Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(Teo @ 2009 11 04, 22:50)
Laiptineje siulyciau deti romanete, arba uzuolaidele parista i priesinga puse nei laiptai.
Svetaineje, jei minksti baldai bus visada pristumti iki sienos, tai romanetes. Bet jei atitrauktumete baldus, butu graziau uzuolaidos (bent dienines ir naktine romanete, jei reikia).

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2009 11 04, 21:11)
Aciu,lauksiu is jusu atsilepimu ir gal parodysit savo grozi?

Darbų ir užuolaidų kokybe esu patenkinta thumbup.gif
Galiu per AZ rekomenduoti, kad čia viešai nereklamuoti ax.gif

Taip pat parodysiu ir foto :

user posted image

user posted image
Atsakyti
LT, tikrai labai gražu thumbup.gif Siuvėja iš Vilniaus kaip supratau, gaila. O mes visgi apsisprendėm į vaiko kambarį kabinti romanetes, dabar beliko rasti, kas jas galėtų kokybiškai ir už prieinamą kainą pasiūti....
Visus pasiūlymus priimu per AŽ blush2.gif
Atsakyti
sakykit, o austrijetės ar kaip ten vadinasi tos tokios banguotai susiūtos užuolaidos susikelia į viršų esant reikalui ?????????? g.gif

beje, ar yra tokių užuolaidų mechanizmai, kad užtraukiant ne su rankas už medžiagos tampyt, o su šniūru temp ar dar kitaip.....norėčiau miegame parišt naktinę užuolaidą panašiai kaip paskutinėje nuotraukoje, tik pas mane langas trapecinis palėpinis su nuolydžiu, tai atitraukt jas su rankas būtų labai sudėtinga rytais, nes riščiau tam kampe, kur aukštėja langas g.gif
Atsakyti
LT Grazu,o kiek kainavo blush2.gif
Atsakyti
Grazus darbas ,tik naktine uzuolaida jeigu butu raudonos sp.butu liuks.susisauktu su siena ir pagalvelemis,o dabar blankoka. rolleyes.gif as draugiskai cia LT.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 11 06, 01:33)
Grazus darbas ,tik naktine uzuolaida jeigu butu raudonos sp.butu liuks.susisauktu su siena ir pagalvelemis,o dabar blankoka. rolleyes.gif as draugiskai cia LT.

thumbup.gif man ir kokybiskai padaryta, bet per balta... gal lovatiese raudona buciau o ne balta siuvus ax.gif arba su raudonais "motyvais" biggrin.gif dabar mandriai spalvas sumaiso esu macius... man paciai medziagos neuzteko, tai geltonom detalem pagyvino (siuveja geltona pasiule, o as sumasciau kaip ja ten imaisyt) ir esu labai patenkinta, kad lovatiese ne vienspalve.... dar gele geltonam vazone pasisodinsiu ir bus liuks biggrin.gif gal kokia siena perdazysiu kada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano akims viskas gerai su spalvom, tikrai nedėčiau raudonų užuolaidų schmoll.gif Kai per daug viskas "išlaižyta" ir suderinta, man negražu.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 11 06, 00:33)

Ačiū už išsakytus komentarus, tikrai nepykstu, kaip sakoma"dėl skonio nesiginčijama".
Kadangi kambarys tik 10m2. tai raudona užuolaida apsunkintu kambariį.
Akcenta norėjome palikti tik raudoną sieną. O be to kas bandėt derinti tai ne taip jau lengva spalvč būtų atitaikyti, o jei jau skirtusi raudonumo atspalviai, tai manau vaizdelis butu ne koks.
Dar į kampą planuojam dėti komodą. Nusižiūrėjau šitą:
user posted image
Tai manau kambarys nebebus toks baltas, kaip Jus sakot ax.gif
Atsakyti
LT labai grazhu wub.gif
Atsakyti
Lt.pagalvojau,kad keisti uzuolaida kainuotu daug,bet kaspinely perristi,nu ta juosta suemimui uzuolaidos,galima rausva galvoti kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2009 11 05, 16:25)
Darbų ir užuolaidų kokybe esu patenkinta  thumbup.gif 
Galiu per AZ rekomenduoti, kad čia viešai nereklamuoti  ax.gif

Taip pat parodysiu ir foto :

user posted image

user posted image

Labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti