Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai - darbeliai su meile

Aciu uz gera zodi Globusytei ir Lairam 4u.gif

O del auskariuku mergaites ateina juk Kaledos, jei nepirks, tai bent jau galesit kazka pradziuginti nuostabiomis dovanelemis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 09 24, 12:46)
Sudėtingiau su auskarėliais, kur vinukus sidabrinius naudojame. Ten labai neprimetysi, nes vienas vinukas apie litą kainuoja, tai kažkaip  blush2.gif,

Kiek laiko užsiimi šiais rankdarbiais?
Aš jau metai su viršum, nebegadinu adatėlių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2009 09 24, 12:03)
Kiek laiko užsiimi šiais rankdarbiais?
Aš jau metai su viršum, nebegadinu adatėlių.  mirksiukas.gif

Aš dar tik 3 mėnesius smile.gif . O ką naudoji? Vielutę sidabruotą?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 09 24, 13:06)
Aš dar tik 3 mėnesius  smile.gif . O ką naudoji? Vielutę sidabruotą?

Iki šiol naudojau adatėles.
Bet visai neseniai atradau Gutterman pasidabruotą vielutę. Gėris - vėriniams. Auskarams vis gi pripažįstu tik adatėles. Nepatinka, kai užbaigta kilpute. smile.gif
Atsakyti
Aš tuo dalyku irgi užsiimu tik apie tris mėnesius, bet Gutermaną atradau ne perseniausiai. Tik galiu iš anksto perspėti (pati padegiau): gutermano paauksuota labai kieta, o varinė - labai lūžta...
Man taip pat patinka vinukai, bet kai nerandu, tai suku mažutes kilputes arba paklijuoju biseriuką....
Atsakyti
Na jeigu burbulai - tai burbulai biggrin.gif user posted image

ir dar vieni
user posted image
Atsakyti
Labai burbuliukuose ispudingai atrodo katytes akytes smile.gif wub.gif Grazu
Atsakyti
Tiesiogmamyte, labai šaunu. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Finuoliai burbulai 4u.gif
Atsakyti
kol jus cia besnekejot as irgi narpliojau burbulus biggrin.gifD cia tiesiog manija gavosi wink.gif gaila negaliu idet nuotrauku, bet veliau kada idesiu. Padariau tokius diiiiidelius is diiideliu karoliuku lotuliukas.gif gavosi kaip discobolai lotuliukas.gif
labai patiko idejo su kates akim, labai graziai kukliai ir sventiskai atrodo! ir tie su kalnu kristolu...niam
Atsakyti
[quote=EditaR,2009 09 24, 09:15]
Vijurka nuostabus burbuliukai, ir as uzsinorejau prisiminti burbuliukus smile.gif

"Merlin"

user posted image
[/quo
Grazu, bet as buciau tik viena "laseli" dejus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2009 09 24, 09:56)
Šiaip tai pardavusi tikrai nemažai, bet į pliusą niekaip neišlendu  biggrin.gif . Jau atrodo, kad nedaug reik, bet vėl prisiperku visko. Vat reikėjo užsegimų, tai kaip įlindau į akmenėlius, tai košmarai... Aš vis tikiuos, kad artėja Kalėdos, o tada išssiparduosiu viską viską  biggrin.gif . Jeigu nieko nesigautų parduoti, tai turbūt jau nebedaryčiau nieko, nes pačios žinote, kad tai brangus "konstruktorius"  blush2.gif

Koks pazistamas jausmas "milijonus" isleisti karoliukams! blink.gif As jau ir drabuziu sau neperku ir i kirpykla reciau vaikstau smile.gif Brangus tas musu hobis!
Atsakyti
Tiesiog mamyte, ot grazu thumbup.gif - burbuliukai man visada patiko
Atsakyti