Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(kinrozyte @ 2010 02 27, 13:27)
as renkuosi sultis.nes granatai esantys parduotuvese siuo momentu nezinia kiek apipurksti. o azerbaidzane auginta,skinta  derliaus metu ir spausta,manau maziau nitratu gauni mirksiukas.gif
Papildyta:

Maniskis Hmg 130 rolleyes.gif bet darytas pries menesi................

Mano Hmg 120 - ginė sakė, kad thumbup.gif
O Azerbainietiškas granatų sultis aš irgi geriu - tokias stikliniuose buteliuose bigsmile.gif
Atsakyti
na mano irgi visada būdavo geras hemaglobinas, tik vat pavasariui atėjus kažko truputį sustreikavo g.gif 4u.gif
bet manau kad jau pagerėjo, nes puikiai jaučiuosi tongue.gif nestuke.gif
o tos sultys tai yra siaubingos doh.gif nusprendziu geriau valgyti granatus kiekvieną/kas antrą dieną, nei tas sultis gerti schmoll.gif cool.gif praktiškai tas pats, tik skaniau žymiai tongue.gif ax.gif
Atsakyti
na o mano hemoglobinas 156. daktare kai pamate sako OHO. klausiau ar cia blogai? sako nu nera blogai. o kaip istikruju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretukas1987 @ 2010 03 02, 21:44)
na o mano hemoglobinas 156. daktare kai pamate sako OHO. klausiau ar cia blogai? sako nu nera blogai. o kaip istikruju?  g.gif

oho blink.gif toks aukstas.. tai pas tave reiskias yra laabai sutirstejes kraujas g.gif
na nezinau kaip is tiesu yra, ar blogai ar gerai, bet manau aukstesnis hemaglobinas yra geriau nei zemas thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Kažin ar negalėjo pakenkti vaikučiui, jei pačiomis pirmomis dienomis lankiausi soliariume porą kartų.
Tiesa, nesu tikra dar, ar laukiuosi smile.gif, bet kadangi vėluoja MM, toks įtarimas yra blush2.gif
Atsakyti
[quote=pugaliuks,2010 03 03, 00:00]
oho blink.gif toks aukstas.. tai pas tave reiskias yra laabai sutirstejes kraujas g.gif
na nezinau kaip is tiesu yra, ar blogai ar gerai, bet manau aukstesnis hemaglobinas yra geriau nei zemas thumbup.gif nestuke.gif
[/quote
gal ir geriau, bet vistiek neaisku nuo ko jis toks aukstas g.gif pastaruoju metu suvalgau labai labai daug apelsinu plius dar vitaminai kuriuos geriu, tai gal tai turi reiksmes? Gal isvis tie apelsinai kenkia. nes kazkada girdejau kad citrusiniai vaisiai nelabai gerai nestumo metu. nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Annika @ 2010 03 03, 17:38)
Kažin ar negalėjo pakenkti vaikučiui, jei pačiomis pirmomis dienomis lankiausi soliariume porą kartų.
Tiesa, nesu tikra dar, ar laukiuosi smile.gif, bet kadangi vėluoja MM, toks įtarimas yra  blush2.gif

manau kad pacioi pradzioi visos esam padariusios kazka ko dabar zinodamos nedarytume smile.gif o tu pasidaryk testuka ir bus aisq ar reikia pergyventi ar ne. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2010 03 03, 17:38)
Tiesa, nesu tikra dar, ar laukiuosi smile.gif, bet kadangi vėluoja MM, toks įtarimas yra  blush2.gif

manau kad tikrai nepakenkė, jeigu esi nėščia smile.gif
pati jau nežinodama dar, kad esu nestuke.gif ( 6 savaitėje ) pavartojau alkoholio unsure.gif pasakiau tai daktarei, o ji pasakė, kad viskas gerai ir mažiau imti reikia į galvą cool.gif 4u.gif
esu mačiusi netgi tokių kurios su pilvais na jau gal kokiam 5 mėnesyje eina į soliariumą blink.gif taigi būk rami jei laukiesi, vaikučiui tai tikrai nepakenkė nestuke.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2010 03 03, 18:38)

Manau, kad nepakenke. pradzioj ir as panikavau, bet paskui apsiraminau, nes paprasciausiai nera laiko galvoti kas buvo, daugiau minciu - kas bus.
Atsakyti
Pasidariau testuką - neigiamas smile.gif Taigi rūpinausi be reikalo. Bet kitą kartą labiau pagalvosiu, ką darau. Nors šiaip rimčiau užsiimti nestuke.gif žadame nuo vasaros, kadangi dar noriu kiek padirbėti, bet tikimybe "netyciukui" ir dabar yra smile.gif. Ir jis butu labai mielas siurprizas.
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2010 03 04, 09:41)
Pasidariau testuką - neigiamas smile.gif Taigi rūpinausi be reikalo. Bet kitą kartą labiau pagalvosiu, ką darau. Nors šiaip rimčiau užsiimti  nestuke.gif žadame nuo vasaros, kadangi dar noriu kiek padirbėti, bet tikimybe "netyciukui" ir dabar yra smile.gif.  Ir jis butu labai mielas siurprizas.

na ta naujiena kad testas neigiamas, nei gera nei bloga biggrin.gif kadangi nori dar kažką nuveikti tai vaikelis gali buti ir nelaiku cool.gif
daugiau tokiu merginu kurios manytu kad netyciukai tai NUOSTABI staigmena mirksiukas.gif sekmes 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Na daug kas nesveika, o ras nesveikas kuriuo kvepuojame, maistas, kuri perkame parduotuveje ir t.t. kava galiam gerti, raudono sauso vyno taure tikrai nepakenks:)reikai gyventi ir dziaugtis, kad laukiames:)
Atsakyti
būtent! mirksiukas.gif
NĖŠTUMAS - ne liga drinks_cheers.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pugaliuks: 04 kovo 2010 - 13:02