Labas visiems

Jungiuosi ir aš prie Jūsų
Norėjau patarimo. Sumasčiau siųtis užuolaidas ir pirma vizija mano buvo širmos naktinės smėlio/dramblio kaulo spalvos, o dieninės baltos su kokiu vienu akcentu.
Kadangi baldai ir taip modernaus stiliaus, kampuoti, tai nusprendžiau jog užuolaidos suteiks kambariui minkštumo ir jaukumo.
Tik vat neapsisprendžiu ar likti prie pirmo spalvų derinio (nes salone kol kas nepasiūlė dieninių užuolaidų su akcentu - pas juos ten daug gėlėtų, kurių aš nemėgstu ir nenoriu). Pasiūlė man švelniai violetinę užuolaidą, tada naktinę išsirinkau neutralią baltą, kurią norėjau dėti po dienine. Tačiau dabar baisu kad šiek tiek pritemdys kambarį, nes norisi kad kuo daugiau šviesos įeitų, nors miegamajame rečiausiai būname dieną, bet lyginti vistiek ten nešuosi.
Tiesa, kambarys baltas, baldai balti su violetinio stiklo juosta galvūgalyje. Langas iki žemės, 2,40 cm pločio, su įėjimu į stiklintą iki žemės balkoną (neturiu galimybės nufotografuoti, turbūt būtų aiškiau matant vaizdą

)
Taigi vis man neiškrenta iš galvos, jog naktines dėti smėlio ar dramblio kaulo spalvos o dienines baltas lengvas. Bet vat reikia kažkokio akcento, nes ir taip beveik visur balta. O ta violetinė užuolaida kaip ir buvo tikusi, bet suabejojau kaip jau minėjau, kad perdaug nepritemdytų kambario
Buvo dar viena mintis kilusi, kad gal ieškoti kas gali išsiuvinėti kokį vieną ornamentą ant dieninės arba po vieną ant naktinių.
Ale vat reikėtų to salone pasiklausti, gal ten ir tą daro
Lyg ir minėjo kažkokį maketą su dekoracija atsiųsti
Ech, galvos skausmas, įsivaizdavau, kad lengviau bus išsirinkti ir apsispręsti dėl miegamojo, o daugiau bus rūpesčio su salonu, kur tik prie virtuvės galime derinti, nes baldus keisime, bet matau kad ir ten ir ten reikės galvą pasukti
Salonui medžiagą išsirinkau tik pirmą kartą įėjus į saloną

parsivežus ir spalva geriausiai tiko nei kad salone pasiūlytos, bet ir vėl galvos skausmas, kad ji yra glamžyta, baisu kad netiks paskui prie salono modernaus stiliaus baldų. Taip ir suku galvą, pavyzdžiais apsikrovusi
Papildyta:Ale ir prirašiau aš čia