Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(mg* @ 2009 10 11, 20:07)
gal galite pasidalinti kur vilniuj ieskot graziu ir nebrangiu audiniu uzuolaidoms?
esu girdejus apie audiniu parduotuve prie kalvariju turgaus.
senukuose apziurejau, tai visos 'rastuotos'.
as noreciau paprastos vientisos vienspalves lengvos medziagos..
gal galit rekomenduot 'zuvingas' vietas? biggrin.gif
dekui  4u.gif

Prie kalvariju turgaus , tame pastate, antrame aukste yra diiiiidele audiniu parduotuve.Kainos gal siek tiek, keliais lt aukstenes nei garuose- bet patogiai siltai gali apziurineti pavyzdzius, uz uzstata namo parsivezi gabala ir arciau nei i garus vaziuoti. Asortimentas tikrai labai platus. As ten isisrinkau medziagas romanetems, ten pat ir pasius.Pasiuvimo kaina- kiek domejausi kitur- viena is zemiausiu vilniuje. Ir romanetes mechanizmai, vokiski, kainuos apie 100 lt. Zodziu- su siuveja isisrinkom medziaga- palikau uzstata- parsiveziau namo, pasitikrinau ar dera prie sienu, grizau, uzsakiau. paskaiciavo man tokia kainyte- kad thumbup.gif . Na ziuresiu kaip pasiuvimo kokybe bus, bet is uzsakymu gausos speju kad neapsirikau. Pati siuveja labai faina, is pirmo pabendravimo patiko ir tiko. Dar ten planuoju siutis ir pikrti medziaga svetaines ir dieninems ir naktinems uzuolaidoms, ir virtuves romanetei. cool.gif
Atsakyti
Naujiena Lietuvoje Vertikalios žaliuzės Saulės Burės.user posted imageSudomino kreipkitės pakonsultuosiu.
Atsakyti
Meistreli, o jus randates Kaune?

man manau reiks paslaugu del uzuolaidu parinkimo ir priderinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2009 10 12, 15:23)
Meistreli, o jus randates Kaune?

man manau reiks paslaugu del uzuolaidu parinkimo ir priderinimo  smile.gif

Kaune,Vilniuje,Šiauliuose
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 10 08, 20:30)
Labas vakaras,
norejau paklausti - kokius tarpus darot tarp strypeliu romanetese? rytoj planuoju siuti romanete, nes pagaliau pagamintas mechanizmas. Prie mechanizmo uzsisakiau 5 strypelius, na ir balastas. Ilgis gaunsi 165 cm, tai paskaiciavau, kad tarpus darysiu po 30 cm, tik nuo balasto bus 15 (jei taip galima). Tai vat ir bijau, kad 30 cm bus per dideli tarpai ir man pritruks tu strypeliu  g.gif

tarpas tarp vyteliu tikrai ne per didelis,(vyteliu tarpai daromi ir pagal audinio rasta ir pagal romanetes auksti ir pagal romanetes susikelima,kad netrukdytu atsidaryti langui) 4u.gif
Atsakyti
As siunuosi romanetes pagal uzsakyma, tai kiek pamenu- tarp strypeliu lygtais bus 20 cm tarpai o gal net mazesni mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 08, 09:08)
Sveiki  4u.gif  ieskau zmogaus, kuris pagelbetu su uzuolaidomis, romanetemis ir pan. Kaune.  Pagalba reikalinga nuo projektavimo ir dizaino, audiniu parinkimo iki pilno sumontavimo. Ir zinoma, kad kainos labai nesikandziotu  doh.gif  Lauksiu i AZ  4u.gif

Aš irgi ieškau.. blush2.gif ačiū labai.. 4u.gif

QUOTE(Meistrelis @ 2009 10 12, 14:20)
Naujiena Lietuvoje Vertikalios žaliuzės Saulės Burės.user posted imageSudomino kreipkitės pakonsultuosiu.

tokia naujiena turiu jau du metai.. thumbup.gif tik va foto kad jos butu uztrauktos nelabai radau, nes naudojam jas tik vasara, nuo saules pasislept, va cia kazkiek matosi, kadangi musu siauras ir ilgas holas, o dar ir stogas zemejanciai nueina, tai visai neblogai iseitis.. tongue.gif
Va cia siek tiek matosi..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2009 10 13, 00:10)
Aš irgi ieškau..  blush2.gif  ačiū labai..  4u.gif 
tokia naujiena turiu jau du metai..  thumbup.gif  tik va foto kad jos butu uztrauktos nelabai radau, nes naudojam jas tik vasara, nuo saules pasislept, va cia kazkiek matosi, kadangi musu siauras ir ilgas holas, o dar ir stogas zemejanciai nueina, tai visai neblogai iseitis..  tongue.gif
Va cia siek tiek matosi..

user posted image

Dabar tik mes galim pardavinėti Lietuvoje ,nes užpatentuota o kad iš mūsų perka dauguma firmų prekiaujančių žaliuzėm tai tikrai ne naujiena.Du metai Lietuvos rinkoj tai dar vis nauja
Atsakyti
QUOTE(Meistrelis @ 2009 10 13, 10:01)
Dabar tik mes galim pardavinėti Lietuvoje ,nes užpatentuota o kad iš mūsų perka dauguma firmų prekiaujančių žaliuzėm tai tikrai ne naujiena.Du metai Lietuvos rinkoj tai dar vis nauja

O jus kartais ne Jonavoj? blush2.gif
Greitu laiku man reikes roletu ir tinkleliu nuo uodu.. kreipsiuos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisss: 13 spalio 2009 - 11:30
QUOTE(Krisss @ 2009 10 13, 13:27)
O jus kartais ne Jonavoj?  blush2.gif
Greitu laiku man reikes roletu ir tinkleliu nuo uodu.. kreipsiuos..  mirksiukas.gif

Taip ten pat. Galit kreiptis ir per až
Atsakyti
QUOTE(Meistrelis @ 2009 10 13, 12:52)
Taip ten pat. Galit kreiptis ir per až

Supratau, tai mes is ten pries pora metu ėmėm šitas zaliuzes.. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau man roletus dextera sumontavo. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acuktuvaz: 13 spalio 2009 - 14:08