labukas......larisa
na zinok kad nieko seip po kolkas nedariau,tai yra nejau pas ta masazista,kaskaip jau ilga laika nieko,normaliai,nebeskauda..

.tai kol neskauda tai zinai tuomet ir pamirstu tas problemas...seip vat jau ysidirbau darbe,dirbu valandine valytoja,y kiekvienus namus po 3 valandas dirbu,po to iki autiko dar pasivaiksciodama einu,nes guvenu priemiesty tai tenka su autiku is centro vazinet....bet zinok rimtai kaskaip prasijudinau jau....zadu vel su saviskiu pradet sportuot,na mudu vakarais vaziuodavom y parka ir lakstydavom,prie stakliu,nors jas turiu namuos,bijau prieit,nes daznai as persistengiu,nors nedaug darau,bet neymanoma man numatuot kiek galiu daryt pratimu su svarmenim,atsilenkimu anksciau pries nestuma po 100 vakarais darydavau,po vat po jau man 20 padarius buna kad nugara skauda,taigi pasitiket tik lakstymu galiu,seip turiu toky faina video,ten ajarobikos sokiai,tai kai kada kai netingiu

pasileidziu ,issistumdau baldus salione y pakrascius,ir ziuredama pati strikineju,negaliu eit y sporto klubus,nes ten ajarobikos kruvio nepakelciau,o reikia ten su visais viska daryt,taigi kaskaip nesinori net eiti nes zinau kad bus ne kas,zinai vat as po daug laiko po gimdymo ,pradejau dirbt,ir kartu prasijudinti,tas uzsisedejimas namuose irgi daug ka blogo daro,nekalbu jau apie depresijos uztemimus,kurie kartais uzeidavo,o kai pati moraliskai ne kaip jautiesi tai visos ligos dar daugiau paastreja,tikrai dziaugiuosi kad pradejau dirbt,nors maniskis sakydavo pati zinai kad del pinigu tai neverta,bet jeigu nori prasiblaskyt tai eik dirbt....vat iseinu,grynam ore paeit turiu iki darbo vietu,visvien esi priversta bendrauti...kaskaip prasiblaskai...visai zinok kita savijauta,vien tas atitrukimas nuo namu....nu geras jei man darbas dar nugara pagydys tai is vis liuks......seip net keista,cia kaip daug kur plyteles ,tai valymo patikek,anksciau namuos biskuty daugiau pavalydavau ,iskart budavo nekas,o dabar ka tu,visai nieko nebeskauda,galvojau rankas skaudes,nes kai valai tai taip ir suki ratais tomis plytelemis,ir nieko nieko......zinok rimtai manau kad daug ka man blogo dare tas namu uzsisedejimas.....niu va kad prirasiau.....einu as irgi popietes prigulsiu,tai skaniai sildo saulute pro lanka ,taip toks snaudukas ir ima.......niu va,parasyk kai netingesi ka nors........