Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(vikce333 @ 2010 06 23, 14:04)
musu situacija buvo truputi panasi, mes norejom leliuko bet dar ne dabar, nes ir mokslai ir darbu nera dabar. ir norejom daryt isvalyma, bet gydytoja atkalbejo mus nuo to ir dabar nesigailim. aisku pas jus prablemele del vaistuku, manau reiktu pasitarti ir pakalbeti su gydytoja.
stiprybes jums ir kad viskas butu gerai 4u.gif

dar neaiski situacija,tik sirgimas savaitele veluoja,bet ciklas mano ilgintas,tai buna nereguliarus,tai gali buti ,kad nesilaukiu,bet situacijai uzbegu uz akiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 06 23, 14:44)
dar neaiski situacija,tik sirgimas savaitele veluoja,bet ciklas mano ilgintas,tai buna nereguliarus,tai gali buti ,kad nesilaukiu,bet situacijai uzbegu uz akiu 4u.gif

geriau uzbegti uz akiu, negu veliau pirstus griauztis. pabandyk pasidaryt testuka, kad butu galima zinot tiksliau, dabar dar nepatarciau eit pas gydytoja, nes jei esi nestuke.gif tai gydytojai pripaisys visokiu lygu lygeliu
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 06 23, 09:41)
Sveikos,reikalinga jusu nuomone del nestumo,jei leliaus norejai,tik ne siuo metu,nes geri antidepresantus stiprius g.gif didele tikimybe,kad gydytojai sakytu darytis valyma,tik neaisku ar kazkada nesigailetum,juk gyvybe tai buvo unsure.gif Aisku,tai rizika del apsigimimu,bet jei viskas ok....is kur zinoti kada bus klaida padaryta..Sis atvejis ko gero pasitaikantis daug kam,tiesiog idomi jusu nuomone 4u.gif

Dėl antidepresantų siūlyčiau laba nepergyventi - po apvaisinimo pirmas savaites gemaliukas dar nėra susijęs su mamytės kraujotaka, todėl visi blogi dalykai, kuriuos padarom per tą laiką (taurė vyno, vaistų tabletė) neturi mažiukui jokios įtakos. Tačiau tą dieną kai turėtų prasidėti mėnesinės, bet neprasideda, jau reikėtų pradėti rimčiau saugotis, nes tai gali būti pirmoji vaikelio kontakto su mamyte diena. Taip, kad jei dar nenustojote gerti vaistukų, padarykite tai dabar. Galiu dar pridurti ir iš asmeninės patirties: kai laukiausi dukrytės pradžioje taip pat dar to nežinodama gėriau raminančių vaistų - mane apgavo nėštumo testas, nors tikrai turėjo parodyti nėštumą - sumelavo.
Kad būtų ramiau pasikalbėkite su gydytoju, nes tik medikas žinodamas visas detales (numanomą pastojimo laiką, kokius vaistus gėrėte) galės kompetentingai patarti. Kažkaip nemanau, kad labai pultų siūlyti valymą.
Atsakyti
[quote=Emmmka,2010 06 21, 14:53]
[nusprendus siandien dazyti plaukus,bet... suzinojau,kad laukiuosi. tai kokia ta teisybe yra? galima dazyti plaukus ar ne? nes cia istikruju visokiu nuomoniu prisiskaicius. blink.gif]

Kas del plauku dazymo,tai knygose rasoma,kad nera irodyta, jog dazai kenkia.Anksciau taip,nes ten lyg dervos i juos dedavo,o dabar jau nebe. Taciau rizika yra tokia,anot mano kirpejos, spalva gali gautis kitokia negu anksciau.
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 06 23, 10:41)
Sveikos,reikalinga jusu nuomone del nestumo,jei leliaus norejai,tik ne siuo metu,nes geri antidepresantus stiprius g.gif didele tikimybe,kad gydytojai sakytu darytis valyma,tik neaisku ar kazkada nesigailetum,juk gyvybe tai buvo unsure.gif Aisku,tai rizika del apsigimimu,bet jei viskas ok....is kur zinoti kada bus klaida padaryta..Sis atvejis ko gero pasitaikantis daug kam,tiesiog idomi jusu nuomone 4u.gif

