Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

Man tai niekaip nepraeina nugaros skausmai.... doh.gif nu nebegaliu visiskai, kaip kokia pensininke ar sukriosusi senute... doh.gif ir dirza nusipirkau, kuris prilaiko nugara ir pilva apspaudzia, tai kazkaip TRUPUTI lengviau...bet tik ji nusiimu, ir sakes iskart verysad.gif ir toooks ikyrus skausmas, kad eina..... doh.gif verysad.gif
Mano drauge jau pries 4 metus pagimde, ir jai iki siol su nugara problemos...jei ir man taip bus, tai nusisausiu... verysad.gif
Atsakyti
Na man skausmai prasidejo kazkur po 5men, bet truko neilgai, nieko nedariau
Atsakyti
Kai man skaudejo nugara vartojau B grupes preparata Milgamma,padejo thumbup.gif
Atsakyti
skaudėjo maždaug tris metus ,darė masažus,šildymus,dabar tik retkarčiais paskauda bet netaip
Atsakyti
Na man po pirmo gimdymo ilgai kamavo skausmai, gal del epidiuro g.gif si karta gimdziau be epidiuro, skausmu nerasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuki @ 2004 11 11, 17:32)
Sveikos pagimdžiusios,
po gimdymo praėjo beveik 3 mėn.viskas susitvarkė,išskyrus tai,kad kamuoja nugaros skausmai,ko nebuvo nėštumo metu. g.gif Gal kuriai taip buvo,ką darėte? unsure.gif
Iš anksto dėkui už atsakymus.

Man skaudejo 2sav. kazkur,paskui savaime praejo.Tikraiusiai cia del to,kad pasikeite svorio pasiskirstymas g.gif
Atsakyti
man nugara skauda jau beveik 9 menesius, manau kad cia nuo spinalines nejautros, kuria gavau CP metu, niekas nepadeda, rztais net atsikelt negaliu, o naky vyras keliasi pas vaika
Atsakyti
Man taip pat teko spinaline nejautra. Nugara labai skaudejo pora savaiciu. Dabar daug geriau, bet bais sunku islaikyti tiesia nugara. Jau neilgai trukus imsiuos mankstos, noreciau ir masaziuko vieno kito.
Atsakyti
Jau daugiau nei devyni mėnesiai skauda nugarą. Ypač kai sunkiau panešu, pvz. vežimą ar mažylę, kuri jau virš 9 kg. Nežinau ar čia nuo epidūrinės nejautros g.gif . Bet skausmas mažesnis nei buvo po gimdymo pradžioje. Gal vėliau visai dings.
Atsakyti
man irgi po gimdymo skauda juosmeni,zinau kad padeda sportas,tempimo pratimai ivairus,nes po pirmo vaiko nugara susitvarke,dabar po antro gimdymo vel ta pati beda g.gif
Atsakyti
gimdziau su epiduru, bet skausmu kazkaip nebuvo dideliu, tuo metu buvau nusipirkusi dirza po gimdymo, gal tas padejo? g.gif nebent ilgiau maziuka panesioju, tai tuomet paskausta nugara.
Atsakyti
Man ir po pirmo, ir po antro gimdymo skaudėjo nugarą. Nesieju to su epidūru, nes pirmą vaiką gimdžiau be jo. O skaudėjo abu kartus apie trejetą mėnesių. Dabar nuo vaiko kilnojimo labiau pečių juostą ir rankas paskausta.
Atsakyti