Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

LadyO, labai gražūs burbulai, ypač man žali ir kontrastingi patiko, o nertinukai tai be komentarų išvis... Ech, kada aš prisiruošiu valo užsipirkt, o tai irgi žadėjau žadėjau burbulus daryt, gerai, kad griežtoji mokytoja nepastebėjo mano pažadų blush2.gif
Atsakyti
Ooooj, kokia lairam griežta, pasirodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu, jeigu jau apie burbulus, tai rodau savo savaitgalinius linksmučius
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image

labai jau vaikiski auskarai irnesakyk.gif
Atsakyti
isiterpsiu tarp burbulu darymo, man baisiai patinkantis akmuo, kazkuo zavus....

ziureti i auskariukus, bandziau ir pati akmenuka nuotkinti, ta jo grazuma cool.gif
user posted image

Atsakyti
O man begaliniai gražus štai toks matinis stiklas. Atrodo lyg rūke paskendęs burbuliukas, tokie švelnūs raštai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(feme @ 2009 10 07, 15:18)
smile.gif sveikos darbstuolytes!As taip pat bandau kurti...
www.freewebs.com/pasipuoskit

labas,
paziurejau tavo darbeliu kiek ju daug akis vis begioja pamacius papuosaliukus.... grazu labai grazu wub.gif
Atsakyti
Ačiū, LadyO, už įvertinimą 4u.gif . Tai dedu dar vienus šią naktį darytus:

user posted image
Atsakyti
Kraunu ir aš.... Vėl mano burbulų karalystė lotuliukas.gif

Stiklo perlai, sidabras. Auskarai gan masyvūs, nes pagaminti iš 8 ir 4 mm. stiklo perliukų:

user posted image

Hematitas, Svarovskio kristalai, sidabras

user posted image

Gėlavandeniai upiniai perlai, Svarovskio kristalai, sidabras

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 10 07, 16:41)
Gėlavandeniai upiniai perlai, Svarovskio kristalai, sidabras

Sitie graziausi. Siandien vis galvojau kazka tokio su perliukais padaryt, o cia ziuriu jau yra tokie thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 10 07, 18:20)
Sitie graziausi. Siandien vis galvojau kazka tokio su perliukais padaryt, o cia ziuriu jau yra tokie thumbup.gif  wub.gif

Malonu, kad patiko, tik labai sunku gera nuotrauka padaryti. Fonas sviesus ir auskarai sviesus, tai nelabai gaunasi. Reikes gal ant tamsaus fono bandyti g.gif ...
Atsakyti
LAbas vakariukas smile.gif aš šiandien nieko neturiu parodyti, kažkokia nedarbinga savaitė verysad.gif bet negaliu nepagirti LadyO nertų askariukų ir visų burbuliukų wub.gif man niekaip nesigauna burbulai ,bet tikiuosi,kad kada nors pavyks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
prisidedu prie pagyrimu ir as! daug groziu uzderejo, o burbulu nertu grozis.. ! labai labai thumbup.gif

feme, puikus darbeliai !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edjtuke: 07 spalio 2009 - 23:40