Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(mergaiciuke29 @ 2009 11 22, 21:15)
kiekviena norime buti grazi, cia jau supranta.  4u.gif kiek man teko dometis plauku dazymu, tai galima augailiniais dazais, bet aisku dar paklausk gines.

Cia, SM nestumo kalnedoriuje teigiama, kad sestaja savaite vystosi sirdute, tai reiktu vengti plauk dazymo, ceminio susukavimo ir t.t. Tai manau, kad savaite galma pakenteti, o veliau jau galma, ar as neteisingai supratau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 11 23, 19:08)
Cia, SM nestumo kalnedoriuje teigiama, kad sestaja savaite vystosi sirdute, tai reiktu vengti plauk dazymo, ceminio susukavimo ir t.t. Tai manau, kad savaite galma pakenteti, o veliau jau galma, ar as neteisingai supratau?  ax.gif

Visiskai sutinku. bet as pati nedazysiu, nes as pirma men. pridariau visiokiu blogybiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif siandien buvau pas gine - mums 5 savaiteles thumbup.gif Is tos laimes nieko nepaklausiau... gerai, kad yra sitas forumas biggrin.gif tai noriu pasidometi, ar galima sportuoti? asmeniskai as lankau linijinius sokius.. kaip galvojat, ar nepakenksiu vaikiukui, jei dar nenutrauksiu sito malonumo?
Atsakyti
QUOTE(drulike @ 2009 11 24, 20:31)
Sveikos visos  smile.gif  siandien buvau pas gine - mums 5 savaiteles  thumbup.gif  Is tos laimes nieko nepaklausiau... gerai, kad yra sitas forumas  biggrin.gif  tai noriu pasidometi, ar galima sportuoti? asmeniskai as lankau linijinius sokius.. kaip galvojat, ar nepakenksiu vaikiukui, jei dar nenutrauksiu sito malonumo?

Aisku kad NE! (t.y. nepakenksi). Is sporto saku nestukem reik vengt jodinejomo tongue.gif
Patarciai isiklausyt i savo kuna, jis tau pats pasakys kada jau laikas sumazint apsisukimus mirksiukas.gif
Nestumas tai ne liga! Sportuok ir dziaukis gyvenimu drinks_cheers.gif Tavo teigiamos emocijos , kad ir gaunamos sokant vaikeliui tik i nauda thumbup.gif
Atsakyti
Norėčiau greitos info-ar 5 sav. skrydis lėktuvu nepakenks? I trimestra neva reikia vengti skraidyti... o čia būtų skrydis pirmyn-atgal, su persėdimais... neramu truputi. Ka manote?
Atsakyti
iki trecio menesio galima susilaikyti nedazius plauku...bet jai jau reikia tai su dazais be amoniako smile.gif nestuke.gif ir is viso tokie prietarai tai bobuciu paistalai.. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Danubio @ 2009 11 25, 10:50)
Norėčiau greitos info-ar 5 sav. skrydis lėktuvu nepakenks? I trimestra neva reikia vengti skraidyti... o čia būtų skrydis pirmyn-atgal, su persėdimais... neramu truputi. Ka manote?

net neysivaizduoju ar tai gali labai pakenkti...bet esu skaicius jog kartais skrydziai lektuvu ir ne i nauda nestukems buna g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pugaliuks: 25 lapkričio 2009 - 11:02
Sveikos! Gal zinot,ar nestuke.gif galima i soliariuma?
Esu baisiai isblyskusi..Labai noreciau nueiti..
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2009 11 25, 23:19)
Sveikos! Gal zinot,ar  nestuke.gif  galima i soliariuma?

sveika smile.gif gal tu nejuokauk lotuliukas.gif cia is dalies menkas juokas blink.gif zinoma kad negalima ! ten gi ultravioletiniai spinduliai, kurie ziauriai pakenktu vaikeliui...esu macius kad yra tokiu kurios ir nuejna i ta soliariuma budamos vos ne 8 menesi...nu bet ziauru.. nestukes kur jusu atsakingumas nesuprantu g.gif schmoll.gif
Jai jau galetu eiti i soliariuma, tai mes manau visos eitumem ir degintumemes jame, nes visos esam issblyskusios doh.gif cia gi naturalu, ir leisk tam naturalumui laikytis 9 menesius... nestuke.gif nu negi klystu panos..? pakomentuokit dar kas nors... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2009 11 25, 23:19)

QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 26, 11:26)
sveika smile.gif gal tu nejuokauk  lotuliukas.gif cia is dalies menkas juokas  blink.gif zinoma kad negalima ! ten gi ultravioletiniai spinduliai, kurie ziauriai pakenktu vaikeliui...esu macius kad yra tokiu kurios ir nuejna i ta soliariuma budamos vos ne 8 menesi...nu bet ziauru.. nestukes kur jusu atsakingumas nesuprantu  g.gif  schmoll.gif
Jai jau galetu eiti i soliariuma, tai mes manau visos eitumem ir degintumemes jame, nes visos esam issblyskusios  doh.gif cia gi naturalu, ir leisk tam naturalumui laikytis 9 menesius... nestuke.gif nu negi klystu panos..? pakomentuokit dar kas nors... ax.gif

Aš žinau, kad degintis saulėje negalima..kiek supratau ne tik dėl ultra violetiniu spindulių, kiek dėl organizmo perkaitimo...Manau soliariume tas pats- mažiausia blogybė, kas gali nutikti- nualpsi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2009 11 26, 00:19)

Negalima!!!
Atsakyti
Ojjj merginos, rimtai nebejuokaukit. Kad taip tai visa temute to negalima ano negalima (nu tipo maisto tokio anokio), nu bet sugalvok tu man i soliariuma - siaubas doh.gif Aisku kad negalima. Isvis tie soliariumai ir ne nestutems kenkia, o cia su pilvuku...
Atsakyti
sakiau gi biggrin.gif man net mintis niekada tokia nebuvo sovusi i galva kad i soliariuma nueiti doh.gif o sauleje degintis ir soliariume yra visiskai ne tas biggrin.gif siaubelis kazkoks..
Atsakyti