Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

manau kad viskas galima,jeigu tik nori,bet viska turi valgyti su saiku.jeigu nori,tai vadinasi reikia.as irgi laukiuosi,beje jau antro vaikelio,nestumas dar mazas tik 5 savaites,bet apetitas pas manes nezmoniskai didelis,tai net nezinau uz ko griebti.rodos kad noriu visko,ir nerenku,kad kazko galima ar negalima,jei noriu,vadinasi reikia.man sita net gyditoja sake.ir su pirmu vaikeliu tas pats,ir gime sveikutis,kaip ridikelis..
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 01 17, 01:15)
manau kad viskas galima,jeigu tik nori,bet viska turi valgyti su saiku.jeigu nori,tai vadinasi reikia.as irgi laukiuosi,beje jau antro vaikelio,nestumas dar mazas tik 5 savaites,bet apetitas pas manes nezmoniskai didelis,tai net nezinau uz ko griebti.rodos kad noriu visko,ir nerenku,kad kazko galima ar negalima,jei noriu,vadinasi reikia.man sita net gyditoja sake.ir su pirmu vaikeliu tas pats,ir gime sveikutis,kaip ridikelis..

thumbup.gif visiška tiesa. Nei pridėsi nei atimsi nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Na dėl maisto produktų- tai manau, jog visko galima nestuke.gif valgyti tik nepamiršti saiko blush2.gif O dėl gėrimų- tai aš turiu savo nuomonę- alkoholio galima ir atsisakyti, juk ne visą gyvenimą būnam nestuke.gif O va vaistukus (ir hemeopatinius taip pat) vartoti reiktų atsargiai- tik gydytojai leidus blush2.gif
Atsakyti
jeigu labai noriu gazuoto gerimo ar kazko panasaus, ir mineralini geriu gazuota kiekviena diena beveik, tai labai blogai ? unsure.gif klausiau
daktare sake jog nera labai blogai, nenumirsiu nuo to tik burbuliukai ispucia skrandi o tai yra nesveika unsure.gif
jug nestumo metu nebutina vien tik sultis ir valdeni gerti .. blink.gif
Atsakyti
skaitau jusu mamytes busimos ir esamos patarimus ir pasisakymus ir keista darosi ir bijot pradedu... blush2.gif esu gal tik pora savaiteliu kaip ne viena, su busimu leliuku, jauciuosi labai keistai. bet aisku dar po poros savaiciukiu darysim dar viena testuka, kad isitikinti, kad tiesa, bet as nelabai suprantu ir panasiai, kada reik pirma karta bunant nesciai nueiti pas ginekologe?
Atsakyti
As dar tik 5 savaiteles laukiuos. pries savaite buvau pas savo seimos gyditoja, butent del to. pasakiau jai kad prastai miegu, tai ji man relaniuma israse. parejus namo pasiskaiciau apie tai vasita tai ir issigandau doh.gif tas vaistas ne tik kad kenkia bet dar ir persileidima skatina. ypac pirmam trimestre. as pakraupau. kokiu tikslu ji man israse sita vaista?? tokia nemiga mane kankina tik retkarciais. dabar jau prisirasiau pas kita seimos gyditoja nes nemanau kad su tokia kuri raso tokius vaistus galima apie kazka kalbeti. tuo labiau kad ji zinojo kad pries pora metu jau turejau viena persileidima.
Atsakyti
QUOTE(loretukas1987 @ 2010 01 23, 14:55)
As dar tik 5 savaiteles laukiuos. pries savaite buvau pas savo seimos gyditoja, butent del to. pasakiau jai kad prastai miegu, tai ji man relaniuma israse. parejus namo pasiskaiciau apie tai vasita tai ir issigandau doh.gif  tas vaistas ne tik kad kenkia bet dar ir persileidima skatina. ypac pirmam trimestre. as pakraupau. kokiu tikslu ji man israse sita vaista?? tokia nemiga mane kankina tik retkarciais. dabar jau prisirasiau pas kita seimos gyditoja nes nemanau kad su tokia kuri raso tokius vaistus galima apie kazka kalbeti. tuo labiau kad ji zinojo kad pries pora metu jau turejau viena persileidima.

superiniai gydytojai siais laikais, kad tokias nesamones daro. juk ne sau, ne savo vaikas, o svetimo zmogaus vaikas. as tik nezinau ar nekenkia, cia jau pasiskaitykit apie nervine arbata, tikslaus pavadinimo nezinau, bet vaistinei supras apie kokia arbata kalbat. ji labai gerai nuramina ir miegiukas buna geras ir saldus.
pasitarkit ar su gydytoja apie ta arbata ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 01 22, 21:09)
skaitau jusu mamytes busimos ir esamos patarimus ir pasisakymus ir keista darosi ir bijot pradedu... blush2.gif  esu gal tik pora savaiteliu kaip ne viena, su busimu leliuku, jauciuosi labai keistai. bet aisku dar po poros savaiciukiu darysim dar viena testuka, kad isitikinti, kad tiesa, bet as nelabai suprantu ir panasiai, kada reik pirma karta bunant nesciai nueiti pas ginekologe?

jei viskas gerai -eiciau tik 12 savaiteliu mirksiukas.gif as pirma karta po teigiamo testuko nuejau 10 savaite,nes tempe pilva.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 01 23, 15:03)
superiniai gydytojai siais laikais, kad tokias nesamones daro. juk ne sau, ne savo vaikas, o svetimo zmogaus vaikas. as tik nezinau ar nekenkia, cia jau pasiskaitykit apie nervine arbata, tikslaus pavadinimo nezinau, bet vaistinei supras apie kokia arbata kalbat. ji labai gerai nuramina ir miegiukas buna geras ir saldus.
pasitarkit ar su gydytoja apie ta arbata ar pan. smile.gif

aciu. reikes pasikonsultuot su gyditoja apie ta arbata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2010 01 23, 15:09)
jei viskas gerai -eiciau tik 12 savaiteliu mirksiukas.gif  as pirma karta po teigiamo testuko nuejau  10 savaite,nes tempe pilva.

labai didelis ačiūkas. smile.gif pagelbėjot labai, pasidarė aiškiau. smile.gif
Atsakyti
Pas ginekologą reikėtų apsilankyti ne vėliau kaip 8-9 sav., bet galima ir anksčiau. Juk reikia atlikti kraujo, šlapimo tyrimus, pamatuoti kraujo spaudimą ir pan. Kartais pacientui atrodo, kad jam viskas gerai, o gydytojas mano kitaip (pvz. aš jaučiausi puikiai, o kai nuėjau 8 sav. paaiškėjo, kad yra mažakraujystė, per mažai kalio, magnio). Be to, gydytoja atsakys į visus rūpimus klausimus, o jų pačiu pavojingiausiu nėštumo laikotarpiu tikrai iškyla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiukė @ 2010 01 23, 22:19)
Pas ginekologą reikėtų apsilankyti ne vėliau kaip 8-9 sav., bet galima ir anksčiau. Juk reikia atlikti kraujo, šlapimo tyrimus, pamatuoti kraujo spaudimą ir pan. Kartais pacientui atrodo, kad jam viskas gerai, o gydytojas mano kitaip (pvz. aš jaučiausi puikiai, o kai nuėjau 8 sav. paaiškėjo, kad yra mažakraujystė, per mažai kalio, magnio). Be to, gydytoja atsakys į visus rūpimus klausimus, o jų pačiu pavojingiausiu nėštumo laikotarpiu tikrai iškyla  mirksiukas.gif

aciu uz patarimus. smile.gif
Atsakyti