Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ČIČI @ 2009 09 25, 14:39)
Nemanau, kad auklėtojos turi kiekvieną pasitikti  ax.gif nors, kai lankė sūnus kitą daržiuką, auklėtoja visad ateidavo pasitikti (bet mes ateidavom visada po pusryčių, gal todėl)  ax.gif 
Mūsų buvo Zosė ir Regina... Reginą ir Prula pažysta  ax.gif

Aha , musu irgi Zose , o kita tokia trumpais sviesiais plaukais....tai gal ir bus Regina.....

Tai jei sakot, kad normaliai, tai gal ir mums isibegejus viskas bus normaliai......nes dabar, vat atrodo kazkas ne tai ir viskas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 25, 14:42)
Aha , musu irgi Zose , o kita tokia trumpais sviesiais plaukais....tai gal ir bus Regina.....

Tai jei sakot, kad normaliai, tai gal ir mums isibegejus viskas bus normaliai......nes dabar, vat atrodo kazkas ne tai ir viskas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jūs lopšiuką lankot? Tada ne Regina smile.gif Dabar jas truputį sukaitaliojo... Regina turi trimečius... Jei lankot Varliukus, tai irgi girdėjau, kad viena auklėtoja nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 09 25, 14:45)
Jūs lopšiuką lankot? Tada ne Regina  smile.gif  Dabar jas truputį sukaitaliojo... Regina turi trimečius... Jei lankot Varliukus, tai irgi girdėjau, kad viena auklėtoja nelabai  ax.gif

Nu va va,.apie ka ir kalbam..................labai tikiuosi, kad viskas bus normaliai.....nenoriu aukstumu, bet normalumo lygyje noreciau kazko.......................Bet kaip sako kiek zmoniu, tiek nuomoniu. cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 25, 15:11)
Nu va va,.apie ka ir kalbam..................labai tikiuosi, kad viskas bus normaliai.....nenoriu aukstumu, bet normalumo lygyje noreciau kazko.......................Bet kaip sako kiek zmoniu, tiek nuomoniu. cool.gif  cool.gif  cool.gif

Tai gal dar susigyvensit, nenusimink, imk 4u.gif
Atsakyti
mes varliukais irgi buvom biggrin.gif bet iš ten vieną auklėtoją pasiėmėm su savim, ir ji dabar ir darželio grupėj mūsų pagrindinė auklėtoja Asta wub.gif O kita buvo... griežtesnė tokia lotuliukas.gif neblabai prisimenu, ale metus atlankėm be konfliktų g.gif beto, kai mano pupa tokia valdinga, jai to griežtumo labai reikėjo cool.gif

P.s. aš tai džiaugiuos kad rūbinėj mūsų nekalbina auklėtojos blush2.gif (nors blyn dažniausiai kalbina doh.gif ), nes tada mano dičkė pradeda rodyt ką sugeba, pradeda mandravot, o man reik skubiai ją nurengt, aprengt doh.gif Man patinka geriau prie grupės durų porą žodžių persimest su auklėtojom kokia situacija ir lėkt savo reikalais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 09 25, 15:35)
mes varliukais irgi buvom  biggrin.gif bet iš ten vieną auklėtoją pasiėmėm su savim, ir ji dabar ir darželio grupėj mūsų pagrindinė auklėtoja  Asta wub.gif O kita buvo... griežtesnė tokia  lotuliukas.gif neblabai prisimenu, ale metus atlankėm be konfliktų  g.gif beto, kai mano pupa tokia valdinga, jai to griežtumo labai reikėjo  cool.gif

P.s. aš tai džiaugiuos kad rūbinėj mūsų nekalbina auklėtojos  blush2.gif  (nors blyn dažniausiai kalbina  doh.gif ), nes tada mano dičkė pradeda rodyt ką sugeba, pradeda mandravot, o man reik skubiai ją nurengt, aprengt  doh.gif Man patinka geriau prie grupės durų porą žodžių persimest su auklėtojom kokia situacija ir lėkt savo reikalais  biggrin.gif

Ten dabar kitos... Man pasakojo mamytes, kuriu vyresneliai eina su Aiste, o mazosios dabar i Varliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 09 19, 22:31)
Norejau paklausti kaip jusu lopsiuku grupese:
1. Kiek laiko skirta vaikuciu miegeliui?
2. Jei vaikutis prabunda anksciau laiko, ar palieka lovyteje, ar aprengiamas ir i grupe vedamas?
3. Po kiek nesdavot pampersiuku?
4. Kai vaika atpratinejot nuo pampersiuko, ar nesdavot pampersiuku i darzeli?

