Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

man THAI labai padeda, tik ypac retais atvejais slapios pazastys. bet uztruko apie menesi ar ilgiau, kol pradejo jaustis poveikis
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2009 05 15, 20:23)
man THAI labai padeda, tik ypac retais atvejais slapios pazastys. bet uztruko apie menesi ar ilgiau, kol pradejo jaustis poveikis
man po savaites as pradejau jausti poveiki, jau naudoju apie 2 men ir man jis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 15, 17:37)
Susitaikyt 4u.gif ir atsirinkt dezodoranta kad bent kvapa naikintu

susitaikyt su visada slapiais ir sugadintais drabuziais.......? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2009 05 15, 20:50)
susitaikyt su visada slapiais ir sugadintais drabuziais.......? doh.gif  verysad.gif

Nepagalvojot apie botoxo injekcijas? nepigus malonumas bet efektyvus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 15, 19:17)
Idomu kaip reiktu nuo MB issisukt - 'as pazastis pasitepiau' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pagalvotu visai isprotejo bobele  mastau.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai cia pasakei.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 14, 15:42)
Internetinių parduotuvių skyrelyje pažiūrėk, rasi tikrai daug tarpininkių. Aš šį kartą Driclor užsisakinėjau iš www.amazon.co.uk tinklapio.

Ir kokia kaina gavosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 15, 23:22)
Nepagalvojot apie botoxo injekcijas? nepigus malonumas bet efektyvus  unsure.gif

aisku pagalvojau. bet ne mano kisenei tokios sumeles.
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2009 05 16, 15:50)
aisku pagalvojau. bet ne mano kisenei tokios sumeles.

As irgi laukiu kol atpigs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 15, 19:17)
Idomu kaip reiktu nuo MB issisukt - 'as pazastis pasitepiau' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pagalvotu visai isprotejo bobele  mastau.gif

O aš tai nesupratau kaip pažastų pasitepimas Driclor gali sutrukdyti smileysex.gif?
Man tai jokio skirtumo ar pasitepus, ar ne, netrukdo niekaip mastau.gif

QUOTE(brendy_ @ 2009 05 16, 09:49)
Ir kokia kaina gavosi? 4u.gif

Su mokesčiais tarpininkei ir atsiuntimu apie 25Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 17 gegužės 2009 - 22:30
QUOTE(Finna @ 2009 05 17, 23:30)
O aš tai nesupratau kaip pažastų pasitepimas Driclor gali sutrukdyti smileysex.gif?
Man tai jokio skirtumo ar pasitepus, ar ne, netrukdo niekaip mastau.gif
Su mokesčiais tarpininkei ir atsiuntimu apie 25Lt 4u.gif

manau,del to,kad vistiek paprakaituoji kai smileysex.gif
o ar gali tarpininkes nika pasakyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2009 05 17, 22:38)
o ar gali tarpininkes nika pasakyt? bigsmile.gif

Kad nebeatsimenu, aš vieną kartą iš vienos užsisakau kažką, kitą kartą iš kitos. Pažiūrėk Internetinių parduotuvių temoj, kas užsakinėja iš UK ir užsisakysi smile.gif
Atsakyti
Dar viena klausimeli turiu, vis niekaip nenusiraminu del to Dricloro biggrin.gif
O jeigu as aktyviai sportuoju, ar dricloras nepakenks? Vis tiek, esant didesniam fiziniam aktyvumui zmogus turi isprakaituoti, o cia .. doh.gif ar jis visas per "kitus galus iseina"..?
Sorry uz ikyruma, bet niekaip neapsisprendziu.. lotuliukas.gif Is vienos puses taip norisi vaikscioti su sausom pazastim, is kitos puses- bijau pakenkti sau.. unsure.gif
Atsakyti