Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Baltike @ 2009 10 07, 14:29)
Aš ir nesakau, kad blogas. Bet iki 2,5-3 metų vaikui reikia labai daug asmeninio dėmesio visa kame. O kai grupėje apie 10-15 vaikų tupinėja tik 1-2 žmonės, tai to asmeninio dėmesio gauna tik nuotrupas, mažesni, nemokantys paprašyti, ir visai negauna, nebent kad verkiantį ant rankų paima... Mūsų lopšeliai tikrai nėra pritaikyti jaunesniems nei 2 metų vaikams. Iš čia ir mamų pasipiktinimas, kad vaikas lieka nevalgęs, kad sauskelnės nepakeistos, kad...

Nu jo, teisybė.
Atsakyti
QUOTE(Alisra @ 2009 10 07, 12:57)
Merginos ka manote: ar lopselinukas gali meluoti? ta prasme issigalvoti? g.gif
Tokia komplikuota ir nemaloni situacija: mano mergina 2.3m pasakoja, kad jai  aukletoja trinktelejo per galva blink.gif

Paklauskit auklėtojos. Mano panytė pastoviai zirzia, kad jai kiti trukdo pietų miegoti,nes auklėtoja vaikus palieka ir išeina. Tai aš ir paklausiau auklėtojos, kaip vaikus migdo ir išsiaiškinom gražiai viską drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alisra @ 2009 10 07, 12:57)
Merginos ka manote: ar lopselinukas gali meluoti? ta prasme issigalvoti? g.gif
Tokia komplikuota ir nemaloni situacija: mano mergina 2.3m pasakoja, kad jai  aukletoja trinktelejo per galva blink.gif

Oho, cia is po vakar?
Vakar auklyte dirbo viena...
Atsakyti
QUOTE(Vendetta @ 2009 10 07, 15:12)
juk pripras anksčiau ar vėliau. Pradžioj verkia, o po to namo iškrapštyt neina. Tai dar nepažaidžiau, tai kodėl, mama, per anksti atėjai, tai dar ne visus draugus pasiemė ir pan.

Aišku, yra tokių vaikų, kurie taip ir nepripranta, bet jų vienetai.
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2009 10 07, 15:54)
Oho, cia is po vakar?
Vakar auklyte dirbo viena...

Na ne is po vakar, is praejusios savaitaites penktadienio. Ji guodesi ir mociutei, kai ta paklause kaip sekasi. nezinau jei ka mastyti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alisra @ 2009 10 08, 11:21)
Na ne is po vakar, is praejusios savaitaites penktadienio. Ji guodesi ir mociutei, kai ta paklause kaip sekasi. nezinau jei ka mastyti. verysad.gif

Gal bandykite smulkiai paklausinėti, kaip nors, neįkyriai, per aplinkui vaiko.
Atsakyti
Norejau paklausti del tu darbo grafiku. Jei vyras dirba kas ketvirta para, tai pristacius jo grafika i darzeli butu galima tas tris dienas kur jis nedirba nevesti vaiko i darzeli ir nemoketi uz tas dienas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sahara* @ 2009 10 09, 12:46)
Norejau paklausti del tu darbo grafiku. Jei vyras dirba kas ketvirta para, tai pristacius jo grafika i darzeli butu galima tas tris dienas kur jis nedirba nevesti vaiko i darzeli ir nemoketi uz tas dienas?  4u.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 10 09, 11:50)

O tai labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sahara* @ 2009 10 10, 11:22)
O tai labai gerai  biggrin.gif

Gal jau ijunge darzeliuose sildyma?
Atsakyti
QUOTE(fibi @ 2009 10 10, 14:28)
Gal jau ijunge darzeliuose sildyma?

L/D"Eglute"jau visa savaite silde thumbup.gif
Atsakyti
L/D Linelis irgi jau šildo, jeigu nepameluosiu tai nuo trečiadienio.
Atsakyti