Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

QUOTE(lairam @ 2009 10 09, 12:35)
Na paprastai tvirtinu ... Arba perveriu smeigtuką, arba ant grandinėlės  ax.gif . Nežinau, kuris čia navarotas  lotuliukas.gif

Navarotas yra kad smeigtuką įveri su karoliuku ar tai biseriuku, na tarp tų 4 vienodų su tokiu pačiu ax.gif o tai jei šiaip kišt taigi neužsikabins, o į paties burbulo karoliukus nėr kaip įsmeigt, jie šonu gaunasi visi g.gif ar ne taip įžiūrėjau?
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2009 10 09, 12:59)
Navarotas yra kad smeigtuką įveri su karoliuku ar tai biseriuku, na tarp tų 4 vienodų su tokiu pačiu  ax.gif o tai jei šiaip kišt taigi neužsikabins, o į paties burbulo karoliukus nėr kaip įsmeigt, jie šonu gaunasi visi  g.gif  ar ne taip įžiūrėjau?

Viskas taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 10 09, 12:35)
Na paprastai tvirtinu ... Arba perveriu smeigtuką, arba ant grandinėlės  ax.gif . Nežinau, kuris čia navarotas  lotuliukas.gif

aaa tai gerai, taip ir darau ax.gif
Atsakyti
Rodau ir as savo naujuosius 4u.gif

"Mėta" pasibaige kabliukai, tai pati padariau hihihi.gif reiks paskui pakeist, nelabai grazus siti, nu bet be kabliuku gi nedesiu ax.gif

user posted image

"Žaliosios vynuogės"
user posted image

Papildyta:
LadyO, liepziedziu arbata nerealu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 10 08, 15:56)

QUOTE(LadyO @ 2009 10 08, 22:34)

Labai gražūs darbai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 10 09, 14:00)
Rodau ir as savo naujuosius  4u.gif

"Žaliosios vynuogės"

vynuogės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2009 10 09, 14:33)

Dekui aciuks.gif
Atsakyti
Upiniai perlai, perliukai, gražuoliukai, fainuoliukai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 10 09, 14:47)

tiesiog dievinu žalią spalvą wub.gif

QUOTE(lairam @ 2009 10 09, 14:57)
Upiniai perlai, perliukai, gražuoliukai, fainuoliukai  ax.gif

thumbup.gif

rutuliukai wub.gif nors tu ką, niu vistiek man jūsiškiai atrodo pagal kitokia schemą verti doh.gif g.gif bandžiau aš vakar su tas burbuliukais pasižaisti, pakaitaliot karoliukus ir nesigauna nieko doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2009 10 09, 15:05)
tiesiog dievinu žalią spalvą wub.gif
thumbup.gif

rutuliukai wub.gif nors tu ką, niu vistiek man jūsiškiai atrodo pagal kitokia schemą verti doh.gif  g.gif bandžiau aš vakar su tas burbuliukais pasižaisti, pakaitaliot karoliukus ir nesigauna nieko doh.gif  blush2.gif

Tikrai pagal auksarankiu forumo pamokele mirksiukas.gif . Smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 10 09, 15:09)
Tikrai pagal auksarankiu forumo pamokele  mirksiukas.gif  . Smagu, kad patiko  4u.gif

niu nieko nebus, reiks labiau tuos 'burbuliukus pakankinti' hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2009 10 09, 15:10)
niu nieko nebus, reiks labiau tuos 'burbuliukus pakankinti' hihihi.gif

Teisingai thumbup.gif
Atsakyti