Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Pas mus tai auklėtojos atsiklausia tėvelių, kaip vaikas mėgsta būt, kaip mėgsta miegot, šiandien paklausė manęs ar kaži nėr grupėj šaltoka. Na visko paklausia ir atsiklausia.. Esu labai patenkinta.
Atsakyti
As vel pikta mad.gif Aukletoja buvo paminejusi kad reik sukytes atnest ir palikti spinteleje, ka as ir buvau padariusi. Siandien savo maziuka atvedu, nuimu kepuryte ir noriu susukuoti, o sukyciu ner verysad.gif Nueinu ir klausiu aukletojos gal sukytes kur kitur pradejo laikyti. Man atsako, zinokite mes nesupratom, bet daug vaikuciu sukyciu dingo doh.gif Mane tokie dalykai pribloskia verysad.gif Gaila kad buvau isnesusi komplektelio sukytes (na ne kapeikas kainuojancias)
Viena kart nerandu serveteliu, kita kart sukyciu, kas toliau....

Nuvaziavau ir nupirkau sukeles po 35ct, nors nebus skaudu jei jos dings unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 12 spalio 2009 - 13:16
QUOTE(asaraa @ 2009 10 12, 13:14)
As vel pikta  mad.gif Aukletoja buvo paminejusi kad reik sukytes atnest ir palikti spinteleje, ka as ir buvau padariusi. Siandien savo maziuka atvedu, nuimu kepuryte ir noriu susukuoti, o sukyciu ner  verysad.gif Nueinu ir klausiu aukletojos gal sukytes kur kitur pradejo laikyti. Man atsako, zinokite mes nesupratom, bet daug vaikuciu sukyciu dingo  doh.gif Mane tokie dalykai pribloskia  verysad.gif Gaila kad buvau isnesusi komplektelio sukytes (na ne kapeikas kainuojancias)

Nuvaziavau ir nupirkau sukeles po 35ct, nors nebus skaudu jei jos dings  unsure.gif

nieko nuostabaus ir i darzeli negalime nesti brangiu daugtu piestuku ar kitu mokymo yrankiu nes niekas ten nesaugos gali tycia netycia lus dings....
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 10 12, 14:14)
Mane tokie dalykai pribloskia  verysad.gif

Taigi ne baisi tragedija čia ax.gif Juk ne auklėtojos turbūt tas šukytes ar servetėles pasiėmė, namo neišsinešė... O vaikai kur pasideda, neįmanoma visko sužiūrėt.
Maniškiai ne viensyk rūbus lauke yra palikę (pavasarį, kai atšyla, ypač). Va čia jau tikrai pikta būna... unsure.gif O šukytės tai... smulkmena gi irnesakyk.gif tongue.gif

Gal jūsų vaikas dar mažas, kad taip skaudžiai reaguojat? Bet įprasit, ko nepasitaiko su tais vaikais. Žaislus, knygeles, flomasterius vienas kitam atiduoda, dovanoja, mainosi... wacko.gif Tiesiog, jei duodi vaikui ką į darželį išsinešt, tai reik iš anksto nusiteikt, kad tas daiktas namo gali ir nebegrįžt hihihi.gif Pamoka ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 10 12, 14:26)
Taigi ne baisi tragedija čia ax.gif Juk ne auklėtojos turbūt tas šukytes ar servetėles pasiėmė, namo neišsinešė... O vaikai kur pasideda, neįmanoma visko sužiūrėt.
Maniškiai ne viensyk rūbus lauke yra palikę (pavasarį, kai atšyla, ypač). Va čia jau tikrai pikta būna... unsure.gif  O šukytės tai... smulkmena gi irnesakyk.gif tongue.gif

Gal jūsų vaikas dar mažas, kad taip skaudžiai reaguojat? Bet įprasit, ko nepasitaiko su tais vaikais. Žaislus, knygeles, flomasterius vienas kitam atiduoda, dovanoja, mainosi... wacko.gif Tiesiog, jei duodi vaikui ką į darželį išsinešt, tai reik iš anksto nusiteikt, kad tas daiktas namo gali ir nebegrįžt hihihi.gif Pamoka ateičiai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nereikia tiketis, kad aukletojos visu daiktus suziures
Atsakyti
Mums su šukom pamenu buvo... atnešu, padedu į spintelę, kitą dieną ateinu, nebėr.. na nebėr tai nebėr.. mažu ką, kitą dieną atnešu kitas, vakare vėl nebėr... atnešiau ir trečia karta jau visai papigiaške... tai Auklėtoja ir sako, tai kurios tos jūsų, nes šukų vis daugėja, o maniškė vis sako, kad čia ne jos schmoll.gif nes jos šukos namie doh.gif lotuliukas.gif O pasirodo auklėtoja tas šukeles pasidėdavo miegamajame, kur ir mergaites šukuodavo, todėl jos ir "dingdavo" iš mano akiračio lotuliukas.gif ( čia ne šiemetinis bajeris, iš užpernai regis biggrin.gif , kai manoji dar vištelė tebuvo biggrin.gif )

Grupėj šilumos kaip pirtelėj ryte karsta.gif bent jau iš lauko įbegus taip atrodė rolleyes.gif
Papildyta:
ČIČI ar šokius vis dar lanko taviškė ? AR ir jums šiandien dėl jų susirinkimas? Mažu susitiksim biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiai ne viensyk rūbus lauke yra palikę (pavasarį, kai atšyla, ypač). Va čia jau tikrai pikta būna... unsure.gif  O šukytės tai... smulkmena gi irnesakyk.gif tongue.gif

tai aukletoja sake kad tik dvieju vaiku nepaliestos sukos. O kitu neber.
O vaikas mazas, jis net nepasiekia virsutines lentynos spinteleje (net pasilipes).

