Laba diena mergaites.
Paskaiciau jus rasinelius,apsiverkiau ir nutariau savo parasyt.
Istekejau taip sakant is "reikala".Na tais laikais taip buvo vadinama ir bandoma visaip slepti.Kaip dauguma tokiu atveju vaikelis gime tipo "neisnesiotas"

Gime sveikas didelis berniukas 3.900g ir 55cm.Tiesa gimdziau labai sunkiai su labai aukstu spaudimu.Po gimdymo gydytojai pasake,kad daugiau vaiku neturesiu ir aplamai stebuklas,kad pastojau.Pas mane ciklas buvo nereguliarus labai 15-60dienu.Tai gydytoja,kai nuejau pasitikrint paklause,kaip man tai pavyko (pastoti).Na tiesiog buvo netyciukas

Kai pasake,kad nebeturesim sdaugiau vaikeliu,daugiau nebesisaugokom ir tikrai leliuko nebuvo nei per 5,nei per 10 metu.Tiesiog susitaikem su tuo ir gyvenom.Ir stai nesenai suzinau,kad laukiuosi...Ar galit isivaizduot mano nustebima,soka ir dziaugsma??? Po beveik 19 metu nesisaugojimo as pastojau!!! Naturaliai!!! Be jokiu pastiprinanciu vaistu ir t.t.
Man dabar 42 metai.Musu sunui greitai bus 19 metu.O mes su vyru dabar jauciames jauni besilaukiantys tevai

Ir nusprendem,kad gimdysim,jei tik genetiniai tyrimai bus geri.
Beje,mergaites,mes cia su vyru paskaiciavom,kad pastojau butent per Kaledas...Va ir netikek stebuklais ir netikek Sv.Kaledom.
Linkiu visom sulaukti savojo gandro,nesvarbu,kada jis atskris