Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

Olita, šaunuolė, bet laukiam jau visiškai pilno rezultato po savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif
malonu kad mano ''uogytes'' pastebetos thumbup.gif

jusu grozius irgi matai, tik mazai laiko turiu komentaram blush2.gif

dar keletas naujienu ...

''Mary Kay''

user posted image

''Sniegenos''
user posted image

''Debora''
user posted image
Atsakyti
Mangirdiene jei turi laiko visada ideti turi laiko ir keliem komentaram wink.gif
O siaip man labai patiko Debora 4u.gif
Ir LadyO gelsvi su lapeliu man primena labai vienus Kenzo kvepalus, galetu salia ju guleti nuotraukoj smile.gif Grazus auskariukai
Atsakyti
LadyO, kokie šilti auskariukai lotuliukas.gif
EditaR- kokia medžiagytę panaudojai, kad taip žėri nuotraukoje
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 10 08, 22:34)
Vaišinu Liepžiedžių arbata , labai tinka lietingą dieną smile.gif

Gražūs auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
Aruna zinok negaliu ivardint kas per medziaga, nes nukirpau surisimo juosteles nuo savo senos bliuskutes lotuliukas.gif Panasi i atlasa, bet daug storesne, tikriausiai siuvejos pasakytu.
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 10 09, 06:56)
Mangirdiene jei turi laiko visada ideti turi laiko ir keliem komentaram wink.gif
O siaip man labai patiko Debora  4u.gif

blush2.gif
pasistengsiu taisytis rolleyes.gif

aciu uz komplimenta 4u.gif
Atsakyti
Nu jau man Mangirdienes auskariukai wub.gif wub.gif nerealus stilius thumbup.gif
Visu kitu aisku irgi labai grazus... thumbup.gif
as irgi truputi burbulauju, tik kad nesugalvoju kaip normaliai is ju auskariukus padaryt.. O jei dar darau is stikliniu perliuku, jie sunkus labai gaunas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 10 09, 00:37)
Olita, šaunuolė, bet laukiam jau visiškai pilno rezultato po savaitgalio  mirksiukas.gif

Valo turėsiu anksčiausiai antradienį, ir iškart, tikrai mirksiukas.gif Dabar susimasčiau kaip smeigtuką į juos smeigt, bet apžiūrėjau atidžiau tavo darbelius ir supratau navarotą thumbup.gif uojjjj burbulausiu dabar ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2009 10 09, 12:00)
Valo turėsiu anksčiausiai antradienį, ir iškart, tikrai  mirksiukas.gif Dabar susimasčiau kaip smeigtuką į juos smeigt, bet apžiūrėjau atidžiau tavo darbelius ir supratau navarotą  thumbup.gif uojjjj burbulausiu dabar  ploja.gif

o gal galite garsiai tą 'navarotą' įvarginti? bigsmile.gif ax.gif niu aš taip primityviai pritaisau, tai būt gera kokį normalesnį variantą žinoti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2009 10 09, 12:28)
o gal galite garsiai tą 'navarotą' įvarginti? bigsmile.gif  ax.gif niu aš taip primityviai pritaisau, tai būt gera kokį normalesnį variantą žinoti ax.gif  4u.gif

Na paprastai tvirtinu ... Arba perveriu smeigtuką, arba ant grandinėlės ax.gif . Nežinau, kuris čia navarotas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano nauji.

Kalnų krištolas smile.gif
user posted image

Žadeitas
user posted image

Unakitas. ax.gif
user posted image
Atsakyti