Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

2-oji tema čia

Aš norėjau paklausti kaip galima gauti Limpopo nuolaidų kortelę? Jų psl išvis jokios info nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 09 02, 10:18)
jei sąskaita virš 30 lt, tai 2 lt (apsimoka imti, nes iškart pritaiko nuolaidą),
o jei be nieko, tai 6 ar tai 8 lt


bet ju psl apie ta draugukortele tai raso kad tik 7.99 kainuoja, o kad su saskaita gauti tai nera info g.gif
QUOTE(Elzė @ 2009 09 16, 10:15)
Aš norėjau paklausti kaip galima gauti Limpopo nuolaidų kortelę? Jų psl išvis jokios info nerandu  g.gif


pati paklausiau, pati atsakysiu- reikai pirkti uz 250lt ir gauni. Bet reikia pirkti vienu metu. Atskiri surinkti cekiai netinka
Atsakyti
Nuolaidu korteliu turiu daug, tik vienos nuolat naudojamos (jas laikau pinigineje), o kitos - reciau (pastarosios atskiram dekliuke buna).
Atsakyti
Paskutinioji gauta Monton kortele.Kad gaut nuolaida reik per metus pirkt uz 700lt biggrin.gif doh.gif Bet mano kortele gali drauges bei seimos nariai pasinaudot,nes jos nereikia nesiotis,prie kasos pasakyt pavarde ir viskas thumbup.gif Plius buna akciju..

Dar neseniai draugu kortele igyjau,bet naudos dar nelabai pajutau.
Atsakyti
Pas mane pagrindinės kortelės yra Norfos, Maximos ir Camelia vaistinės. Kitų kortelių net neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 09 17, 15:58)
Paskutinioji gauta Monton kortele.Kad gaut nuolaida reik per metus pirkt uz 700lt biggrin.gif  doh.gif Bet mano kortele gali drauges bei seimos nariai pasinaudot,nes jos nereikia nesiotis,prie kasos pasakyt pavarde ir viskas thumbup.gif Plius buna akciju..

Dar neseniai draugu kortele igyjau,bet naudos dar nelabai pajutau.


Man nauda jau pasijuto rolleyes.gif Pvz. užsieniečiams draugams labai patinka Čili kaimas, o jie dažnokai pas mus svečiuojasi. Tad po gausių pasisėdėjimų, gauname geras nuolaidas buvusiam Bajorų meniu, daug ką iš tų patiekalų užsisakome. Vaikai mėgsta picas, tad bent kelis kartus per mėnesį tai picų, tai dar ko nors užsukame. Po to kaupiasi čili litai, kuriuos panaudoju čili kavinėje (kartais užsuku Pilies g.). Ir šiaip juos galima panaudoti.

Neseniai kaip tik rūšiavau nuolaidų korteles, tai iš viso yra gal apie 50 vnt. (kuras, maistas, prekybos centrų, rūbų, avalynės, aksesuarų parduotuvės, vaistinės, vaikams, sporto prekės, paslaugos). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 17, 18:33)

Neseniai kaip tik rūšiavau nuolaidų korteles, tai iš viso yra gal apie 50 vnt


kiek mazdaug yra naudingos ir nuolat naudojamos?
Atsakyti
Dažniausiai, žinoma, kuro (tuo pačiu ir autoplovyklos), maisto, Laisvalaikio, knygynų (šiuos pamiršau paminėti doh.gif ). Taip pat dažnai avalynės, vaikiškų prekių, restoranų, vynotekos, na ir kt. dažnos pagal situaciją ar poreikį. Šiaip nepamirštu pasinaudoti, nes nešiojuosi spec. dėkle, o kai reikia mokėti, vis paklausiu, kokios spalvos jūsų kortelė lotuliukas.gif Tad naudojuosi galima sakyti nuolatos 60%, metų bėgyje kokiomis 90%. Ir dar pasipildo naujų.

Iš tiesų dažnai tos dalinamos nuolaidų kortelės turi vieną blogą savybę - ribotą galiojimą. Pvz. valykla "Joglė" iš viso panaikino savo nuolaidų korteles ir pasirinko Laisvalaikio. Čia toks keistas žingsnis, bet matyt jie turi geresnius motyvus taip elgtis.
Atsakyti
As pagrinde naudoju ACIU kortele (tiek Maximose, tiek Lukoile). Taip pat labai pravercia nuolaidu kortele degalineje Paneriu g. (su ja gaunu 9 centu nuolaida litrui degalu). Turiu Norfos kortele, bet is jos naudos ne per daugiausia (nebent apsiperkant laimingomis valandomis, pvz. prieš darba smile.gif ). Ai, dar patinka Draugu kortele... ypac kai nueini kartu su draugu komopanija (prikaupti Cili lituku galima nemazai tada).
smile.gif
Atsakyti
pagal naudojima:
1.MaximaAciu
2.Camelia
3.IKi
4.Medus
Atsakyti
QUOTE(Elziukas1984 @ 2009 09 18, 11:03)
Turiu Norfos kortele, bet is jos naudos ne per daugiausia (nebent apsiperkant laimingomis valandomis, pvz. prieš darba smile.gif ).

noreciau papriestaraut del norfos korteles 4u.gif
apsiperkant norfos bazeje ji labai naudinga. tarkim perkant po 20val. gauname tikrai nemaza nuolaida ~12% apsipirkom uz 83lt, gavome net 10 lt nuolaida, ir ji buvo is karto nubraukta nuo sumos, t.y. sumokejom 73 lt thumbup.gif o su ACIU KORTELE, suma kaupiama korteleje ax.gif
Atsakyti
1. Norfa
2. Ačiū
3. Camelia
4. Iki

Dar turiu Medus, bet i Eurovaistine beveik neinu, tai dar nenaudojau jos net smile.gif
Atsakyti