manau tos kurios pastodamos turejo bent minti pasidaryti valyma ir jo nepasidare, pagimde sveikiausia mazyli, tai tikrai yra pacios laimingiausios smile.gif abortas yra rimtas dalykas, todel labai rimtai reikia viska apgalvoti, kad paskui tikrai netektu gailetis ne tik del to ka padarei bet ir del leliuko kuris butu gimes ir pakeites gyvenima geraja ta zodzio prasme. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrutux @ 2010 06 22, 12:23)
Iki 12 sav. geriau nesidažyti ir šiaip pasisaugoti, kol mažasis gyventojas saugiai įsikurs pilvelyje  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz savas nuomones smile.gif Siaip leliu planavom po gydymo kurso,bus matyti kas ir kaip 4u.gif Kolkas dar nebesergu,jei nesirgsiu iki pirmadienio,darysiuosi antra testuka,pirmasis buvo neigiamas 4u.gif
Atsakyti
Taigi,paskutines zinias parasau,pasidariau testuka,jis neigiamas,tai gi nesilaukiu smile.gif nepakenksiu vaikeliui tikrai smile.gif O del mmm,tai jos dar iki siol neatejo smile.gif veluoja 1,5 savaites.
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 06 28, 07:22)
Taigi,paskutines zinias parasau,pasidariau testuka,jis neigiamas,tai gi nesilaukiu smile.gif nepakenksiu vaikeliui tikrai smile.gif O del mmm,tai jos dar iki siol neatejo smile.gif veluoja 1,5 savaites.

taigi gali veluoti ir del vaistuku kuriuos geri,galejo hormonai sustreikuoti,galbut koki stresa isgyvenai.pamenu man priesingai buvo,del streso naujoje darbo vietoje,labai atsakingoje,menesines atsirado per anksti ir iskraujavau 1.5 menesio,tai butinai turejau pagerti kontraceptines tabletes kad susinormalintu vel hormonai,ir viskas gerai buvo,tik susitvarke nutraukiau vel kontraceptines.
taigi sekmingo tau gydimo,ir geru ziniu del mazylio,butent kai jau sugalvosite planuoti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites dar karteli,
nzn kaip rasyti,bet dar neatejo mmm g.gif buvau pas ginekologe,nestumo nemato,tik stora gleivines siena,rodo nestuma arba pries mmmm g.gif taigi,ats negavau.Siandien pasidariau treciaji NT,po 7 min. parode vaiduokliuka...bet parasyta,jog vertinti reikia po 5 min.Dabar nzn ka galvoti.I tualeta laksciau kas valanda pries savaite,dabar krutu speneliai darosi jautrus,nesusergu jau puse menesio.
O del gertu vaistuku,jei laukiuosi,darysiuosi tyrimus ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 07 01, 08:48)
nzn kaip rasyti,bet dar neatejo mmm g.gif buvau pas ginekologe,nestumo nemato,tik stora gleivines siena,rodo nestuma arba pries mmmm g.gif taigi,ats negavau.Siandien pasidariau treciaji NT,po 7 min. parode vaiduokliuka...bet parasyta,jog vertinti reikia po 5 min.Dabar nzn ka galvoti.I tualeta laksciau kas valanda pries savaite,dabar krutu speneliai darosi jautrus,nesusergu jau puse menesio.

sveika, po kokios savaiciukes dar viena pasidaryk, nes man ir ne is karto antra juostele parode ir dar neryskia, bet kai pakartojau jau buvo riski ir iskart. ir kai nuejau pas gyd tik lygu pripaise blink.gif
linkiu kad viskas issisprestu ir butu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 07 01, 08:48)

pritariu, pasidaryk testuka dar po kokios nepilnos savaitėlės. Tada jau turėtų gal būti aišku. rolleyes.gif
O man testas pirmą kartą pamelavo, po kelių savaičių pasidariau, nes mmm nepasirodė irgi rodė neigiama, o kai pas daktarę nuėjau pasitikrinti jau buvau 6 sav ir 3 dienas nėščia doh.gif thumbup.gif nestuke.gif
tikiuosi viskas išsispręs, linkiu stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti