Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

[quote=atnala,2009 10 28, 08:04]
[quote=Daiva St.,2009 10 27, 16:11]
Labas, merginos!
Nezinau ar tiksliai cia rasau, bet gal kas man padesite 4u.gif Mums reikia kazko, kas uzdengtu drabuzine-ji yra palepeje, duru nesinori, as mastau apie sirmas, gal kas turite?Arba mastau apie toki varianta, kaip japonu sirmas-pertvaras, tik ar kas gamina tokias LT ar reikia pirkti gatavas?ACIUKAS
[/quote
tokioms vietoms daznai siunamos uzuolaidos su ziedais is storesnio audinuko
[/quote]
Aciu uz pasiulyma, apie toki nepagalvojau mirksiukas.gif Pries tai dar klause kazkas, ar iejimas is kambario-ne, is koridoriaus, uztat ir reikia uzdengti; o kaip jums toks variantas kaip "garmoske" sustumiama? Tik ar neatrodys pigiai, nekokybiskai? g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galėtų patarti ką kabinti svetainėje ant lango 4u.gif
Kambarys yra rytinėje pusėje ir ryte jame labai gražiai saulėta (na tik svečiams ten nakvojant gal saulės per daug).
Apie pietus saulė pasisuka už namo ir kadangi kambarys yra pailgas pasidaro tamsoka, atsiranda šėšėliai. Tai aš tuomet pilnai atitraukiu užuolaidas, kad būtų šviesiau.

Po palange kabo didžiausia "armonika" doh.gif tai turbūt reiktų kažko, kas ją paslėptų, bet tuo pačiu, kad kuo daugiau šviesos praleistų.

Dar reikia, kad būtų patogu vaikščioti į balkoną, nes vyras ištisai marširuoja rūkyti, o be to vasarą, mes visą dieną laikome atidarytas balkono duris.

Ir dar norėtusi, kad kambariui priduotų jaukumo.

Bandau įkelti nuotraukytę, tai tikiuosi, kad pavyks, nes čia pirmas bandymas. Į kambario baldus nežiūrėkit, nes greitu laiku pirksim naują svetainę.

Dar pamiršau pasakyti, kad dabar užuolaidos kaba ant į lubas įmontuoto karnizo - nežinau kaip vadinasi - tokie du bėgeliai lubose.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 28 spalio 2009 - 17:24
user posted image

pas mane analogiskas langas,as pasidariau romanetes ,duru stila dengiau iki grindu,o lango siek tiek iki palanges,labai patogu,sukelti ,kai eini i balkona ax.gif
Papildyta:
user posted image
o cia visickai sukeltos ir durim atidaryti visiskai netrukdo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atnala: 29 spalio 2009 - 07:39
QUOTE(xjurga @ 2009 10 28, 19:21)
Sveiki, gal kas galėtų patarti ką kabinti svetainėje ant lango  4u.gif
Kambarys yra rytinėje pusėje ir ryte jame labai gražiai saulėta (na tik svečiams ten nakvojant gal saulės per daug).
Apie pietus saulė pasisuka už namo ir kadangi kambarys yra pailgas pasidaro tamsoka, atsiranda šėšėliai. Tai aš tuomet pilnai atitraukiu užuolaidas, kad būtų šviesiau.

Po palange kabo didžiausia "armonika"  doh.gif  tai turbūt reiktų kažko, kas ją paslėptų, bet tuo pačiu, kad kuo daugiau šviesos praleistų.

Dar reikia, kad būtų patogu vaikščioti į balkoną, nes vyras ištisai marširuoja rūkyti, o be to vasarą, mes visą dieną laikome atidarytas balkono duris.

Bandau įkelti nuotraukytę, tai tikiuosi, kad pavyks, nes čia pirmas bandymas. Į kambario baldus nežiūrėkit, nes greitu laiku pirksim naują svetainę.

