Dar radau labai skanų receptuką!

nebandžiau bet tikrai tai padarysiu
Įdarytas batonas
Reikės
Batonas, 1 vienetas
Sviestas,100 gramų
Dešra, ar kumpis, 100 gramų
Garstyčių padažas, 1 šaukštelis
Kiaušiniai, 2 vienetai
Marinuoti agurkai, 2 vienetai
Gaminimas:
Batono viršusa aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išskobiamas. Kietai virtus kiaušinius supjaustome (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Marinuoti agurkai nulupami ir smulkiai supjaustomi, pat smulkiai supjaustoma dešra ar kumpis. Sviestas ištrinamas su garstyčiomis, sudedama susmulkinta dešra, agurkas, kiaušiniai, šaukštas smulkinto minkštimo. Viskas atsargiai sumaišoma ir sukrečiama į batoną, kiek pakratoma, kad neliktų tuščių tarpų. Įdarytas batonas kietai suvyniojamas į maistinę plėvelę ir keliom valandoms dedamas į šaldytuvą. Supjaustomas plonais griežinėliais ir sudedamas į lėkštę. Tiekiamas šaltų užkandžių stalui. Skanaus!