Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Hauschka

ar turi ka nors dr.hauschka nestuke.gif ?kas sustangrintu oda ir neleistu atsirast strijoms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2010 04 06, 15:03)
Niu, baisiai norisi nusipirkt sita geri  bigsmile.gif Kaip tik baigineju EZ...
Gal kuri planuojat uzsisakinet is kur nors?  blush2.gif

Tai kad uzsakant pigiau nesigauna,nei pirkti lt (bent vilniuje,stepono g.) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 04 06, 15:06)
Tai kad uzsakant pigiau nesigauna,nei pirkti lt (bent vilniuje,stepono g.) smile.gif

nejaugi? bigsmile.gif kiek ten kainuoja? nes as siunciausi ir mokejau apie 60lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 06, 17:13)
nejaugi? bigsmile.gif kiek ten kainuoja? nes as siunciausi ir mokejau apie 60lt smile.gif

Galbūt Maserati skaičiuoja su siuntimo išlaidom..? g.gif
O kaip žinia, mes kartais imam ir draugiškai tų išlaidų išvengiam wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 06 balandžio 2010 - 16:24
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 06, 17:13)

75 berods smile.gif
As lyginau pagal viena puslapi,nepamenu,kuri,tik kad kazkuri mergina is jo siuntesi,tai lt gavosi 2 lt brangiau smile.gif
Atsakyti
Po metų naudojimo pagaliau įvertinau CC bigsmile.gif anksčiau niekaip nesupratau, kuom jis jums taip patinka (daug kas gyrė), bet šį pavasarį odelė taip išsausėjo ir pajautrėjo, kad vienintelis tinkantis prausiklis veidui yra CC bigsmile.gif
Sakau, dar po metų išmoksiu ir taip praustis, kad inkštirai sproginėtų, - neįsivaizduoju, kaip jūs ten taip prausiatės, ir klipą kaip jį naudoti keletą kartų žiūrėjau, vis tiek man taip nebūna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 07, 14:17)
Po metų naudojimo pagaliau įvertinau CC  bigsmile.gif  anksčiau niekaip nesupratau, kuom jis jums taip patinka (daug kas gyrė), bet šį pavasarį odelė taip išsausėjo ir pajautrėjo, kad vienintelis tinkantis prausiklis veidui yra CC  bigsmile.gif
Sakau, dar po metų išmoksiu ir taip praustis, kad inkštirai sproginėtų, - neįsivaizduoju, kaip jūs ten taip prausiatės, ir klipą kaip jį naudoti keletą kartų žiūrėjau, vis tiek man taip nebūna ax.gif

drinks_cheers.gif man tiesa sakant, irgi metu geru prireike, kad suprasciau, kuo jis daugumai patinka ax.gif tik kiek kitokiom aplinkybem ax.gif panasiai is su clarifying berods toks pavadinimas toniku. vienu metu jis man buvo pats paciausias derinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 07, 14:17)
Po metų naudojimo pagaliau įvertinau CC  bigsmile.gif  anksčiau niekaip nesupratau, kuom jis jums taip patinka (daug kas gyrė), bet šį pavasarį odelė taip išsausėjo ir pajautrėjo, kad vienintelis tinkantis prausiklis veidui yra CC  bigsmile.gif

ten ne inkstirai sprogineja, o kai pirstu pagalvelemis spaudi, jauciasi kazkoks spraginejimas, tarsi tos dalelytes sproginetu, sako, taip vyksta giluminis valymas smile.gif as anksciau irgi rekiau, kad niekas ten nespragsi, bet po to isiklausiau, tikrai spragsi smile.gif
Atsakyti
o gal galima placiau apie cc prausikli? jis kaip supratau nuo inkstiru? nesausina?
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 04 07, 17:38)
o gal galima placiau apie cc prausikli? jis kaip supratau nuo inkstiru? nesausina?

tai yra toks kremuko pavidalo, neputojantis prausiklis, kuris naudojant reguliariai tikrai pravalo inkstiriukus nesausindamas odeles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 07, 13:17)

Man irgi nieks nesproginėja g.gif Gal dar per trumpai naudoju, o po metų ir aš ką nors pajausiu lotuliukas.gif Bet kaip prausiklis tai man jis thumbup.gif Visada atsarginį užsisakau į sandėliuką. O kur tą klipuką kaip praustis galima pažiūrėti, kažkaip neužtikau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andy: 07 balandžio 2010 - 19:25
o AKROPOLIgalima,kur rast nusipirk sito prausiklio? ax.gif
Atsakyti