Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Piene, sekmes kuryboje smile.gif

As kai pradejau dirbti su Fimo modelinu, tai pradejau nuo vieno rinkinuko, skirto vaikams. Vyras praeitu Kaledu proga padovanojo, aisku mano prasymu biggrin.gif Siulyciau ir visoms pradedancioms pradziai isigyti toki rinkinuka. Rinkineli sudare 10 spalvu mazuose pakuotese, tai buvo erdves ekspermentams mirksiukas.gif Gal kai kurios spalvos per ryskios, bet galima spalva gi pakeist maisant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 23 spalio 2009 - 16:19
QUOTE(Bjauruska @ 2009 10 23, 17:09)
Senesnes temas reiktu pasivartyti tongue.gif

Paveiksliuko perkelimas

Labai labai aciu 4u.gif vakar pradejau skaityt, tai pirma tema jau damusiau, ir sita visa perskaiciau, tai nespejau dar kitu, o taip norisi suzinot kuo greiciau biggrin.gif nepykit, balioniukas jums 4u.gif
Atsakyti
Nepykstam nepykstam biggrin.gif Kol kas... biggrin.gif
As kazkaip modelina laikinai apleidau... blush2.gif Vis laiko truksta...
Atsakyti
Man tai tarpais uzplaukia smile.gif Jei pradedu sunku sustot, o jei sustoju tai kokiam menesiui net i rankas nepaemu. Gal del to kad issisemiu , ideju nebeateina mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisvilo mano pirmas blynas, tikraja to zodzio prasme lotuliukas.gif ***** neturiu to termometro, tai is akies bandziau beveik maziausia ugni nustaciau.. ateinu i virtuve dumu pilna biggrin.gif o mano kepiniai tokie tamsoki....
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 10 22, 22:40)
Tik butu gerai is pradziu pasiskaityti senesnes temas, teks maziau klausimu uzdavineti ir kitoms maziau atsakineti  mirksiukas.gif

ax.gif aš esu senė SM, tik truputis atsinaujinus su kitu niku. Atsimenu kaip mėčiau šitą sakinuką kitose temose lotuliukas.gif Še man, še man už tai bash.gif
Jau esu klaususi čia, tik buvau nepastebėta biggrin.gif Nus reiks atitempti tą klausimuką.

Beje, aš turiu žmogeliuką iš modelino ax.gif iš miniatiura...Darytas pagal nuotrauką. Panašumas nerealus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 10 23, 18:12)
Nepykstam nepykstam biggrin.gif Kol kas... biggrin.gif
As kazkaip modelina laikinai apleidau...  blush2.gif Vis laiko truksta...

arba įkvėpimo smile.gif man būna kokią savaitę per mėnesį net nesinori žiūrėt į molio pusę....bet kai pagauna įkvėpimas tai nesvarbu yra ar nėra laiko, galiu ir naktį, ir nesvarbu iš kokio molio, net jei tuo metu gero neturiu tai ir ore džiūstantį griebiu - bile minkyt wub.gif Bjauruška, tuoj įpūsim ir tau noro padirbėt hihihi.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2009 10 23, 19:35)
Prisvilo mano pirmas blynas, tikraja to zodzio prasme  lotuliukas.gif ***** neturiu to termometro, tai is akies bandziau beveik maziausia ugni nustaciau.. ateinu i virtuve dumu pilna biggrin.gif o mano kepiniai tokie tamsoki....

statyt ant pačios mažiausios temperatūros, taip neprašausi. aišku termometras gėris, bet aš jo iki šiol neturiu ax.gif išmokau iš akies nuspręst kada gana, o dabar jau sistemą turiu. o orkaitė senučiųkė plius dujų balionas (kuris kai baiginėjasi tai skirtingą tempą duoda ant tų pačių nustatymų). siūlau bandyt pirmus kartus ant mažiausios tempos ir dar durelių neuždaryt, pakišk degtukų dėžutę, na kad atviros būtų per tuos 1-2 cm ir kepk 20 min. kai atauš - iščiupinėk išnagrinėk darbelį, palankstyk, kad suprastum ar jau iškeptas. Nežinau kaip tai paaiškint žodžiais - tik per praktiką ateis žinojimas kada jau tobulai iškepta smile.gif aišku pats geriausias variantas - nusipikt termometrą ir vadovautis instrukcija :lottuliukas: čia tik aš gal mėgstu sunkiausius kelius eit neprotingai doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2009 10 23, 20:07)
...Darytas pagal nuotrauką. Panašumas nerealus  thumbup.gif

oho, geras smile.gif nelabai atgaminu koks čia žmogiukas buvo, nors turiu įtarimų g.gif su tuo panašumu tai man galvos skausmas, irgi priklauso nuo įkvėpimo, kartais tobulai gaunasi, kartai nors ir lengva užduotis na bet nei per kur sad.gif o tai tiek streso įvaro....sad.gif tada sėdu lipdyk bile ką....kad tik lipdyt smile.gif manija kažkokia

Papildyta:
QUOTE(Hytka @ 2009 10 23, 17:18)
Siulyciau ir visoms pradedancioms pradziai isigyti toki rinkinuka. Rinkineli sudare 10 spalvu mazuose pakuotese, tai buvo erdves ekspermentams  mirksiukas.gif Gal kai kurios spalvos per ryskios, bet galima spalva gi pakeist maisant  ax.gif

drinks_cheers.gif pritariu. arba dar geriau tuos fimo rinkinėlius kur su keliom spalvytėm ir visa furnitūra ir paaiškinimais kaip kokį papuošaliuką padaryt. aišku kaina didesnė nei atskirai viską pirktis, bet manau kad verta. nes pradžioje tiek būna sugadinta to molio kol supranti kas prie ko doh.gif pinigėlių gaila (čia aš iš savo patirties hihihi.gif)
Atsakyti
mijaka, tai, kad aš užsakymuką pateikiau vienu niku, o atsiėmiau kitu. O bendravom skype lotuliukas.gif Aš jau net rašydama susipainiojau, tai kur ten mane atsiminsi tongue.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif pritariu. arba dar geriau tuos fimo rinkinėlius kur su keliom spalvytėm ir visa furnitūra ir paaiškinimais kaip kokį papuošaliuką padaryt. aišku kaina didesnė nei atskirai viską pirktis, bet manau kad verta. nes pradžioje tiek būna sugadinta to molio kol supranti kas prie ko doh.gif pinigėlių gaila (čia aš iš savo patirties hihihi.gif)
[/quote]

Gal galėtu kas nors parašyti kur galima būtų įsigyti tų rinkinukų?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Radau gera puslapiuka, ymesiu,, gal kam pravers, visokiu pamokeliu yra smile.gif
Pamokeles
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2009 10 24, 08:23)
Gal galėtu kas nors parašyti kur galima būtų įsigyti tų rinkinukų?

Kazkada maciau Vilniaus Akropolyje Office1 pardej tokiu rinkinuku, bet ar dabar ju yra - nezinau.
Atsakyti
Idedu savo swieziausius biggrin.gif dar slapi 4u.gif
user posted image

"Išeinu"

user posted image

"Juoda & Balta"
Atsakyti