Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

mane irgi mandarinai traukia. per paskutini vizita pas gydytoja (nors as jai apie tokia trauka ir neuzsiminiau ax.gif ) perspejo, kad mandarinais nepiktnaudziauciau, nes gali mazyliui stiprias alergines reakcijas sukelti. jei labai norisi galima 1-2 per diena. ir siaip, pasak jos, geriau jau tada suvalgyti apelsina, nei mandarina, nes mandarinai vieni is "nenaudingiausiu" citrusiniu vaisiu
Atsakyti
o velnias g.gif as irgi labai megstu mandarinus..silpnybe mano unsure.gif
kiekviena diena ju nevalgau..gal i savaite o gal i 2 savaites kokius pora trejeta kartu smile.gif cia turbut ne piknaudziavimas rolleyes.gif
Atsakyti
Ziuriu cia daug kam su mandarinias patinka draugauti. Man zandukus pabere, nors nevalgiau laaabai daug, matyt alergiska blink.gif
Atsakyti
Aciu už informacija biggrin.gif
Atsakyti
Aš paniškai nereaguoju į tuos ką galima ką ne. Ir mandarinų dabar Kalėdiniu periodu daugiau suvalgiau ax.gif
Esu tikra, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 26 gruodžio 2009 - 09:54
QUOTE(kulwerstukas @ 2009 11 27, 12:05)
Na as ir 5 savaičių būdama skridau lėktuvu ir 17 savaičių skridau.. ir nieko viskas normaliai, gyvenam ir jaučiamės puikiai. Šiuo klausimu turi pasitarti su savo gydytoja, nes viskas priklauso nuo jusų savijautos smile.gif

priklausomai nuo nėštumo, mano draugė turėjo tolimą skrydį.. deja po jo buvo paskirtas lovos rėžimas. Vaikelį išnešiojo ir pagimdė, bet nėštumą komplikavo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Suomi @ 2009 11 29, 18:49)
Na, kaip cia pasakius, "kiek zmoniu tiek nuomoniu"... Tai, jeigu kazkieno nuomone, soliariumas nestukei yra geris (nes, pavyzdziui, svarbiausia yra gera nuotaika ir pasitikejimas savimi biggrin.gif ), visos kitos turetu gerbti ta nuomone? bigsmile.gif

na yra dalykai dėl kurių niekas nesiginčyja: soliariumai, alkoholis, tabakas, kvaišalai

o maistas.. aišku čipsai ir panašiai naudos neduoda, bet jei skanu ne visiškai sveikas maistas, pvz mišrainės su majonezu, ne gi atsisakyti g.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kinrozyte @ 2009 12 09, 18:17)
pas mus aplink pilna pensininku kurie visa plota uzsisodine darzais, paskui neturi kur deti, tai esu paskelbus,kad man viska nestu ir duotu smile.gif ir tikrai zinau,kad yra ekologiskos darzoves, nes jie netresia (isskyrus dilgeliu uzpilais ,ar mesliuku).
dabar ieskom ukininko ,kuris sutiktu mums kelias vistikes ir kalakuta paauginti naturaliai. ideja dave ponia seimune Stancikiene bigsmile.gif

super, manau ir aš sodyboje paieškosiu ūkininkų kurie norės prisidurti pinigėlio - o man į naudą bus sveikos ir ekologiškos daržovės wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 14, 10:47)
As tai pat nevartojau vaistu kai buvau stipriai apsirgus, ir temperatura buvo 38,7..galvojau jog tikrai numirsiu verysad.gif  MB nuejo i vaistina tai vaistininke dave super geru vaistazoliu arbateles specialiai nestukems, tai per 5 dienas po truputi sveikdama isgyjau thumbup.gif  nestuke.gif nuejous pas daktare pasakiau, jog negeriau vaistu nes bijojau del vaikucio..ji palinkciojo peciais, sako labai gerai, bet jai jau buna tikrai blogai reikia kazkokius vaistus vistiek vartoti blink.gif

o kas per arbatėlė?

vaistai būtinybė jei liga rimta.

QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 19, 17:15)
o velnias  g.gif  as irgi labai megstu mandarinus..silpnybe mano unsure.gif
kiekviena diena ju nevalgau..gal i savaite o gal i 2 savaites kokius pora trejeta kartu smile.gif cia turbut ne piknaudziavimas  rolleyes.gif

o aš per kalėdinį laikotarpį kas dieną po kelis suvalgau.. bet nesu jiems alergiška.. na tikiuosi nekenksiu pilvinukui nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2009 12 19, 14:40)
nes mandarinai vieni is "nenaudingiausiu" citrusiniu vaisiu

nesamone schmoll.gif
o gydytoja nepasako,kad vitaminai vartojami nestumo metu gali taip pat sukelti netgi didesnes alergijas nei mandarinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 12 26, 18:33)
nesamone schmoll.gif
o gydytoja nepasako,kad vitaminai vartojami nestumo metu gali taip pat sukelti netgi didesnes alergijas nei mandarinai g.gif

o apie vitaminus niekas ir nekalba. lyginami yra citrusiniai vaisiai - tarp ju mandarinai turi maziausiai vertingu medziagu
Atsakyti
Sveikos, o as mandarinus valgau jau tris savaites, kiekviena diena po 4-6vnt., maziausiai, g.gif nes kai suvalgau as is kart atsigaunu. Tiesa pasakius tikrai nezinojau, kad negalima ju taip valgyti (kimsti) schmoll.gif Teks po truputi atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2009 12 28, 14:39)
Sveikos, o as mandarinus valgau jau tris savaites, kiekviena diena po 4-6vnt., maziausiai, g.gif  nes kai suvalgau as is kart atsigaunu. Tiesa pasakius tikrai nezinojau, kad negalima ju taip valgyti (kimsti) schmoll.gif  Teks po truputi atsisakyti.

i diena tikrai galima 4-6 vnt. suvalgyti, ypac jei geriau pasijauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 10, 12:58)
as kiekviena ryta geriu 3 in 1..grynos kavos nemegstu  schmoll.gif  fej man ji per stipri ir labai spaudima pakelia  unsure.gif  o tos kavos be kofeino tai tirkas slamstas...tada jau geriau ta stipria kava gerti, nei ta nesamone...tai kavos pakaitalas..nuo kofeino neapsisaugosi :? jo net arbatoje yra.. doh.gif

aš nebegeriu arbatos, bet kavos labai norisi. šiaip tai tas 3 in 1 jei ką daug didesnis šlamštas už kavą su kofeinu ar be. Dėl kavos be kofeino aš irgi abejoju, rašo kad kenkia širdžiai ir pan. g.gif
Papildyta:
QUOTE(kinrozyte @ 2009 12 10, 12:32)
bet be kofeino kava,tai cia sintetine ji g.gif paziurekit kiek jose daug E visokiu.
geriau nusipirkti kavos pupeliu,yra labai mazai skrudintu, susimalti ir naturali kava gaunasi be priedu ir kvepianti,skani. 4u.gif

tai kad nėra joje jokių E.. g.gif kitaip apdorojama ji nei su kofeinu, ir kavos pupelių rūšis kita.
Atsakyti
Kai laukiausi pirmagimio, labai megau ir valgiau mandarinus essen.gif , vyras mane net stabdydavo. Gydytoja sake, kad jei nori tegul valgo ar is vis nupirkti vienam kartui kg mandarinu, gal atsivalgysiu... doh.gif
Bet gime berniukas saunuoliukas ir tfu tfu tfu, jokiu alergiju, mandarinus irgi megsta. biggrin.gif
Uztat su mazaja, atrodo, ir nebuvo tiek mandarinu, o alergijos lindo (tyrimai nerode, kad maistine). Vat ir atspek kas ir kaip. Is tiesu, musu kadieniame maiste jau per daug genetiskai modifikuotu produktu, mesa prisotinta antibijotiku, paskui gydymo tikslais jie nebeveiksmingi tampa, galima vardinti ir vardinti begale musu kasdienybes...
Daktarai sako, kad valgykite tiek ir tai, kaip iprastai. Kazkokios dietos ar nevagymai, nemanau, kad veiksmingi. 4u.gif
Atsakyti