Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(pantherrra @ 2009 11 25, 11:50)
tik naktines smelines spalvos su kokiais nors geliu, lapeliu rastais. O gal kabinti tik naktines? g.gif Nes man patinka, kad kambary butu sviesu. O dienines tamsins kambari... Zodziu, suku galva...

naktines ten ir yra rastuotos mirksiukas.gif paieskosiu veliau foto imesiu mirksiukas.gif tas audinys nieko neypatingas bet mane papirko, kazkaip tiko jis man cia blush2.gif

tik naktines nzn kaip ziuresis, man dienines labai jaukumo priduoda blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu porą klausimų:
user posted image

kažkuri minėjote, kad yra pirkt tokios juostos jau su žiedais įtvirtintais, kad beliktų tik prisiūt ją ir išsikarpyt skyles kitoje pusėje, A kur galima tokios juostos ieškot? Kažkaip paprastesnis toks variantas atrodo, nes nelabai įsivaizduoju, kokiu atstumu tuos žiedus įmontuoti.
Atsakyti
zadeta foto wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 11 25, 16:01)
zadeta foto wink.gif

user posted image

Fantastiskas audinys, kur toki isigijote ???
Atsakyti
QUOTE(zvaigzhdut @ 2009 11 25, 16:24)
Fantastiskas audinys, kur toki isigijote ???

Senukuose, bet kiek zinau siuvom is paskutiniu atraizu, nes nebegamino lyg.... foto matosi duris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 11 25, 16:01)
zadeta foto wink.gif

Tikrai labai grazu wub.gif Ir karnyzas toks subtilus, neperkrautas...
O kaip ten tos dienines pritvirtintos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantherrra: 25 lapkričio 2009 - 18:54
QUOTE(pantherrra @ 2009 11 25, 18:52)
Tikrai labai grazu wub.gif Ir karnyzas toks subtilus, neperkrautas...
O kaip ten tos dienines pritvirtintos?

aciu 4u.gif dieninem siuta juostele, bet juostele nu taip tokiais raukinukais taisyklingais ir susitraukia biggrin.gif ir tada tie kabliukai plasmasiukai ir ant zieduku 4u.gif
karnizas vienas pigesniu blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, prisijungiu ir as prie jusu, ieskau virveliniu uzuolaidu tokiu kaip pirmam puslapyje, gal kas matem????
Atsakyti
Dextera , maciau , turejo..
Atsakyti
QUOTE(muimyte @ 2009 11 27, 02:59)
sveikos mamytes, prisijungiu ir as prie jusu, ieskau virveliniu uzuolaidu tokiu kaip pirmam puslapyje, gal kas matem????

turiu ir aš bėginio metro kaina 220 lt
Atsakyti
QUOTE(Meistrelis @ 2009 11 27, 16:01)
turiu ir aš bėginio metro kaina 220 lt

silkines?? koks plotis ir ilgis??
Papildyta:
QUOTE(ekler @ 2009 11 27, 12:58)
Dextera , maciau , turejo..

dexteroj zaliuziu tipo, man reik uzuolaidu, bet vistiek aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi, na pagaliau ir man pabodo metus laiko be uzuolaidu gyventi,jauciu kad ne mes kompleksuojam bet kaimynai aplink gyvenantys ir kasdiena zinantys ka mes veikiam,reikia galutinai juos islaisvinti ir uzsikabinti uzuolaidas...ieskau zmoniu galinciu man pagelbeti gyvenam kaune,tiksliau kauno raj. lapese atsiusciau kambariu ir vonios langu foto...kas dirbate brukstelkit...lauksiu
Atsakyti