Tikiuosi jusu atsakymu  4u.gif

1. 3 val.
2. Paliekamas lovytėje.
3. 3-4 nunešdavau ir žiūrėdavau, kad visada tiek spintelėje būtų.
4. Kai nebenešiojom, tai ir nebenešiau.

QUOTE(clasica @ 2009 09 24, 10:41)
O pas mus daržely šokių nėra  verysad.gif  O taip norėtumėm  blush2.gif  Šiandien dar direktorės apie tai klausiau, tai sakė, kad jų salytė neatitinka kažkokių ten konkursinių sąlygų  schmoll.gif

O kokias dar konkursines sąlygas salė turi atitikti? blink.gif Juk nebūtina konkursus organizuoti.
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 09 25, 15:37)
Ten dabar kitos... Man pasakojo mamytes, kuriu vyresneliai eina su Aiste, o mazosios dabar i Varliukus  smile.gif

Šiaip man ir viena mama iš dabartinių varliukų sakė, kad ką vaikas valgė pietums gali pamatyt ant vaiko veido... unsure.gif na maniškės veidelis visad švarus būdavo, matyt auklėtojos tikrai pasikeitė, auklytės požiūris taip pat mastau.gif arba pati pradžia visiems sunki biggrin.gif pradės vaikai sirgt, sumažės darbo krūvis, visi apsipras ir bus geriau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 09 25, 15:51)
Šiaip man ir viena mama iš dabartinių varliukų sakė, kad ką vaikas valgė pietums gali pamatyt ant vaiko veido...  unsure.gif na maniškės veidelis visad švarus būdavo, matyt auklėtojos tikrai pasikeitė, auklytės požiūris taip pat   mastau.gif arba pati pradžia visiems sunki  biggrin.gif pradės vaikai sirgt, sumažės darbo krūvis, visi apsipras ir bus geriau  cool.gif

Ir pataikyk mums taip papulti, kai keiciasi aukletojos................ doh.gif doh.gif doh.gif .ir taip nelabai i gera puse......ir kas liudniausia, kad ten vaikuciai prakstiskai nevalge lieka, nelabai stengiasi, kad jie ir pavalgytu....nu nevalgai, eik sysiu ir gult doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Arba susigyvensim, arba reikes keisti darza. unsure.gif

Kiek suprantu is pasakojimu, tai anskciau tikrai patenkintos buvot mirksiukas.gif

O dabar ir serga didele dalis vaiku,bet.................................. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaite12: 25 rugsėjo 2009 - 15:13
QUOTE(Prula @ 2009 09 25, 15:35)
ir darželio grupėj mūsų pagrindinė auklėtoja  Asta wub.gif

Tikriausiai Jūsų Asta vieną dieną dirbo mūsų grupėje, labai mano mergaitė ją gyrė. Mūsų abi auklėtojos yra nuostabios, auklytė irgi, labai džiaugiuosi jomis visom.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 09 25, 15:44)
1. 3 val.
2. Paliekamas lovytėje.
3. 3-4 nunešdavau ir žiūrėdavau, kad visada tiek spintelėje būtų.
4. Kai nebenešiojom, tai ir nebenešiau.
O kokias dar konkursines sąlygas salė turi atitikti? blink.gif  Juk nebūtina konkursus organizuoti.

Dekui uz atsakyma. Na maziuka jau antra savaite vedziau be pampersiuko. O sioje savaiteje net miegeliui nebepalikinejau. Tai thumbup.gif kelnyciu net keist nereikejo thumbup.gif Kokiais rubeliais ateinam, tais ir namucio gryztam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 25 rugsėjo 2009 - 16:57
Matau , kad čia daug mamyčių iš Aitvarėlio. Grįšk Mergaite12 pas mus į Linelį priimsim... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skaičiau diskutavot apie auklėtojų ir auklyčių elgesį, Aš asmeniškai labai džiaugiuosi, kad auklėtoja ateina ir pasitinka, Taip malonu, kad jei mažoji pradeda verkt ir isterikuot ji paima ją ant rankyčių ir nusineša į grupę, ir tereik minutės ir mažoji jau be ašaryčių žaidžia su vaikais... Kažkaip tada ramia širdele išeinu savo reikaliukų tvarkyt..
Atsakyti