QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 02, 12:33)
o kas su ledais

, tipo negalima, nu zinot merginos baikit juokus. galima viska, isskyrus rukyti,alkoholi, pirtis,saunos, maziau naudoti chemijos buities darbams. o dar ,kad citrusiniu vaisiu negalima- nesamone

vaikutis labiau alergiskas gimsta nuo sintetiniu vitaminu ,kuriuose pilna sojos ir dazikliu
o del iskeltos rankos miegant na briedai paskutiniai
Sveikutes as irgi prisijungsiu prie jusu pokalbio. Zinokit pritariu kinrozytei

Manau viskas yra galima (isskyrus tabaka, alkoholi, narkotikus, pirtis) tik visko turi buti su saiku. Man ir gine ir mano seimos gyd ir gimine (kurioje dauguma mediku) visada kartojo kad nestumas nera liga. Aisku reikia pasisaugoti, bet neatsisakyti. Ir isvis manau kad geriausia i klausima kas galima o kas ne atsakys gine. Ji mato kaip vystosi vaisius, kas dedasi... Pvz man dabar pati pati pradzia tai paklasus gines kas galima ko ne atsakymas buvo vienintelis - negalima ND

O daugiau viskas galima su saiku. Turejau nesekminga nestuma, atsimenu saugojaus ir tt ir tai nieko nepakeite. Gamta pati viska sureguliuoja

Ir pritariu kinrozytei, kad dazniausiai leliukai alergiski buna nuo vitaminu kuriuos mamytes gerdavo

metu. Jau ne is vieno mediko esu tai girdejusi...