sveikos likimo seserys,
ir aš neseniai "apturėjau" nerealų nugaros skausmą. Gerai, kad kitą dieną turėjau galimybę apsilankyti pas manualinės terapijos gydytoją, kuris man išmankstino visus stuburo slankstelius, kaklo ir visur kur tik, anot jo jau buvo ataugos "sužėlusios".
O skausmas buvo toks užėjęs, kad nepadėjo nė viena padėtis kūno apmažinti jo(nei sėdėti, nei gulėti, nei klūpėti ir pan.), teko pusę nakties garsiai dejuoti (nors šiaip skausmui pakanti esu, bet jau ne tokiam, pasirodo ir aš ne viską galiu iškęsti

)
Visa laimė, kad mano draugės lankėsi pas šį gydytoją dėl panašių problemų, jos net iš kito miesto važinėja, tad nereikėjo ilgai ieškoti.
Tad visom siūlau nesikankinti ir jei tik turite galimybę apsilankyti pas panašių gydytojų nieko nelaukite. paprastas masažas ne ką padės, nebent laikinai apmažins, o štai kaip manualistai "kaulus" patraškina, tai po to lengviau kvėpuoti pasidaro.
Aš žinoma per nėštumą priauginau svorio (ir prieš tai jau šiek tiek turėjau), o po gimdymo dar ir krūtinė padidėjo keliais dydžiais

tai su tokiu biustu ne kas buvo išsitiesti.
Žinoma dabar nėra idealu, bet bent jau žinau, kad tokių skausmų nesulauksiu, ir kad turiu mokintis kelti mūsų gražuolį, lankstytis ir pan. ir žinoma daryti mankštą - stiprinti raumenis.
Jei kartais kas Kaune gyvenat ir neturit pas ką nueiti, tai pasiūlyčiau savo gydytoją.
Jis labai malonus, priima namuose net ir 21 val. jei nėra galimybės anksčiau.
Aš su visa šeimyna važiuodavau, bo mažiausio nebuvo kaip palikti. Paskutinį kartą teko net tenai maitinti, bet gydytojas ramiai leido pavalgyti mažiausiam tiek kiek reikėjo...
Tiesa, vienas seansas kainuoja 80 lt. Nėra mažai, bet dėl sveikatos verta.
Man reikėjo berods 5 seansų. (Užmiršau, nes važiuodavau kaip į šventę.)
Beja, mano vyras neatsilaikė ir jis pasiprašė būt išmankštintas.
Žinoma, jam "kaulai" mažiau traškėjo nei man.
Sėkmės visoms.
Jei kartais reikėtų gydytojo tel., rašykit AŽ.