Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

gali buti smile.gif man turbut irgi darys danties rentgena tai kazkaip nelabai pergyvenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2009 10 18, 22:30)
man va dabar iskilo kiek kavos sauksteliu reikia deti i puodeli, kad jame kofeino butu 100mg? ir plius kokio stiprumo kavos:)

Koks gi skirtumas smile.gif Jauti, stipri kava ar ne.. Tiek užtenka smile.gif Nes jeigu saugosimės iki nevilties visko kas tik kenkia, tai gims vaikas paranojikas ir tiek smile.gif))))) Aš tris pirmus mėnesius kaip šventoji mergelė Marija gyvenau, o dabar taip pavargau nuo viso šito... valgau ir citrusinius, ir kava geriu ir ant nugaros miegu ir ranką virš galvos miegodama iškeliu, ir vitaminų nusipirkau. Geriu ir pieną ir medų valgau, o sausos sriubos kurį laiką buvo pačios mėgstamiausios. Nors viso šito kaip ir negalima. Bet jeigu gims berniukas, tai aš beveik neabejoju, kad bus alergiškas (tiesiog tokia jau ta mūsų "stiprioji" lytis), tai kam šitaip kankintis...
Atsakyti
o kodel negalima miegoti iskelus ranka? visada taip miegu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Thais @ 2009 10 23, 21:28)
o kaip su ledais? g.gif

o kas su ledais lotuliukas.gif , tipo negalima, nu zinot merginos baikit juokus. galima viska, isskyrus rukyti,alkoholi, pirtis,saunos, maziau naudoti chemijos buities darbams. o dar ,kad citrusiniu vaisiu negalima- nesamone schmoll.gif vaikutis labiau alergiskas gimsta nuo sintetiniu vitaminu ,kuriuose pilna sojos ir dazikliu unsure.gif

o del iskeltos rankos miegant na briedai paskutiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 02, 12:33)
o kas su ledais lotuliukas.gif , tipo negalima, nu zinot merginos baikit juokus. galima viska, isskyrus rukyti,alkoholi, pirtis,saunos, maziau naudoti chemijos buities darbams. o dar ,kad citrusiniu vaisiu negalima- nesamone schmoll.gif vaikutis labiau alergiskas gimsta nuo sintetiniu vitaminu ,kuriuose pilna sojos ir dazikliu unsure.gif

o del iskeltos rankos miegant  na briedai paskutiniai lotuliukas.gif

Sveikutes as irgi prisijungsiu prie jusu pokalbio. Zinokit pritariu kinrozytei drinks_cheers.gif Manau viskas yra galima (isskyrus tabaka, alkoholi, narkotikus, pirtis) tik visko turi buti su saiku. Man ir gine ir mano seimos gyd ir gimine (kurioje dauguma mediku) visada kartojo kad nestumas nera liga. Aisku reikia pasisaugoti, bet neatsisakyti. Ir isvis manau kad geriausia i klausima kas galima o kas ne atsakys gine. Ji mato kaip vystosi vaisius, kas dedasi... Pvz man dabar pati pati pradzia tai paklasus gines kas galima ko ne atsakymas buvo vienintelis - negalima ND biggrin.gif O daugiau viskas galima su saiku. Turejau nesekminga nestuma, atsimenu saugojaus ir tt ir tai nieko nepakeite. Gamta pati viska sureguliuoja rolleyes.gif Ir pritariu kinrozytei, kad dazniausiai leliukai alergiski buna nuo vitaminu kuriuos mamytes gerdavo nestuke.gif metu. Jau ne is vieno mediko esu tai girdejusi...
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 02, 12:33)

o del iskeltos rankos miegant  na briedai paskutiniai lotuliukas.gif

Vat ir as taip manau !... drinks_cheers.gif
Atsakyti
su tais ledais tai tikras briedas doh.gif lotuliukas.gif tai gal ir sokolado valgyti negalima? blink.gif g.gif biggrin.gif aisku , jeigu nusipirksi leda ir eisi per lauka, kai lauke salta ir ji valgysi, tada suprantu kad gali ir susirgti po to . O tas susirgimas nieko gero neatnestu schmoll.gif doh.gif man pradzioj kai buvo 5 savaites irgi atrode jog nieko negalima,cia to atsisakiau, to nevalgysiu negersiu..o paskui.. doh.gif pfe..gyveni toki pati normalu gyvenima ir valgai tai kas sveika ir normalu tongue.gif pasikeicia tik tai, jog turi saugoti save labiau, ne tik save bet ir savo vaikuti rolleyes.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 11 03, 11:43)
Sveikutes as irgi prisijungsiu prie jusu pokalbio.  Pvz man dabar pati pati pradzia tai paklasus gines kas galima ko ne atsakymas buvo vienintelis - negalima ND  biggrin.gif

MUms ND taip pat grieztai draudziami iki 12 sav., o paskui sake ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 03, 11:41)

Ko tik nepadarysi del savo stebukliuku.... wub.gif Gerai kad maniskis ne is tu kuriam kasdien smileysex.gif reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 03, 12:39)
su tais ledais tai tikras briedas doh.gif  lotuliukas.gif  tai gal ir sokolado valgyti negalima? blink.gif  g.gif  biggrin.gif  aisku , jeigu nusipirksi leda ir eisi per lauka, kai lauke salta ir ji valgysi, tada suprantu kad gali ir susirgti po to . O tas susirgimas nieko gero neatnestu schmoll.gif  doh.gif  man pradzioj kai buvo 5 savaites irgi atrode jog nieko negalima,cia to atsisakiau, to nevalgysiu negersiu..o paskui.. doh.gif  pfe..gyveni toki pati normalu gyvenima ir valgai tai kas sveika ir normalu  tongue.gif  pasikeicia tik tai, jog turi saugoti save labiau, ne tik save bet ir savo vaikuti rolleyes.gif  nestuke.gif

o as valgau cirtusinius,nes man mazina pykinima,neistverciau be ju.
man atrodo dabar busimos mamytes turetu maziau vaikscioti po visokius sudapolius ir t.t.t., kur didele zmoniu susiburimo vieta,kad isvengti gripo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2009 11 03, 12:43)
Ko tik nepadarysi del savo stebukliuku....  wub.gif  Gerai kad maniskis ne is tu kuriam kasdien  smileysex.gif  reikia  lotuliukas.gif

aga,as sakiau MB ,kad toki maratona apturejo planuojant, kad gali dabar truputi ilsetis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 03, 11:49)
aga,as sakiau MB ,kad toki maratona apturejo planuojant, kad gali  dabar truputi ilsetis lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei ka reiks ir man taip pasakyti... nes kai kuriais menesiais tai jau tikrai maratonas buvo blush2.gif Kaip sakoma buvo tokiu dienu kai ne is noro o is reikalo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 03, 11:41)

o kas tas ND? blush2.gif
Atsakyti