Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitavimas

QUOTE(Finna @ 2009 05 10, 21:30)
Jei netinka, tai nenaudok.

Dar viena nakti uzsitepsiu, jei pasikartos berimai, mesiu lauk. as ji tik kelis kartus naudojau, vis tikejausi kad kaip ir jums tik pradzioj bus jautru. nu ziuresiu
Atsakyti
O gal galit kas paaiškint, kaip tas driclor taip veikia, kad užtenka pasitept kelis kart per mėnesį ir net pas gausiai prakaituojančias nebūna nė lašelio? Ar ten tiesiog super didelė aliumino dozė ir taip smarkiai užkemša poras? g.gif Tada tikrai blogai...
Atsakyti
Ar būtų galimybė pas ką nors jį nusipirkti? Gal kuri turit jį pasiūlyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2009 05 13, 21:40)
Ar būtų galimybė pas ką nors jį nusipirkti? Gal kuri turit jį pasiūlyti  g.gif

Pažiūrėk SM išparduotuvėj merginos parduoda, bet ten pirkti gaunasi brangiau nei per tarpininkes užsisakyt. Arba jei turi pažįstamų UK, paprašyk, kad nupirktų ir atsiųstų, tada dar pigiau gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios jo kainos Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 05 11, 17:23)
O gal galit kas paaiškint, kaip tas driclor taip veikia, kad užtenka pasitept kelis kart per mėnesį ir net pas gausiai prakaituojančias nebūna nė lašelio? Ar ten tiesiog super didelė aliumino dozė ir taip smarkiai užkemša poras? g.gif Tada tikrai blogai...

Aluminium chloride hexahydrate Ph. Eur. 20%, net nenumanau kiek paprastuose dezodorantuose jo yra/nėra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 13, 21:42)
Aluminium chloride hexahydrate Ph. Eur.  20%, net nenumanau kiek paprastuose dezodorantuose jo yra/nėra  blush2.gif

Tu irgi ji naudoji? bigsmile.gif ar padejo?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 13, 20:49)
Tu irgi ji naudoji? bigsmile.gif ar padejo?

jau trys metai kaip naudoju mirksiukas.gif man čia buvo didžiausias išsigelbėjimas, nes tokius kaip marškinukus ar aptemptas maikutes buvau pamiršus blush2.gif o dabar ką noriu ir kada noriu thumbup.gif jokio diskomforto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 13, 21:52)
Pažiūrėk SM išparduotuvėj merginos parduoda, bet ten pirkti gaunasi brangiau nei per tarpininkes užsisakyt. Arba jei turi pažįstamų UK, paprašyk, kad nupirktų ir atsiųstų, tada dar pigiau gausis mirksiukas.gif

4u.gif
O kas čia tarpininkauja? Vakar vienai rašiau,bet dėžutė perpildyta smile.gif į ką galėčiau kreiptis? Jūs temą palaikot,tai labiau pažįstat viena kitą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 13, 22:12)
Kokios jo kainos Lietuvoj?

Lietuvoj jo šiaip išvis nėra pirkti, na nebent SM ar per skelbiu.lt smile.gif Mačiau, kad kainos nuo 33 iki
50 Lt.

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 13, 22:42)
Aluminium chloride hexahydrate Ph. Eur.  20%, net nenumanau kiek paprastuose dezodorantuose jo yra/nėra  blush2.gif

Būna ir paprastuose dezodorantuose aliuminio, tik ne tiek procentų, kiek Driclor. Kiekvienu konkrečiu atveju reikia skaityti sudėtį, tada matysi ar jo yra, ar nėra ir jei yra, tai kiek mirksiukas.gif

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 13, 23:31)
jau trys metai kaip naudoju  mirksiukas.gif  man čia buvo didžiausias išsigelbėjimas, nes tokius kaip marškinukus ar aptemptas maikutes buvau pamiršus  blush2.gif  o dabar ką noriu ir kada noriu  thumbup.gif  jokio diskomforto  4u.gif

drinks_cheers.gif
Mano mama irgi nusipirko, tai sako: žinai, tas Driclor stebuklas, sėdžiu sau su aptempta bliuzele ir ramu biggrin.gif

QUOTE(@asta @ 2009 05 14, 06:49)
4u.gif
O kas čia tarpininkauja? Vakar vienai rašiau,bet dėžutė perpildyta smile.gif į ką galėčiau kreiptis? Jūs temą palaikot,tai labiau pažįstat viena kitą  ax.gif

Internetinių parduotuvių skyrelyje pažiūrėk, rasi tikrai daug tarpininkių. Aš šį kartą Driclor užsisakinėjau iš www.amazon.co.uk tinklapio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 14 gegužės 2009 - 14:43
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 11, 17:07)
Dar viena nakti uzsitepsiu, jei pasikartos berimai, mesiu lauk. as ji tik kelis kartus naudojau, vis tikejausi kad kaip ir jums tik pradzioj bus jautru. nu ziuresiu

aš kai ant odos netyčia užtepiau, tai man irgi paraudo ir skaudėjo labai doh.gif bet patepiau tas vietas su grožio tepaliuku thumbup.gif kitą dieną jau nieko nebuvo thumbup.gif
jo visai nedaug reikia, kai per daug , turbūt, užtepi tai ir sualergizuoja...ką man ir padarė doh.gif
o beje, g.gif nėščiom jo naudot, turbūt, negalima...?
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 14, 19:13)
aš kai ant odos netyčia užtepiau, tai man irgi paraudo ir skaudėjo labai  doh.gif bet patepiau tas vietas su grožio tepaliuku  thumbup.gif kitą dieną jau nieko nebuvo  thumbup.gif
jo visai nedaug reikia, kai per daug , turbūt, užtepi tai ir sualergizuoja...ką man ir padarė  doh.gif
o beje,  g.gif nėščiom jo naudot, turbūt,  negalima...?

Kas tas grozio tepaliukas? g.gif rolleyes.gif nu lyg netepu daug, kelis kartus tik perbraukus pazastys sausos buna, net ant odos nepatenka turbut. gal rutuliukas dar 'neprasivaiksciojes' g.gif
Atsakyti