Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros, kojų skausmai, tinimai, išvaržos

QUOTE(Buriuke @ 2005 11 06, 20:07)
Mane taip vargina ši bėda  cry.gif  Labai skauda vaiką nešiojant, maudant, skauda net miegant ar  išėjus ilgiau pasivaikščioti sad.gif  Kartais būna toks skausmas, kad atrodo perlūši per puse  doh.gif
Nėštumo metu taip pat skaudėjo  sad.gif
Man buvo daryta spinalinė nejautra  unsure.gif  Gal tikrai ji gali būti skausmo priežastis  rolleyes.gif

LABAS,BIRIUKE,SVEIKINU SU happybday.gif 1 SUNELĮ,LINKIU KUO DAUGIAU SVĖIKATOS IR KAD BUTUM VISADA LAIMINGAS IR AUGTUM DIDĖLIS,PARASYK KAIP TAU SU NUGARĄ GAL JAU NETAIP SMARKIAI SKAUDA IR KĄ TU DARĖI KAD PADĖTU g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2005 12 15, 11:01)
LABAS,BIRIUKE,SVEIKINU SU  happybday.gif 1 SUNELĮ,LINKIU KUO DAUGIAU SVĖIKATOS IR KAD BUTUM VISADA LAIMINGAS IR AUGTUM DIDĖLIS,PARASYK KAIP TAU SU NUGARĄ GAL JAU NETAIP SMARKIAI SKAUDA IR KĄ TU DARĖI KAD PADĖTU g.gif  mirksiukas.gif

Labai ačiū už sveikinimus bis.gif ir linkėjimus
Dar nugarą vis skauda. Tepiau tepalu Radikulitnij balzam, dariau kompresus, tai kol juo tepliojausi, tai lyg geriau buvo, bet tik nustoji tepti ir vėl tas pats doh.gif
Reikia gal nueit pas chirurgą, bet vis neprisiruošiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anija @ 2005 11 06, 00:05)
labutis! as jums papasokosiu savo istorija, kai pastojau su pirmu vaiku nuo 7 savaiciu man eme skaudeti nugara, ir skaudejo iki tol kol ne pagimdziau( mano vaikas vistesi i nugara), po gimdimo man ji ne skaudejo 2 savaites, kai vaikui sukako 3 menesiai ji man kai sueme net negalejau atsistoti , sesti, toks jausmas kad i stubura virbala ikiso, sunku buvo net kviepoti, atsistodavau arba sesdavau su asarom , papasakoti toki skausma neimanoma, hirurgai man padeti net negalejo, viras pradejo man jeskoti giditojo, net nezinau per kokius kanalus is surado giditoja, kuris uzsijiema po gimdimo, po avarijiu (pas ka problemos ira su nugara). is kai mane abziurejo diagnoze buvo tokia: stuburas issikreivino i desne puse 2 cm. ir pradejo su manim dirpti, doh.gif oi oi oi kaip man skaudejo, is man visa skeleta atstatinejo i vieta, 10 seansu man praejo kaip siaubo filmas. Deka jo as labai gerai jauciuos po sia diena thumbup.gif . Jai reikia as galiu suzinoti jo darbo telefona . 4u.gif

LABAS,ANIJA,TAI SAKAI JOG TAU LABAI PADĖJO TAS GYDITOJAS,JEIGU NESUNKUTAU GAL GALETUM UŽRAŠYTI NR.TELEFONĄ TUO DAKTARO,NES MAN LABAI REIKIA mirksiukas.gif IŠ ANKSTO DĖKOJU ŠIRDINGAI heart.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
galiu jums pagelbeti. zinau viena tirai stebuklinga gydytoja, kuris pagydo visoskios kilmes nugaros skausmus. jis dirba Kaune ortopedijos technikos pastate yra ikures savo privacia stuburo gydymo klinika. Jo tel 8-686-17641 Zigmas Katauskas. paskambinkite papasakokite savo bedas, uzsirasykite ir Jums pades. Ir kainos nesikandzioja. Vienos proceduros kaina 60 lt, o i tai iena masazas, pats gydymas, paskui dar kelios proceduros - sildymas, raudonuju spinduliu terapija, vitafono terapija ir pan. jis atstato net iskrypusius stuburus. na ne gydytojas, o stebuklas. busiu dekinga jam visa gyvenima, nes mano mamyte ant koju pastate kai ta apie 10 metu kentejo stuburo skausmus ir niekas negaleji jai padeti. sekmes 4u.gif
Atsakyti
O kada galima pradet tuos masazus? Kiek laiko turi preit po gimdymo? Man ne tiek nugara kiek strenas skauda. Net "surakina" kt. karta.. Iki gimdymo masazuodavau kasdien nugara ir strenas, o dabar ka daryt nezinau, nes jausmas,kaip suprantant, nemalonus verysad.gif
Atsakyti
Man irgi labai skaudejo nugara, ypac nestumo pabaigoje, per pati gimdyma ir po to, nedare man jokios nejautros.Bet ligi siol prisimenu skausma jau po visko, siunte man i palata masaziste, kuri truputi padejo.O aiskina daktarai taip: kad kai auga lelius viduje jis truputi spaudzia ir stubura uztai daznai paskauda, o po to kai jau pagimdai, staiga nugara netenka to spaudimo ir turi atsistatyti i vieta, taigi vel skauda.Po kiek laiko , kol viskas atsistato i savo vietas, ir nugarele aprimsta.
Atsakyti
QUOTE(Gazelė @ 2004 11 11, 17:45)
Aš taip pat su epidūriniu gimdžiau, tačiau po 4 mėnesių praėjo skaudėti nugarą. Bet aš pradėjau sportuoti ir laikytis dietos  wink.gif .

as taip pat gimdziau su epidurine nejautra, praejo 4 men po gimdymo, nugara dar retkarciais paskausta...bet zymiau reciau ir maziau.. tikiuosi visiskai nebeskaudes bigsmile.gif
Atsakyti
Taip pat gimdziau su nuskausminamaisiais,pradzioj dar nieko,o dabar dukrytei 5men.,o as kelinta diena kai lavonas,gal masazai pagelbetu,kaip manot g.gif
Atsakyti
man irgi nugara skauda unsure.gif sakot nuo epiduro? gali buti, nes tik paskutini gimdziau su epiduru, o anksciau neskaudejo g.gif bet man jau beveik metai praejo, o vistiek skauda. tai gal cia visam g.gif labai nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
Su nugara ir pas mane nemažai problemų,viskas prasidėjo po pirmo gimdymo, man ne epidūra darė,o gimdžiau su narkoze,nu ir ką puse metų vos iš lovos išlipdavau,bet truputį apsigydžiau,bet vistiek jau penkti metai kai vargstu ir nieko gero nenusišviečia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Špokas: 30 sausio 2006 - 17:42
QUOTE(indreka @ 2005 04 03, 13:50)
Man manau irgi nugara nustojo skaudeti nuo sportavimo. Taip pat padedavo pagulejimas ant grindu, kad stuburas issitiestu ir atsipalaiduotu raumenys.

Sakai ant grindų g.gif reikės pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdžiau be epidūro- neplanuotas cezaris, bet pirmom savaitėm irgi sunku pasilenkt prie vaiko buvo, būtent dėl nugaros skausmų schmoll.gif
Atsakyti