Sveikos merginos

As jus puikiai suprantu ir labai jus uzjauciu, bet tikiuosi, kad mano pasakojimas jums uzdegs vilti ir tikejima, kad susilauksite savo mazuju burbuliuku..
Man 24 m., su vyru pradejome gyventi 1999 metais, tad sie metai jau penkti. Pradejome draugauti kai man buvo 15 metu, 16-os stipriai persalau ir susirgau kiausintakiu uzdegimu, ilgai gyde mane tokia privatininke ginekologe is Pasilaiciu rajono, jau net neatsimenu jos pavardes, bet veliau suzinojau, kad ji mano draugei vos vos nepadare persileidimo skirdama kazkokius hormonus, kad ji pastotu, o pasirode kad drauge laukesi 8 savaite

Tai va, tos sundaktares siuntimu buvau nusiusta i Tyzenhauzus gydymuisi, visa menesi pragulejau, dare sildimus ir t. t. ir pan. Bet skausmai man nepraejo, skaudedavo tai desini, tai kairi sona..nors menesines buvo reguliarios, bet ziauriai skausmingos..tomis dienomis as visiskai nedarbinga. Kai buvau tokia jauna tai nelabai ipatingai kreipiau i tai demesi, bet kai jau sukakojo 18 metu, nuejusi pas ginekologe i poliklinika, pasidomejau kas su manimi..moteriskaite padare echoskopija ir pasake, kad ant desines kiausides daug mazu cistu, israse gerti kontraceptines Cilest- jos turejo sumazinti menesiniu skausmus..sake, kad cistos dings po gimdymo, kad pastoti su jomis irgi nera taip paprasta ir nepaminejo. Taip pat rado kaklelyje zaizdele, nusiunte ji mane i Antakalnio klinikas daryti prideginima, rodos tuo metu ten buvo atvyke kazkokie uzsienieciai daktarai, pamate toki kakleli, nusprende, kad prideginimas nereikalingas, sake, kad kol negimdziusi jokiu prideginimu nedaryt. Taip as likau ir nesupratusi..ko tada mane ten siunte. Bego metai ir mes su vyru pradejome gyventi kartu, ispradziu negalvojom apie vaikus, bet laikui begant vis uzsimindavom. Kai menesines uzsitesdavo vis tikejomes, kad tai nestumas, bet pasidarius testus ir vel nukabindavom nosis ir save raminom, kad dar jauni, kad dar spesime. Tada pradejom specialiai nesisaugoti, vieneri metai prabego- nieko, kiti puse metu- irgi nieko. Tada jau pradejom mastyti, kad cia kazkas yra negerai, bet gydymo mes taip ir nepradejome..is tos nevilties mes su vyru isigyjome suni, o po menesio uztruko menesines, tai galvojom kad eilini karta taip nieko ir nebus...bet grazu sestadienio ryta nusprendziau pasidaryti nestumo testa, net neziurejau i ji kai bego tos 5 lemtingos minutes, galvoju juk nieko nebus..kaip ir seniau, o vyras burnojo-tik pinigus svaistai..bet pazvelgus i testa as netekau zado- teigiamas! Nejaugi as

, negali buti kad

. Dariausi as, merginos, net tris testus, kad isitikinciau..

Nuvykus pas daktare, ji man patvirtino, kad jau 6 savaites kaip laukiuosi, as jai paminejau, kad 1.5 metu nesulaukeme gandro, ji mus nusiunte i privacia klinika daryti kraujo tyrimu, pamacius atsakyma pasake, kad placenta gerai prisitvirtinus, kad viskas gerai.
Nezinau merginos ar as jus nors kiek paguodziau ar ne, bet tikiuosi, kad jus tikrai susilauksite savo mazuju burbuliuku. As zinau, kad manasis atejo tada kai mums jo labiausiai reikejo, ir kai mes visai to nestikejome..
Visoms visoms linkiu sekmes leliu daryme