Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(Marinčik @ 2010 01 08, 01:10)
3,80,o plotis 8metrai

Sirmas galima deti, tik geriau dalryti su valdymu, nes ranka ar lazdele nebus patogu. Valdymas, tai traukiat grandinele sirma viena paskui kita nuvaziuoja i krasta.
Atsakyti
O sakykit kiek reiktu daryt tu sirmu jei (buvau idejus foto) langas 2,50 aukstis 2,25 norisi ir dieniniu ir naktiniu sirmu. Kiek mazdaug kainuotu pats mechanizmas ir siaip minimum kiek sitas malonumas kainuotu( suprantu kad max priklauso nuo daug ko )
Atsakyti
QUOTE(evid @ 2010 01 09, 18:59)
O sakykit kiek  reiktu daryt tu sirmu jei (buvau idejus foto) langas 2,50 aukstis 2,25  norisi ir dieniniu ir naktiniu sirmu. Kiek mazdaug kainuotu pats mechanizmas ir siaip minimum kiek sitas malonumas kainuotu( suprantu kad max priklauso nuo daug ko )

surasiau galimus variantus i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2010 01 10, 21:00)
surasiau galimus variantus i az smile.gif

o galit ir man maždaug parašyti,jeigu 3,80 aukštis,o plotis 8 metrai.ačiū
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2010 01 10, 23:39)
o galit ir man maždaug parašyti,jeigu 3,80 aukštis,o plotis 8 metrai.ačiū

O Jums reikia ir dieniu ir naktiniu, ar uztenka vieno varianto g.gif ? Dar klausimelis, sienos ir lubos kokios - gipsas, muras? (Del tvirtinimo)
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2010 01 11, 11:11)
O Jums reikia ir dieniu ir naktiniu, ar uztenka vieno varianto g.gif ? Dar klausimelis, sienos ir lubos kokios - gipsas, muras? (Del tvirtinimo)

norėčiau kad būtu gal kaip naktinės ,kad apsaugotu nuo šviesos,viršuje yra gipsas o sienos mūrinės.
Atsakyti
gal turit kokiu puslapiuku kur galima butu pasiziureti uzuolaidu modeliu?ieskau kazko lengvo,kad langas neapsikrautu. (svetaine nedidele,sviesi,siena stikline,todel noretusi papuosti bet neuzdengt nes vaizdas i laukus,tai nuo nieko sleptis nereik biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2010 01 11, 15:40)
gal turit kokiu puslapiuku kur galima butu pasiziureti uzuolaidu modeliu?ieskau kazko lengvo,kad langas neapsikrautu. (svetaine nedidele,sviesi,siena stikline,todel noretusi papuosti bet neuzdengt nes vaizdas i laukus,tai nuo nieko sleptis nereik  biggrin.gif  )

iveskit google uzuolaidu salonai, tai tikrai ka nors rasite mirksiukas.gif
Siaip renkantis audinuka, reikia ziureti, kad nebutu tamsus, labai storas, o turetu kritima, sviesus (spalvos nemurzinos), gali buti ir su rastu. Tiesiog reikia paderinti prie savo interjero smile.gif
Atsakyti

Newonelady, kaip malonu tureti gerbeja wub.gif
Jusu dideliam langui labai tiktu medines zaliuzes smile.gif
Taciau skaiciau, jog Jus domina roletai su Roll-down mechanizmu, siuo atveju reiketu apsvartyti lango atidarymo problema,kadangi mechanizmas gali remtis i anga ir neleisti langui pilnai atsidaryti verysad.gif
Kadangi, kaip pati minejote, svarstote tapti musu kliente, noreciau pasiulyti Jums nemokama meistro konsultacija Jusu namuose, kuris Jums patartu ir atsakytu i visus rupimus klausimus mirksiukas.gif Ka manote?
[/quote]

Koks grazus tas bambukas, na bet as jau apsisprendizua,kad nedesime zaliuziu.. ax.gif Hmmz sakote su mano nusiziuretu roletu gali trugdyti atsidaryti?! na is tikruju mes nelabai ir varstom tu duru, kadangi prancuziskas balkonelis,tai nera cia ko..bet su draugu dar tuo klausimu reiketu padiskutuot,.. O kaip reiketu ta meistra issikviesti? g.gif nes manau, kad vis tiek patys nemontuosim,kam daryt tai,ka kitas vis tiek geriau gali padaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykite, newonelady, o Jus gyvenate Vilniaus mieste?
Meistra issikviesti galima uzpildzius specialia forma musu svetaineje http://www.skirpus.l...to-uzsisakymas/ , taip pat telefonu 8 5 277 83 89 arba 8 5 247 76 75 smile.gif
Be abejones, galite parasyti man asmenine zinute ir as suorganizuosiu meistro atvykima pas Jus rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man miegamajam reikia užuolaidų. Kambario viena siena nudažyta raudonai, o kitos sienos baltos? Kaip manot kokias užuolaidas naktines rinktis: raudonas ar baltas??? blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau pas mus jau langai aprengti smile.gif Tik fotkes labai tamsios doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alionke: 14 sausio 2010 - 15:22