oj mamytes kaip jum faina, jau ne pirmakart gimdot, tai jum drasiau, jau zinot kaip viskas vyksta

QUOTE(gitad @ 2009 10 21, 16:53)
sveikos ga ka patarsit as laukiuos 36sav+2 d siaubingai skauda kirksnis anksciau tik i vakara skausmas prasidedavo o siandiena net is lovos sunku islipti gyvenu uk todel pas gyditoja taip nueit negaliu kitas vizitas tik po savaites ka daryt gal i ligonine vaziuoti?
Man ir kirksnis paskausta ,bet tik taip nudiegia,sake daktare tipo taip buna,,,,,nera ko jaudintis,kazka stempaisi ar panasiai.
Miracle mira,,is dalies gerai ,kad lelis ne didelis ,lengviau su pagimdys,o svorio spes priaugt gimes

O va as jauciu ,kad maniskis bus didelis ,nors pilvukas mano kaip kamuoliukas,,,,Bet jam vietos ten jau neber,,,,visas itemptas ir keitas kietas

Buvau as siandien aps daktare patvirtino,kad mano pilvuka sjau nusileides

Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2009 10 21, 19:32)
oj mamytes kaip jum faina, jau ne pirmakart gimdot, tai jum drasiau, jau zinot kaip viskas vyksta 

Na jau na jau juk ne tu viena cia be patirties

QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 21, 18:31)
O va as jauciu ,kad maniskis bus didelis ,nors pilvukas mano kaip kamuoliukas,,,,Bet jam vietos ten jau neber,,,,visas itemptas ir keitas kietas
Papildyta:

Papildyta:

tai zinau, kad ne as viena tokia pirmakart gimdanti

as ir siandien pas gine buvau, bet man ji nieko nepasake, labai ja nusivyliau snd

bet mano mazylis tai dar gerai pasispardo

QUOTE(Juditab @ 2009 10 21, 19:45)
tai zinau, kad ne as viena tokia pirmakart gimdanti
as ir siandien pas gine buvau, bet man ji nieko nepasake, labai ja nusivyliau snd

o ka tu norejai kad tau pasakytu?

ir gimdos kakleli siaip tikrina tik 40sav. o anksciau laiko, manoma, nera ko ten lysti ir krapstyti

man per si nestuma dar ne karto netikrino to kaklelio..nu ir gerai, nes procedura ne is maloniuju

QUOTE(Margareta @ 2009 10 21, 20:42)
o ka tu norejai kad tau pasakytu?
pamatuoja, pasveria ir psio lauk gimdymo, va kai bus 40sav. (jei sulauksi) bus idomiau
ir gimdos kakleli siaip tikrina tik 40sav. o anksciau laiko, manoma, nera ko ten lysti ir krapstyti
man per si nestuma dar ne karto netikrino to kaklelio..nu ir gerai, nes procedura ne is maloniuju
ateis laikas dar gausiu tu patikrinimu 

nu tai kazinau, galvojau kad paziures gimdos kakleli, gi jau 38 savaite

nors ne man vienai netikrina, ramiau net pasidare

bet tai man ir to streptokoko kazkokio netyre

va streptokoka B tai vertejo pasidaryti, gal dar ir dabar ne velu
siaip tai ji patartina isitirti nuo 36sav.
tokiais dalykias reik kartais paciai dometis ir klausti gydytojos apie tyrimus.

tokiais dalykias reik kartais paciai dometis ir klausti gydytojos apie tyrimus.
QUOTE(Juditab @ 2009 10 21, 16:36)
gitad na man taip nebuvo tai nelabai ir patart galiu
o as siandien buvau pas gine, tai tik susinervavau
nepatikrino man gimdos kaklelio, nieko naujo isvis nedare, atliko apziura kaip per kiekviena vizita ir sake jei nepagimdysiu ateit lapkricio 4d, kai bus jau 40 savaite
tai kad kaip tik sunkiausia galvute isstumt, o tada jau labai greit mazylis islenda

Papildyta:
man tai jau pradejo maust nugaros apacioj po truputi, pradejau vaiksciot kaip vezlys
kamstis dar nepradejo salintis
o tau jau greit vadinas didysis veiksmas prasides

o as siandien buvau pas gine, tai tik susinervavau

nepatikrino man gimdos kaklelio, nieko naujo isvis nedare, atliko apziura kaip per kiekviena vizita ir sake jei nepagimdysiu ateit lapkricio 4d, kai bus jau 40 savaite

tai kad kaip tik sunkiausia galvute isstumt, o tada jau labai greit mazylis islenda

Papildyta:
man tai jau pradejo maust nugaros apacioj po truputi, pradejau vaiksciot kaip vezlys

kamstis dar nepradejo salintis

o tau jau greit vadinas didysis veiksmas prasides

Man gimdos kaklelio ir netikrina.isvis mane ant tos ginekologines kedes tik viena karta per visa nestuma ir tesodino.nu tiesa as ne LT einu pas gydytojus.bet gal nera reikalo,kad niekas daugiau netikrina.
Pagal ultragarsa rytoj turi prasidet jau gimdymas.laukiu nesulaukiu.sia nakti kazkaip gimdoj labai kazkas tvinkciojo.bet nieko.......

kad as isvis tik neseniai suzinojau, kad reikia tirti ta streptokoka 36-37 sav, o vakar visai pamirsau
Aivaaa na palauk, gali jau dabar bet kada pradet gimdyt, o ir kelios dienos veliau nieko blogo nepadarys

Aivaaa na palauk, gali jau dabar bet kada pradet gimdyt, o ir kelios dienos veliau nieko blogo nepadarys

as tai sia nakti be miego buvau
leliukas taip spardesi davesi, kad neimanoma...ypac kai kazkur i pusle pradeda dauzytis tai nes akyse zalia
sumaise diena su naktim ar ka...
dabar miegociau sau..ale dukra kaip tycia susirguliavo ir neina i darzeli

QUOTE(Margareta @ 2009 10 22, 10:20)
as tai sia nakti be miego buvau
leliukas taip spardesi davesi, kad neimanoma...ypac kai kazkur i pusle pradeda dauzytis tai nes akyse zalia
sumaise diena su naktim ar ka...
dabar miegociau sau..ale dukra kaip tycia susirguliavo ir neina i darzeli 

Man ir si naktele sunki buvo.pabudau 3 nakties ir blaskiausi iki puses sesiu niekaip uzmigt nejo.varciausi,varciausi nuo vieno sono ant kito.ir gana daznokai man taip.kaip nervuoja kai neina uzmigt,bet negi kelti tokiu laiku,kai visi normalus zmones miega.

na jau as maniau ,kad maniske nieko nepasako,tai judita palyginus su tavo dar labai daug pasako
Bet as jau nueinu pas ja su kruva klausimu,,,susirasau koks sauna i galva,kad nepamirsciau iki vizito.
Jetus jau kaip laukiu kada lelis gims,,,,,jau sunku -ypac nakti

Jetus jau kaip laukiu kada lelis gims,,,,,jau sunku -ypac nakti

nu mergaites, tai jei taip blogai miegat tai jau tikrai turetumet greit gimdyt, nes as miegu tai labai gerai, dabar net geriau nei pries koki menesi
Sakalauskiene as tik tiek dziaugiuos, kad mano visas nestumas labai sklandus buvo, nes kitaip tai iskart buciau pas kita persiregistravus
kai jau kuri pagidmysit praneskit mums, kad zinotume kiek jau mamyciu turim

Sakalauskiene as tik tiek dziaugiuos, kad mano visas nestumas labai sklandus buvo, nes kitaip tai iskart buciau pas kita persiregistravus

kai jau kuri pagidmysit praneskit mums, kad zinotume kiek jau mamyciu turim