Ačiū mergaitės už gažius žodžius

.
daivytiaa- rutuliukai labai prašosi paragaujami

.
Įdedu dar kelis užkandžius

.
1 Tuno kukuliukai, tikrai labai skanūs
Skardinė tuno
6šaukštai virtų ryžių
60gr. fermentinio sūrio
kiaušinis
pieno
trinys
80gr. džiuvėsėlių
juodųjų pipirų
druskos
aliejaus kepimui
Tuną sumaišyti su ryžiais, tarkuotu sūriu, tryniu, prieskoniais ir druska. Iš gautos masės lipdyti kukuliukus. Juos iš pradžių apvolioti kiaušinyje išplaktame su pienu, paskui džiuvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje.
2 Žuvų kotletukai, suktinukai
600gr. žuvies file be kaulų
120gr. sviesto
120gr fermentinio sūrio
česnakas
Kiaušinis
miltai
džiuvėsėlai
Žuvies file supjaustykite gabaliukais, kad būtų galima susukti, maždaug 90gr. gabaliukais. Juos gerai išmuškite, pasūdikite, ant kiekvieno dėti įdaro, tarkuoto sūrio maišyto su sviest gabaliukais, prieskoniais ir česnaku. Vyniokite suktinukus, voliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Kepkite dideliame aliejaus kiekyje
3 Kalakutienos paštetas
800gr. kalakutienos filė
2-3 kiaušiniai
200gr. keptų svogūnu
200gr. morkų
druskos
kario
paukštienos prieskonių
Padažui
60gr majonezo
šaukštas želatinos
Kalakutieną susmulkinti, du kartus sumalti su pakepintais svogūnais ir morkomis, supilame išplaktus kiaušinius, įdedame prieskonių. Išmaišome, sudedame į kepimo formą, uždengiame folija ir kepame orkaitėje 160 temperatūroje 30-40 min. Bet man kepė šiek tiek ilgiau.
Iškepta atvėsiname išimam iš formos, formą išplaunam į formą į pilam padažo ir paliekam, kad sustingtų, apie 0,5-1 cm. Kai sustingsta įdedam atvėsusį paštetą ir užpilam likusiu padažu, paliekam, kad sustingtu ir valgome.
Padažui paruošiam želatina išbrinkinam ir ištirpinam, sumaišome su majonezu.