Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

man tie su katytem siandien labai tiktu prie aprangos lotuliukas.gif , nu labai man jie grazus wub.gif
Atsakyti
na ir darbštuolės jūs visos thumbup.gif - tiek gėrio čia parodėt...
O aš vakar atsisėdau prie savo lobių skrynelės- ir nieko.... Net nuotaika sugedo, kad nieks nesilipdo, matyt kaip rusai sako buvo "neliotnaja pagoda"...
Bet parodysiu per savaitgalį pameistrautų auskariukų:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Auskarai
Kriaukle, Tibeto auksas, stiklas, karoliukai, metalines detales.
Matmenys 5.7x2.9 cm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 09 22, 19:48)
Visas liudnas ( nes nepatvirtina mano temeles, nors pasidariau ketvirtadieni)

Aruna, šiandien atradau tavo šviežiai patvirtintą temelę, ir jau atsižymėjau 4u.gif Sveikinu mirksiukas.gif

Nusprendžiau, kad ir man laikas sukurti temą, tad einu rašyti unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Mangirdiene,2009 09 25, 12:22]
diena laba smile.gif
is gutermano pasidabruotos vielutes dar pigiau gaunas (paciai sukt) thumbup.gif

Mangirdiene, klausimelis: is vielutes juk gaunasi tolygesnis, o cia uzsegimas va padailintas praplatejimu.. ar ir ji galima padaryti? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2009 09 25, 12:22)
is gutermano pasidabruotos vielutes dar pigiau gaunas (paciai sukt)  thumbup.gif

Įdomūs ir tikrai savotiški tavo grožiai Mangirdiene. 4u.gif

Bet asmeniškai man gražesni pirktiniai kabliukai. Kalbu tik apie sidabruotus. ax.gif Padaryti iš vielutės atrodo ausis išdraskys. Gruboki. cool.gif blush2.gif
Atsakyti
Angelina 2007 - kokie groziai wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2009 09 24, 17:37)
Aš sau vis pasižadu, kad kol nebus bent jau bent nulinis balansas, tai nieko nepirksiu.... Bet deja....

smile.gif aha, as irgi zadu zadu, bet vis pritruksta kokios detales, tai kai nueinu jos pirkti, tai namo parsinesu daug detaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2009 09 25, 16:29)

Bet asmeniškai man gražesni pirktiniai kabliukai. Kalbu tik apie sidabruotus. ax.gif Padaryti iš vielutės atrodo ausis išdraskys.  Gruboki.  cool.gif   blush2.gif

Na drįstu nesutikti, kad išdraskys ausis - nei mano, nei draugių ausys nesuplyšo lotuliukas.gif O be to, tai jau gaunasi kaip ir menas...
Anąsias irgi galima pasidaryti, tik reikia valcavimo įrangos...

Šiandien papildžiau savo darbelius:
user posted image
user posted image
user posted image
http://lh4.ggpht.com.....u klasika.jpg
http://lh5.ggpht.com.....ne sviesa.jpg
user posted imageuser posted image

Padariau ir medelį auskarams laikyti, bet netilpo nuotraukon lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 25 rugsėjo 2009 - 19:10
QUOTE(vijurka @ 2009 09 24, 12:16)
Iki šiol naudojau adatėles.
Bet visai neseniai atradau Gutterman pasidabruotą vielutę. Gėris - vėriniams. Auskarams vis gi pripažįstu tik adatėles. Nepatinka, kai užbaigta kilpute.  smile.gif

Gutterman vielutė man patinka, bet panešiot bandėt, gan greitai nusitrina
Atsakyti
Pati nešioju ir tikrai dar nei vieni nenusitrynė...Tiesa, uselėm vis tik dažniausiai naudoju sidabrą...
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 25, 13:24)
Aruna, šiandien atradau tavo šviežiai patvirtintą temelę, ir jau atsižymėjau  4u.gif  Sveikinu  mirksiukas.gif

Nusprendžiau, kad ir man laikas sukurti temą, tad einu rašyti  unsure.gif  blush2.gif

Ačiū už gerą žinią, nes iš ryto dar nebuvo. Ten vyksta vaišės biggrin.gif Sėkmės ir tau su temute
Atsakyti
[quote=edjtuke,2009 09 25, 14:07]
[quote=Mangirdiene,2009 09 25, 12:22]
diena laba smile.gif
is gutermano pasidabruotos vielutes dar pigiau gaunas (paciai sukt) thumbup.gif
Mangirdiene, klausimelis: is vielutes juk gaunasi tolygesnis, o cia uzsegimas va padailintas praplatejimu.. ar ir ji galima padaryti? smile.gif)
[/quote]

jei nori, tai gali ''suplot'' su ploksciom replytem, bet nemanau kad butina, man patinka pacia forma padaryt, kad ausyte butu kaip ''apgaubta'', tada tvirciau laikosi ir neiskrenta

[quote=vijurka,2009 09 25, 16:29]

Bet asmeniškai man gražesni pirktiniai kabliukai. Kalbu tik apie sidabruotus. ax.gif Padaryti iš vielutės atrodo ausis išdraskys. Gruboki. cool.gif blush2.gif
[/quote]

aciu 4u.gif
kaip tik mano klientes labai patenkintos, kad tvirtai laikosi, su spec. ilenkimu thumbup.gif

[quote=Globusyte,2009 09 25, 20:07]
Na drįstu nesutikti, kad išdraskys ausis - nei mano, nei draugių ausys nesuplyšo lotuliukas.gif O be to, tai jau gaunasi kaip ir menas...
Anąsias irgi galima pasidaryti, tik reikia valcavimo įrangos...

Šiandien papildžiau savo darbelius:

[/quote]

4u.gif aciu uz ''palaikyma''

tavieji ''subtylus'' groziai thumbup.gif
Atsakyti