Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Gal turit kokiu pastebejimu kaip padaryt kad gautusi kuo lygesnis pavirsius? ir kad paskui reiktu maziau slifuot? smile.gif ir dar.. vakar kai kepiau savo pirmuosius darbus, padariau buvau apvalucius karoliukus, bet kai iskepiau jie gavosi nebeapvalus, o nuo skardos ju dugnas liko plokscias... g.gif kaip padaryt kad taip nebutu?
Atsakyti
Pries kepant bandyk kuo labiau islyginti pavirsiu smile.gif O del karoliuku, tai as pasidarau is popieriaus armonikele ir ant jos sudedu karoliukus. Tada jie nesideformuoja ir juos lengiau atskirti, kad nesusiliestu kepant ir nesuliptu. Be to, ant skardos visada dedu paprasto popieriaus.
Atsakyti
Keista, bet man karoliukai niekada nesideformuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 10 24, 14:56)
Pries kepant bandyk kuo labiau islyginti pavirsiu smile.gif O del karoliuku, tai as pasidarau is popieriaus armonikele ir ant jos sudedu karoliukus. Tada jie nesideformuoja ir juos lengiau atskirti, kad nesusiliestu kepant ir nesuliptu. Be to, ant skardos visada dedu paprasto popieriaus.

labai aciu bandysiu daryt 4u.gif
Atsakyti
As tai kepu karoliukus jau su padarytomis skylutemis, del to kepu juos pakabintus ant dantu krapstuku mirksiukas.gif
Atsakyti
labas profėms, ir ne tik. man iki jūsų milijonas metų, ale aš jumi vysiuos:) gavau išsvajotą modeliną, noriu parodyt pirmą savo lipdinį. daug ten klaidų, ale man žiauriai patiko pasiminkymas:) tikiuosi, neišpeiksit labai. vakar ir šiandej dirbau dirbau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug: 25 spalio 2009 - 20:55
Sveikos 4u.gif

Daug kur skaičiau, kad paprasto modilino randa net Maximose ir pns, o aš Klaipėdoje nerandu jo prekybcentriuose. Kadangi esu pradedančiojim tai manau pradžiai pasiterliojimui užteks ir paprasto pigiausio. Klaipedietės pasakykit kur jo perkat pigiai.Ačiu

rug, gražu 4u.gif
Atsakyti
Rug, gražus komplektukas smile.gif Tik man auskariukų pakabinimas nelabai patiko - reikėtų tvarkingesnio vielutės užsukimo ax.gif

ne_mamukas, aš tai siūlyčiau vistik geresnio modelino nusipirkti, su juo visai kitoks darbas ir visai kitaip rezultatas atrodo. Geriau mažiau spalvų rinktis, bet kokybiškesnį modeliną.
Atsakyti
rug, man tai šližikus primena lotuliukas.gif Šauniai padirbėjai thumbup.gif
Tik auskariukų apipavidalinimas ir man užkliuvo ax.gif

Išprotėčiau tiek nušlifavus doh.gif
Aš dabar susisėmiau visus savo kepinukus ir pasišoviau visus visus nušlifuot. O tai voliojasi visur keptų bet netvarkytų. Tai man jau raumenis skauda nuo brūžinimo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 25 spalio 2009 - 21:17
ačiū, mergelkos. ta viela užknisa. i tep galvojau, i tep, nu nežinau, kaip tą auskarą pakabint. nedašuto padaryt auskarams kažkokias kitokias skyles, tai ir nežinau kaip cool.gif . nešlifavau. dar to trūko. i taip rankos raumenais apaugo per dvi dienas nuo dešrelių darymo rolleyes.gif. apie šližikus nepagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 10 25, 22:40)
. nešlifavau. dar to trūko. i taip rankos raumenais apaugo per dvi dienas nuo dešrelių darymo rolleyes.gif.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
jeigu su tokia nuotaika ir toliau darysi, viskas bus liuks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na seniai ka berodziau, tai ikeliu paskutinius darbelius. Sages:
Su gelytemis:
user posted image

Su taškiukais:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesapnuok: 26 spalio 2009 - 10:47