojau, jau visai durna ta mano gine ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet tai man ir to streptokoko kazkokio netyre g.gif g.gif
Atsakyti
va streptokoka B tai vertejo pasidaryti, gal dar ir dabar ne velu g.gif siaip tai ji patartina isitirti nuo 36sav.

tokiais dalykias reik kartais paciai dometis ir klausti gydytojos apie tyrimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 21 spalio 2009 - 21:08
QUOTE(Juditab @ 2009 10 21, 16:36)
gitad na man taip nebuvo tai nelabai ir patart galiu g.gif

o as siandien buvau pas gine, tai tik susinervavau mad.gif  mad.gif 
nepatikrino man gimdos kaklelio, nieko naujo isvis nedare, atliko apziura kaip per kiekviena vizita ir sake jei nepagimdysiu ateit lapkricio 4d, kai bus jau 40 savaite mad.gif  mad.gif

tai kad kaip tik sunkiausia galvute isstumt, o tada jau labai greit mazylis islenda mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif
Papildyta:

man tai jau pradejo maust nugaros apacioj po truputi, pradejau vaiksciot kaip vezlys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kamstis dar nepradejo salintis blush2.gif

o tau jau greit vadinas didysis veiksmas prasides thumbup.gif

Man gimdos kaklelio ir netikrina.isvis mane ant tos ginekologines kedes tik viena karta per visa nestuma ir tesodino.nu tiesa as ne LT einu pas gydytojus.bet gal nera reikalo,kad niekas daugiau netikrina.
Pagal ultragarsa rytoj turi prasidet jau gimdymas.laukiu nesulaukiu.sia nakti kazkaip gimdoj labai kazkas tvinkciojo.bet nieko....... verysad.gif
Atsakyti
kad as isvis tik neseniai suzinojau, kad reikia tirti ta streptokoka 36-37 sav, o vakar visai pamirsau bash.gif

Aivaaa na palauk, gali jau dabar bet kada pradet gimdyt, o ir kelios dienos veliau nieko blogo nepadarys g.gif
Atsakyti
as tai sia nakti be miego buvau doh.gif leliukas taip spardesi davesi, kad neimanoma...ypac kai kazkur i pusle pradeda dauzytis tai nes akyse zalia blink.gif sumaise diena su naktim ar ka... doh.gif dabar miegociau sau..ale dukra kaip tycia susirguliavo ir neina i darzeli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 22 spalio 2009 - 09:20
QUOTE(Margareta @ 2009 10 22, 10:20)
as tai sia nakti be miego buvau  doh.gif leliukas taip spardesi davesi, kad neimanoma...ypac kai kazkur i pusle pradeda dauzytis tai nes akyse zalia  blink.gif sumaise diena su naktim ar ka...  doh.gif dabar miegociau sau..ale dukra kaip tycia susirguliavo ir neina i darzeli  doh.gif

Man ir si naktele sunki buvo.pabudau 3 nakties ir blaskiausi iki puses sesiu niekaip uzmigt nejo.varciausi,varciausi nuo vieno sono ant kito.ir gana daznokai man taip.kaip nervuoja kai neina uzmigt,bet negi kelti tokiu laiku,kai visi normalus zmones miega. g.gif.
Atsakyti
na jau as maniau ,kad maniske nieko nepasako,tai judita palyginus su tavo dar labai daug pasako lotuliukas.gif Bet as jau nueinu pas ja su kruva klausimu,,,susirasau koks sauna i galva,kad nepamirsciau iki vizito.
Jetus jau kaip laukiu kada lelis gims,,,,,jau sunku -ypac nakti doh.gif
Atsakyti
nu mergaites, tai jei taip blogai miegat tai jau tikrai turetumet greit gimdyt, nes as miegu tai labai gerai, dabar net geriau nei pries koki menesi ax.gif

Sakalauskiene as tik tiek dziaugiuos, kad mano visas nestumas labai sklandus buvo, nes kitaip tai iskart buciau pas kita persiregistravus blink.gif

kai jau kuri pagidmysit praneskit mums, kad zinotume kiek jau mamyciu turim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti