Įkraunama...
Įkraunama...

Megztų/nertų paltų įdėjos

Sveikos mezgejeles 4u.gif
gal kas turite ideju mazoms panelems? ax.gif Nemazai perverciau ir internete nemazai kapsciausi, bet vos keleta modeliuku radau sad.gif O taip norisi pavasariui pasipuosti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2012 02 11, 21:55)
Sveikos mezgejeles  4u.gif
gal kas turite ideju mazoms panelems?  ax.gif  Nemazai perverciau ir internete nemazai kapsciausi, bet vos keleta modeliuku radau sad.gif O taip norisi pavasariui pasipuosti  biggrin.gif

cia pavartyk http://club.osinka.ru/topic-19123
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2012 02 11, 22:34)

aciu labai 4u.gif tikrai yra kur akis paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2009 11 18, 11:59)
na man tai šitas labai gražus

user posted image
Papildyta:
dar šitas neblogas (ko tai man visi balti gražūs) ax.gif

user posted image

Sveiki, gal kas apsiimtu pirma megztuka numegzti? Kiek kainuotu? Is kokiu siulu geriausiai megzti ir kiek tu siulu reiktu? (163 cm ugis, 38 dydis)
Dekoju uz pagalba is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimukasselsk @ 2012 02 20, 10:28)
Sveiki, gal kas apsiimtu pirma megztuka numegzti? Kiek kainuotu? Is kokiu siulu geriausiai megzti ir kiek tu siulu reiktu? (163 cm ugis, 38 dydis)
Dekoju uz pagalba is anksto 4u.gif

Čia pamėginkit užklaust http://www.supermama...p?showforum=119
Atsakyti
na ir groziu as cia prisiziurejau. 4u.gif 4u.gif wub.gif tikros auksarankes. thumbup.gif as ir prisipirkau pusvilnes. sakiau paltuka nusimegsiu rudeniui. taciau kazkaip dar net nepradejau blush2.gif ikvepimo nera. o pasiziurai cia thumbup.gif thumbup.gif saunuoles.
Atsakyti
Pabaigiau ir aš vieną paltuką - originalas buvo toks :
user posted image
o mano variantas toks gavosi ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 09 11, 14:43)
Pabaigiau ir aš vieną paltuką - originalas buvo toks :

Nuostabus... wub.gif wub.gif
Isduokit paslapti, is keliu siulu mezget ir kiek sunaudojot? Rankos niezti sau nusimegzt, tik siek tiek kitoki... blush2.gif
Atsakyti
tikrai labai elegantiskas ir spalva kaip tik rudeniska. Nuostabus paltukas thumbup.gif ! apie originala to paties negaleciau pasakyt rolleyes.gif
Atsakyti

Nedrasute,ačiū 4u.gif 4u.gif dėjau net tris siūliukus ir sumezgiau beveik 2 kg, bet čia maždaug L dydis ax.gif

Persikiuks, ačiū 4u.gif 4u.gif siūlus rinkosi pati palto šeimininkė ...
Atsakyti
L@imužė, labai grazus paltukas. 4u.gif
Atsakyti
Laimuže, labai gražus, koks elegantiškas!!! Ir spalva tokia rudeniška... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliute: 11 rugsėjo 2012 - 14:50