Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų įdėjos

QUOTE(Lupita 77 @ 2011 10 02, 09:02)
Superinis darbas thumbup.gif ir spalvytė žavinga drinks_cheers.gif

4u.gif
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 02, 11:31)
Bet is tikro koks grazus zuikulio paltukas! Jau taip netiketai ir man tokio prireike  doh.gif  bet tiek to...nes jau tu darbeliu kuriu man prireikia labai daznai atsiranda beskaitinejant sita foruma... Saunuole!

4u.gif aciukas,na tas paltukas buvo nuziuretas pries pora metu,siulai nupirkti pries metus
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 10 01, 21:08)
mano paltukas
user posted image
user posted image

Paltukas labai labai thumbup.gif

kiek tokia reikėtų siūlų?
Papildyta:
QUOTE(Sandriene123 @ 2011 07 29, 22:45)
Aš jau du paltus numezgiau iš ,,Angora 2".Negaliu atsidžiaugti.

Noriu paklausti - turiu megztuką angorinį, bet jau taip pūkuojasi, kad negaliu ir užsidėti... Paltukas tikriausiai ne išimtis, o gal yra kažkokie ypatingi siūlai?
Atsakyti
aciu uz pagyra smano paltukui
siulai NAKO SPORT sudetis 30 % vilnos,70% acrylic ,metrazas 302 ,suejo beveik 700 gramu,ne sdar liko,mezgiau 4 numerio virbalais
esu pati 179 cm ugio,tda tikrai nedaug siulu suejo,nes metrazas didelis
mezgsiu sesei ilgesni ,bet siulas kitoks,tai nusipirkau visa kilograma siulu ,tikiuos uzteks,nes metrazas mazas
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 10 02, 19:38)
aciu uz pagyra smano paltukui
siulai NAKO SPORT sudetis 30 % vilnos,70% acrylic ,metrazas 302 ,suejo beveik 700 gramu,ne sdar liko,mezgiau 4 numerio virbalais
esu pati 179 cm ugio,tda tikrai nedaug siulu suejo,nes metrazas didelis
mezgsiu sesei ilgesni ,bet siulas kitoks,tai nusipirkau visa kilograma siulu ,tikiuos uzteks,nes metrazas mazas

Ačiū už ismamų paaiškinimą... mano ūgis 160, tai sutilpsiu gal į mažiau smile.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti ir šioje temoje blush2.gif su savo variantu palto Sylvi by Mari Muinonen
Originalas yra čia http://www.ravelry.c...s/library/sylvi

Siūlai nuotraukoje. Mezgiau 3,5 numeriuko virbalais, sumezgiau 1150 gramų. Mezginys ne ypatingai storas, tad dėl šiltumo dėjau pamušalą. Schemų neturėjau, tiesiog žiūrėjau į originalo nuotrauką.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2011 10 23, 15:34)
Noriu pasirodyti ir šioje temoje blush2.gif  su savo variantu palto Sylvi by Mari Muinonen

gražu wub.gif ir labai daug darbo. Ir šitie siūlai turi savo nemažą kainą.
Atsakyti
Noriu pasirodyti ir šioje temoje blush2.gif  su savo variantu palto Sylvi by Mari Muinonen

labai grazus ir dailus paltukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti

eina sau..pamenu kaip visos 'svaigom' del to paltuko, o tu paemiai ir numezgei jy bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

dabar visos tau pavydesime biggrin.gif saunuole - labai graziai atliktas darbelis!
Atsakyti
aciuks.gif visoms merginoms už pagyras mano paltukui blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gelita,labai grazus paltukas thumbup.gif
o cia mano darbelis sesei
user posted image
user posted image
Atsakyti
gelita-saunus paltukas thumbup.gif
as pernai toki pati mezgiau,irgi raudona,man suejo apie 1000kg,turkiskos pusvilnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 11 08, 12:11)

o cia mano darbelis sesei

labai elegantiškas wub.gif O koks raštas? bigsmile.gif
Atsakyti