Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

unsure.gif Man taip pat buvo atliktas epidūris - po to gal 3 ar 4 mėn. kankinaus su nugaros skausmais doh.gif kreiptis, tai niekur dėl to nesikreipiau, nes šiaip nemėgstu daktarų bei gydimo įstaigų, taigi klijuodavau "pipirinį pleistrą" ir tai šiek tiek padėdavo... Na o laikui bėgant savaime tie skausmai išnyko... ax.gif ir dabar tai tik prisiminimuose thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 22 spalio 2008 - 23:38
Tai jau tikrai vargas su jom. Būna dienų, kai išvis vos kojas pavelku. unsure.gif Ir sąnariai paskauda (senatvė netikėtai ? lotuliukas.gif )
Atsakyti
pirma menesi vargi stiprus nugaros skausmai
Atsakyti
jauciu kad an padare blogai epidurini es vaikui jau metukai o as iki siuol jei daug ka darisiu pasilinkus jauciu skausmus nugaroj verysad.gif
Atsakyti
nors po gimdymo praėjo beveik 10 mėn, jei užmiegu ant nugaros...viskas..neatsiverčiu...skausmas baisus doh.gif ....su dukra panašiai irgi buvo, bet po kelių metų doh.gif praėjo...gimdžiau be nuskausminamųjų
Atsakyti
Dėl kojų tai ir prieš ir po gimdymo reikia naudoti kokį nors kompresinės terapijos prietaisą. Lietuvoje radau tik vieną, ir dabar naudoju dar ir kaip masažą. mirksiukas.gif Pažįstamą po gimdymo buvo ištikus trombozė, būtų naudojus nebūtų taip įvykę. O dabar jau kai persirgo reikės profilaktiškai naudot, kad vėl nebūtų trombo. verysad.gif

Atsakyti
man po pirmo gimdymo problemos buvo: kol prasivaiksciodavau, kesdavau padu tirpima, badyma. Apie pusmeti, jei ne ilgiau taip buvo. Dabar po antro atsigulus kojas skauda, bet islipu normaliai is lovos, padu nebedilgcioja.
Atsakyti
Aš kai prabudau po cezario ir pamačiau savo kojas, tai galvojau kad basom kojom namo teks eit, buvo taip ištinę.Dar sesutė ligoninėj sakė kad taip gali laikytis apie šešias savaites, bet atleido po kelių dienų, bet kiekvieną dieną pėda ir kauliukai buna patinę dar iki šiol. Gal pusę metų vos iš lovos išlipdavau, labai klubai skaudėjo.O jei ilgiau pavaiksčiodavau, tai vakare vos paeidavau. Pradėjau gert kalcį ir kažkaip skausmas apmažėjo, ir po ilgų pasivaiksčiojimų neskauda kojų.Gal nėštumo metu vaikutis paėmė daug kalcio iš manęs ir man jo pritrūko g.gif
Atsakyti

ACIU UZ PATARIMA! dabar pilvuka nesioju, ir su kiekviena diena vis blogiau... kojos tinsta klaikiai, vakarais y jokius batus sawo netelpu! radau vaistineje kompresines kojines nesciom tai kainele biski isgazdino.. niu kazko gaila 95ltpasidare blush2.gif
galvojau gal taip pratempsiu... o po gimdymo praeis! ziuriu neissisukt galiu tongue.gif bet sweikatele brangesne:) teks aukot...
Atsakyti
Sveikos mamytes, man ir darytas epidiuras, po jo ilgiau pasedus skaudedavo stuburo apacia, o dabar jau antras menuo kaip kenciu rimtus skausmus ir ne tik nugaros, bet ir ranku , peciu net akis jau skauda.Kadangi mano suneliui dar tik 7 menesiai, o svoris 10 kg, tai nugara labai nukencia.
Atsakyti
Kompresinės kojinės labai gerai, dabar ir laikas tinkamas joms nešiot, nes vararą gi nepanešiosi  smile.gif  Nusipirkau Ortopedijos technikos, berods apie 35 Lt kainavo, denų gal 70. Labai puikus jausmas, taip apspaudžia, kojos iškart ir lieknesnės atrodo, ir sunkumo nebejaučiau po pirmos dienos  thumbup.gif  AIšku tos su daugiau denų tikriausiai dar efektyvesnės, tik brangiau kainuoja, nors gal ne taip plyšta kai storesnės. Na, žodžiu rekomenduoju visoms, kurios kenčia dėl kojyčių atgailėti pinigėlių sau  mirksiukas.gif Beje, dar skaičiau, kad jeigu linkę plėstis venos, reikia kuo daugiau vaikščioti  ax.gif
Atsakyti
o as ir galvoju kodel ir kojos ir rankos vis dar patinsta, maniau, kad kazkas nenormalaus, o pasirodo, kad buna g.gif
Atsakyti