Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 19, 15:29)
Sveikos, apšvieskit mane kaip yra iš tikrųjų: ar tikrai jei langas darinėsis, tuomet negalima romanečių kabinti į lango nišą? Todėl, kad trugdys atsidarant? Ar dėl kažko dar? Labai reikia išsiaškinti...  blush2.gif Iš anksto dėkoju  4u.gif

Jei ant romanetes apacios bus uzdeta tokia metaline plokste ir jusu langas gan is aukscio ilgas tai ji tiek nepasikels kad eitu langa atidaryt. tokia turim vaiko kambari o jei sakykim bus be metalo apacioje, tokia banguota ir tik sonuose tokie sviniukai isiuti tai ji puikia psaikelia, langas atsidaro, tada ja truputi permeti per langa ir gerai. Nezinau ar aiskiai parasiau neina tiksliau paaiskinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 19, 13:29)
Sveikos, apšvieskit mane kaip yra iš tikrųjų: ar tikrai jei langas darinėsis, tuomet negalima romanečių kabinti į lango nišą? Todėl, kad trugdys atsidarant? Ar dėl kažko dar? Labai reikia išsiaškinti...  blush2.gif Iš anksto dėkoju  4u.gif

Stebuklaz nufotkinau pilnai pakelta romanete 4u.gif tai jos plotis islieka 17 cm, lango nisoj iki lango atidarymo na max kokie 3 cm yra netilpsite tikrai 4u.gif puikus patarimas daryt sirma 4u.gif

user posted image

aive parodykit idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2009 11 18, 14:14)
Pilnai su jumis sutinku  4u.gif Pas vieną pažystamą vonios kambaryje yra netgi užuolaidos - nu man pasaka kaip gražu!
Tik va čia kalba ėjo apie vonios langą, ant kurio taškysis vanduo iš dušo. Truputį labiau komplikuota situacija, sutinkat?  ax.gif

ir pas mane vonioj yra uzuolaida ax.gif
user posted image
user posted image

reikia tik is isores vaizda atspindincia plevele uzklijuot kad nereiketu ju traukyti - taip noris maudytis matant vaizda pro langa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 11 19, 17:15)
Stebuklaz nufotkinau pilnai pakelta romanete  4u.gif  tai jos plotis islieka 17 cm, lango nisoj iki lango atidarymo na max kokie 3 cm yra  netilpsite tikrai  4u.gif  puikus patarimas daryt sirma  4u.gif

user posted image
aive parodykit idomu  mirksiukas.gif

Bute belikusios tik vaiko kambari nes anksciau ten buvo svetaine tai tu banguotu nebera, jas nuemem ir pakabinom bigsmile.gif kitas kurios labiau tiktu vaiko kambariui, galesiu rytoj idet nuotraukyte
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 19, 17:31)
ir pas mane vonioj yra uzuolaida  ax.gif
reikia tik is isores vaizda atspindincia plevele uzklijuot kad nereiketu ju traukyti - taip noris maudytis matant vaizda pro langa  wub.gif

Vaaaau.... Įsimylėjau jūsų vonią... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Stebuklaz

user posted image
user posted image daug idejos cia --

http://www.dekorosa.lt/
Atsakyti
sveikutes, noriu patarimo g.gif pas mane vonioje kabo romanete, ir vonioje susidare nemaza dregme ir romanete siek tiek susibangavo, nebe tokia lygi kokia buvo, nuo dregmes siek tiek audinys matyt per sonus pasitempe ir susimete tokios bangeles.. blink.gif kazin isskalbus ar tiesiog islyginus romanete, pasidarytu vel lygi, ar nesti i skalbykla...ar as sugadinau tiesiog audini doh.gif
Atsakyti
Oi,nereikia bijoti uzuolaidos vonioje,man tai daug graziau uzuolaida,nei koks roletas ar dar kas...maniske..cia
user posted image
ax.gif
Papildyta:
langai visi y gatves puse temdinti,ar kaip cia sakyt,specialiai taip daryti,kad nebutu is lauko matytis,na o vakare uzuolaida uzsitrauksime.
Atsakyti
jooo.su tuom uzuolaidom vonioje...galvoju jau ir as ka cia sumascius,namie sedziu su vaiku,tai kai atsikeliu jau buna kaip ir sviesu,vakarais visi aplinkui siaip uzuolaidas uzsitraukia,mano mb jau seniai burbejo,kad reik kazka kabinti..bet galvoju kas cia geriau ir praktiskiau?nes dregmes tai ojojo,kai nusimaudai,visas langas slapias lieka,tai tada uzuolaidos ar romanete dar pelyti prades, deti roleta ar zaliuzes kokias?kokiu minciu dar turite siuo klausimu panelytes>?
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2009 11 18, 13:45)
Gaila dabar neina ideti nuotraukos, vakar vyras nufotografavo musu dusine....  wub.gif  as jau noriu tenai praustis...  lotuliukas.gif
Tai nuosavam name dusine antrame aukste. Ji yra tokia pailga ir paciam gale iseina dusas, o dar vyras pakilima padare, kad vanduo nubegtu i kanalizacija ir nereiktu deti jokiu padeklu, tai per gera laipteli pakilimas isejo, isivaizduokite, kai atsistosi praustis, tai visas grozybes parodysi (o gal ir nieko mintis  g.gif  lotuliukas.gif ), nes langas iseina krutines-koju aukstyje..  blush2.gif  lotuliukas.gif
Jei reiks eiti i tualeta ar praustis prie kriaukles, tai tikrai nieko nesimatys, nes langas per toli ir bus dar apsaugine sienele nuo vandens, juk dusa reikia atsiskirti.  smile.gif
Pats langas nera labai didelis aukstis 675cmx plotis 907cm, bet del sviesos idetas vonioje. Atsidaro trim funkcijom, todel manau roletai kabantys nelabai tiks.  schmoll.gif
O tonuoti ar matinti?  g.gif Sumazins sviesos saltini, juk ir dejom langa, kad sviesiau butu ir nebus pastoviai uzdengtas langas roletu, tik kai vyks maudynes....  mirksiukas.gif

Idedu aiskumui nuotrauka mano dusines smile.gif

user posted image

P.S.: nuotrauka didesne ja paspaudus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 21 lapkričio 2009 - 12:38
QUOTE(swelnute @ 2009 11 21, 13:36)
Idedu aiskumui nuotrauka mano dusines  smile.gif

user posted image

P.S.: nuotrauka didesne ja paspaudus.  mirksiukas.gif

blink.gif Gal reikejo langa auksciau darit g.gif user posted image Butu gerai pagamint apsaugines zaliuzes is lauko puses.
http://www.lauresta....ugines_zaliuzes
Atsakyti
Gal kuri siuvotes uzuolaidas, romanetes ar pan. "Dekorosa"?
Kaip pas juos kainos, kokybe?
Aciu uz info
Atsakyti