Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

Gimdziau be vaistu, bet nugara skaudejo apie 2 men., skausmas kazkaip atsiduodavo i viena puse, net slubavau unsure.gif Bet viskas praejo savaime 4u.gif
Atsakyti
sveikos.
as gimdziau be nuskausminimo,o nugara vis dar skauda.ir kuo toliai tuo labiau. doh.gif
tai daktare siuncia rengena pasidaryt.ziuresim kas ten
Atsakyti
man irgi jau daugiau kaip 9men po gimdymo skauda nugara,o jei dar paskalbiu pora dukrytes rubeliu,tai isvis atsilenkt negaliu. man irgi dare epidura,galvoju gal nuo to verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes man ir skaudejo po gimdimo nugara 4u.gif as masaziste pasikveciau super dabar pakolkas nieko visai jau o ir epidurine nes cazario dare mirksiukas.gif ax.gif blush2.gif gal verta pabadit kam ka??? nes as du sykius darau pavasari ir rudieni kursa mazdaug po 6 arba kartais 8 kartus pavasari ir rudieni ax.gif aisku kas neisgali tai net nezinau mergicos ka pasiulyti baisus skausmas nesakykit doh.gif
Atsakyti
man irgi baisiai skauda nugara, bet nieko cia nepridarysi, kazkada praeis smile.gif
Atsakyti
uj kaip laukiu kada baigsis maudenantis nugaros skausmas doh.gif
Atsakyti
man ir kartais taip maudena nugarą, kad doh.gif o gimdžiau be epidūro, manau jei būčiau pasinaudojus juom visi dabar sakytų kad nugaros skausmai nuo to unsure.gif tad manau nugaros skausmai nelabai priklauso ar pasinaudojai epidūru ar ne, tiesiog juk pasikeitė svorio centras ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdziau naturaliai, be epiduro.
Praejus savaitei po gimdymo prasidejo nugaros uzdegimas (kitaip radikulitu vadina cool.gif ). Negalejau net koju pajudinti, jauciausi kaip suparalyzuota. Kelimasis is lovos trukdavo apie 15-20 min, kuri lydedavo klaikus skausmai. Verkdavau is skausmo, o vaistu nuo skausmo gerti bijojau, nes mazyle maitinu MP.
Taip tesesi pora savaiciu. Lelyte verkia, ne apsiverst negaliu, is lovos neatsikeliu, o jei per ilga laika siaip ne taip atsikeliu, einu susilenkus 90 laipsniu kampu. Greituke nevaziuoja, iki gydytojos neprivaziuociau pati - pasededavus bent pora minuciu, poros valandu reikdavo, kad pajudeciau is vietos. Kazi, ar buciau pajegusi kelis poliklinikos laiptelius iveikti pusiaulinka. O but reikeje pirma pas bendrosios praktikos gydytpoja patekti (ten gi eiles), po to gautoi soiuntima, po to eiti pas kita gydytoja doh.gif Ot sistema padaryta unsure.gif
Uzdegimas tesesi menesi, dabar liko tik maudziantis nugaros skausmas.
Bandau daryti nugaros raumenu stiprinimo pratimus, bet kolkas jokio rezultato verysad.gif
Atsakyti
Dazniausiai skundziasi nugaros skausmu tos, kurios gimde su epiduru. Man nebuvo jokiu nuskausminimu, tai ir nugaros neskaudejo smile.gif Nei pirma, nei antra karta smile.gif
Atsakyti
Nu as irgi gimdziau be nuskausminimo, bet nugara paskauda. Kazkuria diena tai atsisedau, lyg ir nieko neveikiau sunkaus bet taip pradejo skaudeti,grynai kaip saremis. blink.gif
ir seip skauda kai pasedi neatsilosus kurnors, matyt kai vaika maitini, sedi susikuprinusi ir skauda...
Atsakyti
Gimdziau naturaliai,bet nugara vienu metu skaudejo,gal kad nepatogiai atsisesdavau maitindama ar nuo antsvorio,priezasciu yra daug. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainstone: 24 liepos 2009 - 11:32
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2009 07 16, 18:58)
Dazniausiai skundziasi nugaros skausmu tos, kurios gimde su epiduru. Man nebuvo jokiu nuskausminimu, tai ir nugaros neskaudejo smile.gif Nei pirma, nei antra karta smile.gif

na, as gimdziau su epiduru, bet jokiu nugaros skausmu nejauciu rolleyes.gif nebent man labai geras anesteziologas pasitaike.
Atsakyti