Dar pamiršau pasakyti, kad dabar užuolaidos kaba ant į lubas įmontuoto karnizo - nežinau kaip vadinasi - tokie du bėgeliai lubose.
user posted image

as vel pasiulysiu b"siulynes uzuolaidas" biggrin.gif Kai buvau del ruletu vienoje firmoje, tai uzmaciau, kad siulynes uzuolaidas tvirtina kaip ir vertikalias zaliuzes. Esant reikalui galima sutraukti i sona ir nemaisys praejimui. As labai gundausiu tokiu variantu, nes ir pas mus isejimas i teras, bet man norisi ir naktiniu uzuolaidu, o va man prie siulyniu jos nelabai ziurisi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2009 10 28, 18:21)

user posted image

Labai grazus kilimas smile.gif Kur isigijote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2009 10 27, 17:11)
Labas, merginos!
Nezinau ar tiksliai cia rasau, bet gal kas man padesite 4u.gif Mums reikia kazko, kas uzdengtu drabuzine-ji yra palepeje, duru nesinori, as mastau apie sirmas, gal kas turite?Arba mastau apie toki varianta, kaip japonu sirmas-pertvaras, tik ar kas gamina tokias LT ar reikia pirkti gatavas?ACIUKAS

galima uzuolaidas deti, arba sirmas (kaip stumdomos durys tik vietoje plokstes audinys), jei palepines lubos netrukdo. Cia reikia ziureti pagal situacija. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2009 10 28, 19:21)
Sveiki, gal kas galėtų patarti ką kabinti svetainėje ant lango  4u.gif

Po palange kabo didžiausia "armonika"  doh.gif  tai turbūt reiktų kažko, kas ją paslėptų, bet tuo pačiu, kad kuo daugiau šviesos praleistų.

as pasiulyciau ant lango romanete, o ant balkono uzuolaidele. uzuolaida paparasciau nustumti nei romanete i virsu sukelti, jei daznai vaikstoma i balkona.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzhdut @ 2009 10 29, 13:37)
Labai grazus kilimas smile.gif Kur isigijote smile.gif

man irgi kilimas patiko ir man labai toks tiktu, kazin kur pirktas ax.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms už patarimus ir pasiūlymus aciuks.gif Kažkaip apie romanetes negalvojau, nes galvojau, kad reikia kažko ilgo kad dengtų radiatorių g.gif Tai dabar net nežinau... Reiks gal tada dar pavyzdžių kokių paieškoti daugiau ir vėl su jumis pasikonsultuoti ax.gif
O ką jūs manot apie širmas? Kažkaip visai aš apie jas nenusimanau - kokie privalumai, kokie trūkumai... Šiandien dėmesį patraukė štai toks pavyzdėlis:
http://www.dekorosa....s/P1040001.html

Dėl gražiojo kilimuko biggrin.gif tai Senukuose pirkom.
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2009 10 29, 14:56)
galima uzuolaidas deti, arba sirmas (kaip stumdomos durys tik vietoje plokstes audinys), jei palepines lubos netrukdo. Cia reikia ziureti pagal situacija. mirksiukas.gif

Aciu uz pasiulyma, as taip ir sumasciau daryt, kai siandien pamaciau didziuosiuose prekybos centruose, kad nieko gero nera is stumdomu duru schmoll.gif Ta vadinama "garmoske" yra grynai is plastiko, konsultantas sake, kad baisiai nepatogu tokias duris deti-plevesuoja, nestabilios, negraziai atrodo ir jei nori, kad sustumus jos laikytusi, reikia deti kabliuka!!! biggrin.gif Tikrai stilingiau atrodys storesnio audinio uzuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Bežiūrinėjant pavyzdžius iškilo klausimas - į akis labai krito viena medžiaga dabar galvoju kažin ar lengva tokią būtų rasti ir ar labai tokios medžiagos brangios g.gif

Noriu bent apytiksliai primesti kiek galėtų kainuoti romanečių pasiuvimas maždaug 90 x 1,40 (bent jau dabar tokių išmatavimų roletas virtuvėje kabo) 4u.gif

Bandau kelti nuotraukytę su medžiaga (ten ta raštuota), gal kas bus ką panašaus matęs 4u.gif

user posted image
Atsakyti
swimmer is kokiu jus miestu g.gif .Maniau kad tik musu firma plise gamina blush2.gif
Atsakyti