labutis! as jums papasokosiu savo istorija, kai pastojau su pirmu vaiku nuo 7 savaiciu man eme skaudeti nugara, ir skaudejo iki tol kol ne pagimdziau( mano vaikas vistesi i nugara), po gimdimo man ji ne skaudejo 2 savaites, kai vaikui sukako 3 menesiai ji man kai sueme net negalejau atsistoti , sesti, toks jausmas kad i stubura virbala ikiso, sunku buvo net kviepoti, atsistodavau arba sesdavau su asarom , papasakoti toki skausma neimanoma, hirurgai man padeti net negalejo, viras pradejo man jeskoti giditojo, net nezinau per kokius kanalus is surado giditoja, kuris uzsijiema po gimdimo, po avarijiu (pas ka problemos ira su nugara). is kai mane abziurejo diagnoze buvo tokia: stuburas issikreivino i desne puse 2 cm. ir pradejo su manim dirpti,

oi oi oi kaip man skaudejo, is man visa skeleta atstatinejo i vieta, 10 seansu man praejo kaip siaubo filmas. Deka jo as labai gerai jauciuos po sia diena

. Jai reikia as galiu suzinoti jo darbo telefona .
LABAS,ANIJA,TAI SAKAI JOG TAU LABAI PADĖJO TAS GYDITOJAS,JEIGU NESUNKUTAU GAL GALETUM UŽRAŠYTI NR.TELEFONĄ TUO DAKTARO,NES MAN LABAI REIKIA