Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(maza saulyte @ 2010 03 08, 17:39)
gal kas turite info del garo poveikio maziui..dar tik 11 savaite, bet buvome koncerte Rammstein..labai garsu aisku, tai is karto pasitraukeme nuo koloneliu vibracijos i gala, kur tik garsas..aisku koncertas, garsu, bet gerai jauciausi..nerimauju..aciu

kol vaikutis (embrionas) dar mažiukas tai nėra ko pergyventi dėl didelio garso, nes jis vistiek negirdi, o vat vibracija gal ir pajautė, bet manau tikrai nepakenkė mirksiukas.gif
augink ir mylėk savo mažylį, kitą kartą ir į operos koncertą nepakenktų nueiti rolleyes.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
sakykit panos, ar gali būti, kad nuo vaistų skirtų hemaglobinui pagerinti galima bloga savijauta (pykinimas, vėmimas, galvos svaigimas, širdies permušimai..) ? g.gif
dvi dienas is eilės vėmiau, tai kitą dieną nusprendžiau nebegerti to hemaglobinui vaistuko, ir geriau paliko, nei pykino nei ką g.gif ar buvo kuriai nors taip ? unsure.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 03 11, 11:26)
sakykit panos, ar gali būti, kad nuo vaistų skirtų hemaglobinui pagerinti galima bloga savijauta (pykinimas, vėmimas, galvos svaigimas, širdies permušimai..) ?  g.gif 
dvi dienas is eilės vėmiau, tai kitą dieną nusprendžiau nebegerti to hemaglobinui vaistuko, ir geriau paliko, nei pykino nei ką  g.gif  ar buvo kuriai nors taip ? unsure.gif  nestuke.gif

Gali zinok.Buna,kad nuo tableciu blogai jautiesi,o pakeiti i skysta gelezi,arba kitos firmos ir viskas normalizuojasi,arba atvirksciai.Pas mane dideles problemos su gelezim,tai man rekomendavo ja gerti pries miega,kad geriau pasisavintu,tai irgi nesupratau ar sutapimas ar kaip,bet visa savite kol geriau tai ir nemiegojau iki kokiu 6 ryto.Nustojus taip gerti miegas normalizavosi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 03 11, 13:26)
sakykit panos, ar gali būti, kad nuo vaistų skirtų hemaglobinui pagerinti galima bloga savijauta (pykinimas, vėmimas, galvos svaigimas, širdies permušimai..) ?  g.gif 
dvi dienas is eilės vėmiau, tai kitą dieną nusprendžiau nebegerti to hemaglobinui vaistuko, ir geriau paliko, nei pykino nei ką  g.gif  ar buvo kuriai nors taip ? unsure.gif  nestuke.gif

Dėl galvos svaigimo ir permušimų nežinau, bet pykinimas ir vėmimas tai tikrai gali būti, nes geležies preparatai labai skrandį dirgina.
Atsakyti
tai gal aš jų geriau ir net nebegersiu blink.gif
manau, kad ir taip pagerėjo mano hemaglobinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 03 11, 16:42)
tai gal aš jų geriau ir net nebegersiu  blink.gif
manau, kad ir taip pagerėjo mano hemaglobinas doh.gif

Nespresk be gydytojo.Zinok tavo gelezies trukumas gali buti vaikelio mazakraujystes priezastis.O jam tokiam maziukui ne taip lengvai atsatyi gelezi o ir laiko gali uzinti ne menesi ir ne tris.Geriau pasikalbek su gydytoju,pasidaryk kraujo tyrima ir jeigu kas,taigi sitiek gelezies preparatu,tikrai atsitaikysi,toki kuri tavo organizmas toleruos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2010 03 11, 19:47)
Nespresk be gydytojo.Zinok tavo gelezies trukumas gali buti vaikelio mazakraujystes priezastis.O jam tokiam maziukui ne taip lengvai atsatyi gelezi o ir laiko gali uzinti ne menesi ir ne tris.Geriau pasikalbek su gydytoju,pasidaryk kraujo tyrima ir jeigu kas,taigi sitiek gelezies preparatu,tikrai atsitaikysi,toki kuri tavo organizmas toleruos mirksiukas.gif

