Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu 2

QUOTE(Freude @ 2009 10 12, 10:33)
Sveikos mergaites,

Noreciau visas pasveikinti su stebukliuko laukimu biggrin.gif

Gal galečiau jums užduoti klausimą  as esu 5 savaites  nestuke.gif rytoj keliausi nes ginekologa. Tačiau turiu problema man jau pora savaiciu tempia tiksliau nemaloniai dilkcioja pilvo apacia ir skauda  desni sona kol testo nebuvau pasidarius galvojau apendicitas... doh.gif  taciau sis skausmas mane neramina gal yra kam buve ?

dekui už atsakymus

man taip pat skaudejo. gydytoja sake, kad del hormonu. taip kad siulau nesibaiminti, bet prie progos gydytojai pasisakyti, kad patikrintu. nors jei skausmas labai didelis, gali buti kasnors kito. tas dilgciojimas pas mane irgi buvo panasus i skausmelius pries menesines.
Atsakyti
4u.gif sveikute,man irgi skaudejo,tempe paskui dingi tie skausmai 4u.gif Nesijaudink viskas bus gerai, bet butinai nepamirsk gydytojai pasakyt, manyske man vit E prirase biggrin.gif gal ir padejo, nezinau, bet ir savaime praeit turi smile.gif Sekmes!
Atsakyti
Taip pat vengti E621, kurio yra praktiškai visuose gatavuose mėsos, sausų sriubų ir kt. produktuose:
http://www.technolog...g...amp;l=2&p=1
Atsakyti
labuka, noreciau prisijungti prie jusu forumuko ax.gif mums jau septynios su puse savaites nestuke.gif
norejau paklausti arnieko tokio jeigu dar nebuvau pas daktarus nors mums jau 7 su puse savaites nestuke.gif
Atsakyti
man nebuvo jokio skausmo...tik kartais uzeidavo silpnas jausmas kaip pries PM kai budavo g.gif tongue.gif nenoriu gasdint, ir nesakau kad jai vienai taip buvo reiskia visoms taip, bet draugei tai labai skaudejo iki pat 4 menesio...apie 3 men pasirode kraujas..ginekologe pasake jog tai labai negerai, gali buti persileidimas ir kazkas panasaus... unsure.gif bet viskas susitvarke smile.gif pagere vaistuku ir stai jai jau 6 menesiukas smile.gif lelis sveikut sveikutelis thumbup.gif svarbiausia tai ka pasakys ginekologas, nes jis mato ir ivertina situacija tongue.gif nepergyvenk labai mirksiukas.gif tuo labiau kad jaudulys ir nerimas kenkia tavo leliukui nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavaida @ 2009 10 14, 18:59)
labuka, noreciau prisijungti prie jusu forumuko  ax.gif  mums jau septynios su puse savaites  nestuke.gif
norejau paklausti arnieko tokio jeigu dar nebuvau pas daktarus nors mums jau 7 su puse savaites nestuke.gif

Zinoma, kad nieko. Susiruosi ir nueisi. As pirma karta 9 ejau.
Atsakyti
Sveikutes, gal ir ne is sita tema pataikiau, bet turiu kankinanti klausima. Teko ta pacia diena daryti tris danties rentgeno nuotraukas, nes danti skaudejo, ji taise. Aisku nezinojau, kad laukiuos. buvo 3-4 savaite arba 1-2 savaite pastojimo. buvo uzdengta spec. apsiaustu, tad noriu suzinoti ar labai galejo pakenkti, nes is tikruju einu is proto. verysad.gif
Atsakyti
na nezinau, pati su tokiu dalyku nebuvau susidurusi, bet tu taip nerimaudama dar daugiau gali pakenkti savo vaikuciui doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rraima @ 2009 10 15, 21:57)
Sveikutes, gal ir ne is sita tema pataikiau, bet turiu kankinanti klausima. Teko ta pacia diena daryti tris danties rentgeno nuotraukas, nes danti skaudejo, ji taise. Aisku nezinojau, kad laukiuos. buvo 3-4 savaite arba 1-2 savaite pastojimo. buvo uzdengta spec. apsiaustu, tad noriu suzinoti ar labai galejo pakenkti, nes is tikruju einu is proto.  verysad.gif

Prie progos paklausk gydytojos, ji tave nuramins. tu tik del to saves negrauzk, nes nieko dar nezinojai, o ir manau, kad nieko nenutiko. pagalvok, jei taip lengva butu maziukui pakenkti, tai tokiu atveju butu begales. juk mamos nezinodamos, kad laukiasi buna ir uzbaliavoja ir vaistus kontraceptinius geria pirmom nestumo savaitem ir kazkaip nieko. manau viskas bus puiku, bet del ramybes pasiklausk gydytojos. internete gali rasti nemokamu Klausimu-atsakymu puslapiu. parsyk ten, atsakys greit.
sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Rraima @ 2009 10 15, 21:57)
Sveikutes, gal ir ne is sita tema pataikiau, bet turiu kankinanti klausima. Teko ta pacia diena daryti tris danties rentgeno nuotraukas, nes danti skaudejo, ji taise. Aisku nezinojau, kad laukiuos. buvo 3-4 savaite arba 1-2 savaite pastojimo. buvo uzdengta spec. apsiaustu, tad noriu suzinoti ar labai galejo pakenkti, nes is tikruju einu is proto.  verysad.gif

Viename žurnale nėštukėms rašo, kad prisireikus daryti danties nuotrauką, nėščioji privalo vilkėti specialią švininę prijuostę, apsaugančią organizmą nuo rentgeno spindulių. Tokiu atveju rentgenas nekenkia.

Taip kad mažiau streso ir džiaukis savo augančiu mažyliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 16 spalio 2009 - 13:45
QUOTE(vaidavaida @ 2009 10 14, 17:59)
labuka, noreciau prisijungti prie jusu forumuko  ax.gif  mums jau septynios su puse savaites  nestuke.gif

Berods pirmo vizito geriausiai eiti tarp 6-8 savaites, nes tada jau sirdele leliuko gali girdeti... As, kai tik pamaciau II, iskart paskambinau ginei, ir jis man liepe ateiti, kai bus 8ios savaites... Anksciau reikia nebent, kai kazkas negerai...
Papildyta:
beje, gal kuri zino, ar metu arbata nestuke.gif nekenkia?
Atsakyti
vat man sitas klausimas irgi nera aiskus g.gif ar arbata kenkia ar ne.. blink.gif kiek zinau tai arbatoje tai pat yra kazkiek kofeino, o tai nesveika. Taciau as geriu arbata kiekvinea diena 2-4 puodelius smile.gif nes kavos nemegstu doh.gif reikes daktares paklaust ar kenkia arbata...be to dar yra reiksme kokia arbata smile.gif ju gi visokiausiu rusiu yra bigsmile.gif
Atsakyti