Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(liud @ 2009 11 09, 20:10)
mane irgi domina gera siuveja Vilniuje kuri nebrangiai galetu pasiuti uzuolaidas
labai lauksiu
aciu 4u.gif

Vilniuje ir apylinkese galiu padeti su uzuolaidom, romanetem, sirmom ir kt. Darome viska nuo dizaino iki pakabinimo ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
uzsispirgejau ir as padailint namus tongue.gif

Labai noreciau aprengt svetaines langus. Gal pedesit su idejom, As visgi buciau linkus deti uzuolaidas.
Naktinems uzuolaidoms kaip ir poreikio nera, nes gyvenam penktam aukste, o kaimynu pries nama ner, balkonas stiklintas.
tiesa, balkonos durys varstomos nuolat, nes balokone rukoma cool.gif

FOTO:

user posted image

foto gal mazoka, bet kitaip nemoku ikelt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angi: 12 lapkričio 2009 - 09:59
QUOTE(angi @ 2009 11 12, 10:58)
Sveiki,
uzsispirgejau ir as padailint namus  tongue.gif

Labai noreciau aprengt svetaines langus. Gal pedesit su idejom, As visgi buciau linkus deti uzuolaidas.
Naktinems uzuolaidoms kaip ir poreikio nera, nes gyvenam penktam aukste, o kaimynu pries nama ner,  balkonas stiklintas.
tiesa, balkonos durys varstomos nuolat, nes balokone rukoma  cool.gif

FOTO:

user posted image

foto gal mazoka, bet kitaip nemoku ikelt  doh.gif

Labukas,
mano patarimas blush2.gif ,kai norite tik vienos užuolaidos, tai rinkitės tarpini audinį jis neapsunkins, bet ir neatrodys per lengvai. Jums tiktu kauškas panašaus į mano pvz. mirksiukas.gif kitaip nebus reik iš išmokti įkelt nuotraukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aksomim @ 2009 11 12, 11:27)
Labukas,
mano patarimas blush2.gif ,kai norite tik vienos užuolaidos, tai rinkitės tarpini audinį jis neapsunkins, bet ir neatrodys per lengvai. Jums tiktu kauškas panašaus į mano pvz. mirksiukas.gif kitaip nebus reik iš išmokti įkelt nuotraukas doh.gif

dublis-1 blush2.gif
http://foto.kataloga...9...PG&id=19942
http://foto.kataloga...9...PG&id=19943
Atsakyti
QUOTE(aksomim @ 2009 11 12, 11:00)

labai graziai toks ziurisi, bet.. visgi pas mus bus tradiciniai karnyzai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aksomim @ 2009 11 12, 11:00)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aksomim @ 2009 11 12, 11:27)
Labukas,

Aš mąstau apie panašų variantą kaip jūs siūlote, tik kažkaip galvojau kabinti lengvutę dieninę užuolaidą... Mums naktinių užuolaidų irgi nereikia, o dieną norisi, kad šviesos daugiau būtų. Kaip suprasti "atrodys per lengvai" g.gif Negražiai žiūrisi toks variantas iš lengvutės peršviečiamos medžiagos?
Atsakyti
Galima ir dienine kabint, galima kokius apvadus "sunkesnes" uzuolaidos ikomponuot - tai tarsi apremintu langa. Tradicinis karnyzas - ne kliutis, galima gi sudeti ziedus - kabliukai/segtukai tikrai nesiziuretu
Atsakyti
Labai reikalingi patarimai help.gif
Jau nebežinau ką kabinti ant langų... doh.gif Mums labai patinka paprastos užuolaidos, galvojome kabinti tik naktines, bet prie to, siauresniojo lango stovi stalas, todėl paprastos užuolaidos tik trugdys... gal romanetes? Dieninių užuolaidų nenorime, nes pro langus gražus vaizdas, tai užuolaidos bus skirtos daugiau vakarui, na, ir nuo saulės blush2.gif Patarkit... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebuklaz: 14 lapkričio 2009 - 22:51
stebuklaz as deciau romanetes wink.gif ant didziojo lango is dvieju daliu romanete (2 romanetes) o ir prie mazojo irgi romanete puikiai tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 15, 00:44)
Labai reikalingi patarimai  help.gif
Jau nebežinau ką kabinti ant langų... doh.gif  Mums labai patinka paprastos užuolaidos, galvojome kabinti tik naktines, bet prie to, siauresniojo lango stovi stalas, todėl paprastos užuolaidos tik trugdys... gal romanetes? Dieninių užuolaidų nenorime, nes pro langus gražus vaizdas, tai užuolaidos bus skirtos daugiau vakarui, na, ir nuo saulės  blush2.gif Patarkit...  ax.gif
[

Ant mazojo romanete, o ant didziojo graziau uzuolaida (bet gali buti ir romanetes). Cia dar priklausys nuo baldu isdestymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 11 11, 14:59)
Įkeliu AKSOMIM nuotraukytes. Vaikų kambario

user posted image
user posted image

labai grazu, sakykite, o o tai cia kabinasi paprastas karnizas su dienine uzuolaida ir ant virsaus romanete? mechanizmas romanetes ir karnizo turi buti vienodo ilgio? g.gif nelabai zinau pati principa blush2.gif
Atsakyti