tai žinoma pasitarsiu su gydytoja. Matysim kaip jinai man čia patars. unsure.gif smile.gif
klausykit, o kada daro paskutinę echoskopiją ? unsure.gif dabar man 30 savaičių tai rytoj einu pas daktarę, gal jau ir padarys echoskopiją unsure.gif cool.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Tikriausiai toks klausimas jau buvo, bet neprisiruosiau perskaityti tiek atsakymu smile.gif
Ar galima dazytis plaukus pirma trimestra?
Siaip sios grozio proceduros man labai reikia, geda eiti i darba su sviesiai dazytais plaukais ir tamsiom saknim... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2010 03 17, 21:53)
Tikriausiai toks klausimas jau buvo, bet neprisiruosiau perskaityti tiek atsakymu smile.gif
Ar galima dazytis plaukus pirma trimestra?
Siaip sios grozio proceduros man labai reikia, geda eiti i darba su sviesiai dazytais plaukais ir tamsiom saknim... unsure.gif

Na kiek žinau tai nepatartina dažyti plaukų pirmąjį trimestrą, aš pati tai nerizikavau - kentėjau doh.gif
tačiau yra dažų kurie yra be amonijako ir be kitų nesamonių pridėtinių..augaliniai ir t.t. taigi jei jau gėda vaikščioti su tamsiom šaknim, manau, kad ką jau padarysi, gali nusidažyti unsure.gif cool.gif
iš tiesų net nežinau tiksliai, kuom ir kaip plaukų dažymas gali pakenkti vaikučiui.. blink.gif bet paklausius prietarų taipir baisu pasidaro, kad atrodo galima ir be dažymo apsieiti arba pakentėti doh.gif mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Freude @ 2009 10 12, 11:33)
Sveikos mergaites,

Noreciau visas pasveikinti su stebukliuko laukimu biggrin.gif

Gal galečiau jums užduoti klausimą  as esu 5 savaites  nestuke.gif rytoj keliausi nes ginekologa. Tačiau turiu problema man jau pora savaiciu tempia tiksliau nemaloniai dilkcioja pilvo apacia ir skauda  desni sona kol testo nebuvau pasidarius galvojau apendicitas... doh.gif  taciau sis skausmas mane neramina gal yra kam buve ?

dekui už atsakymus

Sveikute,
Zinok man panasiai buvo, dabar 7 sav. man. Tai pradzioje irgi ir maude ir skaudejo, bet daktare patikino,kad nieko baisaus, sake kad kartais jei menesiniu skausmai buvo,tai panasus skausmai gali but pirma menesi. Man taip ir buvo, tom dienom kai susirgti turejau, skaudejo sona ir pilvo apacia.
Atsakyti
QUOTE(Damocka007 @ 2010 03 18, 17:30)
Sveikute,
Zinok man panasiai buvo, dabar 7 sav.  man. Tai pradzioje irgi ir maude ir skaudejo, bet daktare patikino,kad nieko baisaus, sake kad kartais jei menesiniu skausmai buvo,tai panasus skausmai gali but pirma menesi. Man taip ir buvo, tom dienom kai susirgti turejau, skaudejo sona ir pilvo apacia.

jus visiškai teisios merginos. Tas nemalonus skausmas ir jausmas praeis..tik tikslaii nepamenu kada (lygtais 3-4 mėn), bet praeis nes ir man taip buvo cool.gif
pradžioj nėštumo t.y. iki kokio 4 mėnesiuko jaučiau tą nemalonų jausmą kaip, kad budavo prieš PMS kol dar nebuvau nėščia unsure.gif bet tas jausmas tai pat su laiku kažkur pradingo ax.gif
taigi bukit ramios mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti