Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

atejau pagirti svarainiu kremuko thumbup.gif naudoju jau kuris laikas nu nuostabus jis man, thu thu thu nepastebejau kad poras kimstu ir odeles netraukia nors tepu dregna odele su labai mazu kiekiu kremuko, ji lieka svelni, sudrekinta, tikiuosi sie potyriai po kurio laiko nepasikeis smile.gif
Atsakyti
o vat man nelabai svarainiu kremukas, pernai panasiu metu saltuoju periodu naudojau, truputi per riebus, nesusigeria (misri/normali oda), nors tepiau labai nedaug. Dabar turiu Rose day cream light, tiesiog idealus odytei wub.gif 10balu. gerai ir greitai susigeria, gerai drekina, malonus pojutis, toks sviezias ir kvapas skanus rolleyes.gif
vasara man kremo nereik, taip jau gavosi, kad atvirksciai naudosiu, nei aprasyme rekomenduoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingira: 17 lapkričio 2009 - 04:25
QUOTE(ingira @ 2009 11 17, 04:22)
o vat man nelabai svarainiu kremukas, pernai panasiu metu saltuoju periodu naudojau, truputi per riebus, nesusigeria (misri/normali oda), nors tepiau labai nedaug.

Aš svarainių kremą pradėjau naudoti paakiams, nu labai jiems tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 11 17, 05:22)
o vat man nelabai svarainiu kremukas, pernai panasiu metu saltuoju periodu naudojau, truputi per riebus, nesusigeria (misri/normali oda), nors tepiau labai nedaug. Dabar turiu Rose day cream light, tiesiog idealus odytei wub.gif  10balu. gerai ir greitai susigeria, gerai drekina, malonus pojutis, toks sviezias ir kvapas skanus rolleyes.gif
vasara man kremo nereik, taip jau gavosi, kad atvirksciai naudosiu, nei aprasyme rekomenduoja

o man kaip tik gerai susigeria, odele lieka labai svelni ir poru thu htu htu nekemsa.... po jo reiks roziu light isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 11 10, 22:56)
gal kas bandet http://www.drhauschk...e/neem-nail-oil?
kokie atsiliepimai?ar veiksmingas? g.gif
negaliu apsisprest tarp dr.hauschkos aliejuko nagam ir talika nail regeneration

Man jis patinka, kai naudoju reguliariai, poveikis tikrai yra, nagai atrodo graziai, odeles ne sausos, pamaitintos, pats aliejukas greitai susigeria, kvapas malonus, zodziu vel pirkciau 4u.gif
Atsakyti
Man Rose day cream light saltajam periodui yra per lengvas, vasarai super . Nuo rudens as naudoju Rose paprasta arba svarainiu, tepu ant Clarifyring Toner , reikia labai nedaug, susigeria gerai thumbup.gif
Atsakyti
o sakykite, ka naudoti mamytems 30+ ? juk tie drekinamieji - jau ne visai "veza" blush2.gif

jau reikia ir prevencijos nuo rauksleliu ir siaip.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2009 11 17, 15:20)
o sakykite, ka naudoti mamytems 30+ ? juk tie drekinamieji - jau ne visai "veza"  blush2.gif

As iki siol naudojau Rhythmik Night Conditionier ampules wub.gif , dabar laukiu parkeliaujant Intensive Treatment 04 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiss @ 2009 11 17, 14:44)
Man Rose day cream light saltajam periodui yra per lengvas, vasarai super . Nuo rudens as naudoju Rose paprasta arba svarainiu, tepu ant Clarifyring Toner , reikia labai nedaug, susigeria gerai  thumbup.gif

o koks jusu odos tipas?o jum tas tonikas nesausina odos?ar nera jis jau labai stiprus, kad sausintu ar alergizuotu? nu man tas svarainiu per riebus riebala palieka ant odos g.gif .o kaip tas roziu light nepalieka riebalo, neriebina?tinka misriai i riebuma odai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kiss @ 2009 11 17, 17:28)
As iki siol naudojau Rhythmik Night Conditionier ampules wub.gif , dabar laukiu parkeliaujant Intensive Treatment 04  4u.gif

kaip jum tos ampules?ar pastebejot koki poveiki?
Atsakyti
Sveiki,

As is anksto atsiprasau visu sios kosmetikos naudotoju uz galbut kvaila klausima, taciau labai noreciau pradet naudoti sia kosmetika, bet gyvenu ne Vilniuje ir cia retokai lankaus...ar vienintelis budas man ja isigyt internetu yra is Vokietijos? (deja ten puslapis tik vokiskai) Dekui uz patarima is anksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2009 11 17, 16:20)
o sakykite, ka naudoti mamytems 30+ ? juk tie drekinamieji - jau ne visai "veza"  blush2.gif

o kodel "neveza" blink.gif kremo nuo rauksliu aktyvusis principas ir yra odos drekinimas, ora raukslejasi is dalies ir del to kad netenka vandens, todel svarbu ja drekinti kremais, gerti daug vandens ir kitaip saugoti.

i 
Draudžiamas tarpininkavimas organizuojant pirkimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 lapkričio 2009 - 21:35
QUOTE(ios @ 2009 11 18, 00:52)
Sveiki,

As is anksto atsiprasau visu sios kosmetikos naudotoju uz galbut kvaila klausima, taciau labai noreciau pradet naudoti sia kosmetika, bet gyvenu ne Vilniuje ir cia retokai lankaus...ar vienintelis budas man ja isigyt internetu yra is Vokietijos? (deja ten puslapis tik vokiskai) Dekui uz patarima is anksto!  4u.gif

HAUSCHKOS kosmetikos maciau turi ir www.biologisch24.com
Atsakyti