QUOTE(Prula @ 2009 10 12, 14:44)
Mums su šukom pamenu buvo... atnešu, padedu į spintelę, kitą dieną ateinu, nebėr.. na nebėr tai nebėr.. mažu ką, kitą dieną atnešu kitas, vakare vėl nebėr... atnešiau ir trečia karta jau visai papigiaške... tai Auklėtoja ir sako, tai kurios tos jūsų, nes šukų vis daugėja, o maniškė vis sako, kad čia ne jos  schmoll.gif  nes jos šukos namie  doh.gif  lotuliukas.gif O pasirodo auklėtoja tas šukeles pasidėdavo miegamajame, kur ir mergaites šukuodavo, todėl jos ir "dingdavo" iš mano akiračio  lotuliukas.gif ( čia ne šiemetinis bajeris, iš užpernai regis  biggrin.gif , kai manoji dar vištelė tebuvo  biggrin.gif )
Grupėj šilumos kaip pirtelėj ryte  karsta.gif bent jau iš lauko įbegus taip atrodė  rolleyes.gif
Papildyta:
ČIČI ar šokius vis dar lanko taviškė ? AR ir jums šiandien dėl jų susirinkimas? Mažu susitiksim  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Aš tai jei vaikui duodu kokia knygute, ar pieštukus, tai tikrai nesitikkiu, kad jis juos parneš į namus. Tai jis išsimieto, tai apsimaino su kitais vaikais visko būna. smile.gif
Atsakyti
Mums su šukom pamenu buvo... atnešu, padedu į spintelę, kitą dieną ateinu, nebėr.. na nebėr tai nebėr.. mažu ką, kitą dieną atnešu kitas, vakare vėl nebėr... atnešiau ir trečia karta jau visai papigiaške... tai Auklėtoja ir sako, tai kurios tos jūsų, nes šukų vis daugėja, o maniškė vis sako, kad čia ne jos  schmoll.gif  nes jos šukos namie  doh.gif  lotuliukas.gif O pasirodo auklėtoja tas šukeles pasidėdavo miegamajame, kur ir mergaites šukuodavo, todėl jos ir "dingdavo" iš mano akiračio  lotuliukas.gif ( čia ne šiemetinis bajeris, iš užpernai regis  biggrin.gif , kai manoji dar vištelė tebuvo  biggrin.gif )
Grupėj šilumos kaip pirtelėj ryte  karsta.gif bent jau iš lauko įbegus taip atrodė  rolleyes.gif
Papildyta:
ČIČI ar šokius vis dar lanko taviškė ? AR ir jums šiandien dėl jų susirinkimas? Mažu susitiksim  biggrin.gif

thumbup.gif

Taip, eina bigsmile.gif Aš irgi pagalvojau, kad gal susitiksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 10 12, 09:32)
O aš džiaugiuosi, kad šildo, jau šalta buvo, o manoji pripratusi, kad darželyje be megztuko reikia būti  ax.gif

Aš ir džiaugiuosi, kad jau šildo, nes buvo žiauriai šalta, su megztiniais tėvai vaikus palikdavo, prirenkdavo.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 12, 14:20)
nieko nuostabaus ir i darzeli negalime nesti brangiu daugtu piestuku ar kitu mokymo yrankiu nes niekas ten nesaugos gali tycia netycia lus dings....

Rūbinės spintelėse tikrai neverta brangių daiktų laikyt, nes ten ne visada auklėtoja pamtys, kad kas įėjo, ypač per pirtų miegą, nes bent jau pas mus dažnai tuo metu durys į rūbinę būna uždarytos.
O grupėje laikomas priemones aš perku kokybiškas. Labiausiai pikta būna, kai randu saviškę apipaišytą flomasteriais, kurių neįmanoma išplauti iš rūbų. doh.gif

QUOTE(asaraa @ 2009 10 12, 14:51)
tai aukletoja sake kad tik dvieju vaiku nepaliestos sukos. O kitu neber.

Tai čia svetimi pasidarbavo. Gerai, kad tik šukos. Aš dabar pradėjau mąstyti, kaip bus, jei pradės vogtis iš spintelių batus ir rūbus. O juk iki tokių bajerių nedaug trūksta. unsure.gif
Atsakyti
Papildyta:

Siandien kai ryte iejau i grupe tai nelabai supratau ar yra sildymas pajungtas.Kai per pietus ejau pasiimt is kitos grupes tai jau jautes kad silta,bet neatrode kaip pirti.O kai gryzom persirengt i savo tai vesiau buvo,.Pamirsau paklaust kodel vel grupes sujunge,gal cia daugiau yra lankanciu lopseli Pumpurely?
Atsakyti