mergaites ar darzeliai penktadieniais trumpiau dirba?

QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 25, 13:24)
Merginos jus man pasakykit, ar dar yra kur nors Klaipedoje aukletoju, dirbanciu is pasaukimo:)
Bent jau Aitvarelyje, tai man jos tokios apatiskos, kad liudna darosi......Nu nesinori, kazko nerealaus, bet kad nors kiek vaikus suburtu i kruva norisi..........

niu kad mes irgi iš Aitvarėlio. Ir lopšį lankėm, ir dabar darželio auklėtojas jau 3 gerai pažįstam... kažkaip nesiskundžiu, nes matau kaip dukra myli auklėtojas. Veiklos ten jiems net per daug, nėr kada ir atsipūst

QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 25, 14:02)
na kad ne, nors keliolika minučių vakarienę ir anksčiau paduoda, bet kad trumpiau dirbtų nepastebėjau

QUOTE(Prula @ 2009 09 25, 13:12)
na kad ne, nors keliolika minučių vakarienę ir anksčiau paduoda, bet kad trumpiau dirbtų nepastebėjau 

nu tai mastau ar kaip visada ar gera val anksciau

QUOTE(ČIČI @ 2009 09 25, 13:37)

P.S. mes iš Aitvarėlio

O gal vardus gali pasakyti?Gal tik musu grupei tokios nekokios papuole....................

QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 25, 14:14)
nu tai mastau ar kaip visada ar gera val anksciau
nors jauciu si karta pasiimsiu dabar kita karta jau zinosiu pati kaip reikia

QUOTE(Prula @ 2009 09 25, 13:21)

buciau mama kuri zinotu

na siandien issiaiskinsiu ir pupa nenulius namie pavakarieniavus, o gal dar yra kas is "Svirpliuko"?
QUOTE(Prula @ 2009 09 25, 14:12)
niu kad mes irgi iš Aitvarėlio. Ir lopšį lankėm, ir dabar darželio auklėtojas jau 3 gerai pažįstam... kažkaip nesiskundžiu, nes matau kaip dukra myli auklėtojas. Veiklos ten jiems net per daug, nėr kada ir atsipūst
Į lauką sąžiningai visad eina
kas tau ten konkrečiau nepatinka
vaikai yra vaikai, jiems gi per prievartą neliepsi visiem kartu vieną žaidimą žaist. Ale turėjau progos kieme ten pamaklinėt vieną dieną, tai man pasirodė net labai šaunu, kai kokių 5 m. bambliai taip traukinuką žaidė, kad net pavydu darės, pačiai norėjos prisijungt

Mes is lopselinuku................nu as bent jau noreciau, kad kai ateina vaikai ryte i grupe, kad jos nors kazkaip sureaguotu......bet kartasi ir desimt minuciu geru praeina,kol pamato, kad vaikas atejo.................nu as noreciau, kadsu jais uzsiimtu daugiau ir tiek.......
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 25, 13:28)
Mes is lopselinuku................nu as bent jau noreciau, kad kai ateina vaikai ryte i grupe, kad jos nors kazkaip sureaguotu......bet kartasi ir desimt minuciu geru praeina,kol pamato, kad vaikas atejo.................nu as noreciau, kadsu jais uzsiimtu daugiau ir tiek.......
noretum, kad pamatytu tavo tik atejus? o jei tavo grupei ir ji meta nes atejo kitas?
siap manau aukletoja turetu pasisveikinti is karto, bet ne prilekti ir ypatingai rodyt demesi
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 25, 14:32)
noretum, kad pamatytu tavo tik atejus? o jei tavo grupei ir ji meta nes atejo kitas?
siap manau aukletoja turetu pasisveikinti is karto, bet ne prilekti ir ypatingai rodyt demesi
tai as ir noriu tik pasisveikinimo, o ne kazko ypatingo......matai ne viena as skundziuosi, todel ir sakau..............Nesu as is tu mamu, kur noriu, kad tik mano vaikui demesys butu skiriamas, nes mano mergina jo ir nemegsta per daug

QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 25, 13:36)
tai as ir noriu tik pasisveikinimo, o ne kazko ypatingo......matai ne viena as skundziuosi, todel ir sakau..............Nesu as is tu mamu, kur noriu, kad tik mano vaikui demesys butu skiriamas, nes mano mergina jo ir nemegsta per daug
bet va nera to surisimo:)Pasikalbam su mamom ir visos truputi tokios nelabai laimingos:)

na va jei nesisveikina tai nekas

QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 25, 14:32)
Prie atėjimo temos. Šiandien mano panelė rūbinėj pradėjo ruoštis verkti ir kai nuėjo į grupę auklėtoja sako: " Neringute, tu ką verki? Na, mes čia tuoj pralinksmėsim. Eik pasakyk mamytei, kad nebeverksi."

Nemanau, kad auklėtojos turi kiekvieną pasitikti
nors, kai lankė sūnus kitą daržiuką, auklėtoja visad ateidavo pasitikti (bet mes ateidavom visada po pusryčių, gal todėl)
Mūsų buvo Zosė ir Regina... Reginą ir Prula pažysta

Mūsų buvo Zosė ir Regina... Reginą ir Prula pažysta