Įkraunama...
Įkraunama...

Mano istorija: tyrimai, gydymas

Sveikos merginos smile.gif As jus puikiai suprantu ir labai jus uzjauciu, bet tikiuosi, kad mano pasakojimas jums uzdegs vilti ir tikejima, kad susilauksite savo mazuju burbuliuku.. wub.gif

Man 24 m., su vyru pradejome gyventi 1999 metais, tad sie metai jau penkti. Pradejome draugauti kai man buvo 15 metu, 16-os stipriai persalau ir susirgau kiausintakiu uzdegimu, ilgai gyde mane tokia privatininke ginekologe is Pasilaiciu rajono, jau net neatsimenu jos pavardes, bet veliau suzinojau, kad ji mano draugei vos vos nepadare persileidimo skirdama kazkokius hormonus, kad ji pastotu, o pasirode kad drauge laukesi 8 savaite mad.gif Tai va, tos sundaktares siuntimu buvau nusiusta i Tyzenhauzus gydymuisi, visa menesi pragulejau, dare sildimus ir t. t. ir pan. Bet skausmai man nepraejo, skaudedavo tai desini, tai kairi sona..nors menesines buvo reguliarios, bet ziauriai skausmingos..tomis dienomis as visiskai nedarbinga. Kai buvau tokia jauna tai nelabai ipatingai kreipiau i tai demesi, bet kai jau sukakojo 18 metu, nuejusi pas ginekologe i poliklinika, pasidomejau kas su manimi..moteriskaite padare echoskopija ir pasake, kad ant desines kiausides daug mazu cistu, israse gerti kontraceptines Cilest- jos turejo sumazinti menesiniu skausmus..sake, kad cistos dings po gimdymo, kad pastoti su jomis irgi nera taip paprasta ir nepaminejo. Taip pat rado kaklelyje zaizdele, nusiunte ji mane i Antakalnio klinikas daryti prideginima, rodos tuo metu ten buvo atvyke kazkokie uzsienieciai daktarai, pamate toki kakleli, nusprende, kad prideginimas nereikalingas, sake, kad kol negimdziusi jokiu prideginimu nedaryt. Taip as likau ir nesupratusi..ko tada mane ten siunte. Bego metai ir mes su vyru pradejome gyventi kartu, ispradziu negalvojom apie vaikus, bet laikui begant vis uzsimindavom. Kai menesines uzsitesdavo vis tikejomes, kad tai nestumas, bet pasidarius testus ir vel nukabindavom nosis ir save raminom, kad dar jauni, kad dar spesime. Tada pradejom specialiai nesisaugoti, vieneri metai prabego- nieko, kiti puse metu- irgi nieko. Tada jau pradejom mastyti, kad cia kazkas yra negerai, bet gydymo mes taip ir nepradejome..is tos nevilties mes su vyru isigyjome suni, o po menesio uztruko menesines, tai galvojom kad eilini karta taip nieko ir nebus...bet grazu sestadienio ryta nusprendziau pasidaryti nestumo testa, net neziurejau i ji kai bego tos 5 lemtingos minutes, galvoju juk nieko nebus..kaip ir seniau, o vyras burnojo-tik pinigus svaistai..bet pazvelgus i testa as netekau zado- teigiamas! Nejaugi as nestuke.gif , negali buti kad nestuke.gif . Dariausi as, merginos, net tris testus, kad isitikinciau.. laugh.gif Nuvykus pas daktare, ji man patvirtino, kad jau 6 savaites kaip laukiuosi, as jai paminejau, kad 1.5 metu nesulaukeme gandro, ji mus nusiunte i privacia klinika daryti kraujo tyrimu, pamacius atsakyma pasake, kad placenta gerai prisitvirtinus, kad viskas gerai.
Nezinau merginos ar as jus nors kiek paguodziau ar ne, bet tikiuosi, kad jus tikrai susilauksite savo mazuju burbuliuku. As zinau, kad manasis atejo tada kai mums jo labiausiai reikejo, ir kai mes visai to nestikejome.. wub.gif
Visoms visoms linkiu sekmes leliu daryme 2.gif wink.gif
Atsakyti
Mano istorija ilga - 8 metai. Manau, kad nelabai idomu rasyti apie zygius pas gydytojus ir skirta gydyma. Galiu pasakyti tiek. kad "gydžiausi" šeimos planavimo centre, kur sugaišau daug metų - gydymas buvo toks, kad man bedarydami inseminaciją padarė ūmų gimdos uždegimą ir dar gydytoja jo nematė, nors po inseminacijos atėjau su didžiule temperatūra ir išpūstu pilvu - viskas baigėsi ligoninėje. Dr. Klimas buvo šio centro vadovas. Man buvo darytos 3 operacijos. Kartais netekdavau jėgų, paskui vėl laukdavau, laukdavau - procedūra po procedūros ir galų gale pasakiau sau, kad jau laikas sustoti. Bet pokalbis su doc. Ališausku įskvėpė jėgų - nusprendėme tęsti. Dabar auginu 3 mėn. sūnelį. Galiu pasakyti tiek, kad jeigu tik turite galimybę (finansiškai) - negaiškite laiko ir gydykitės pas gyd. G.Bogdanskienę - mums ji padėjo susilaukti vaikelio.
Atsakyti
Pristatau savo istorija. Ji visai trumpa. Man 25 m. mano vyrui 26 m. Jau 5 metai kai bandome sulaukti savosios 2.gif . Deja nesėkmingai. Iš pradžių maniau, kad tai mano kaltė, kadangi dažnai kartodavosi gimdos kaklelio uždegimai, tai turėdavau grybelį ir t.t. Pradėjau matuoti BT. Viskas normoj, ovuliacija yra. gydytoja patarė ištirti vyro spermą. Ištyrus paaiškėjo, kad visame ejakuliate tėra tik 1 gyvas spermijus. Taigi daugiau man darytis tyrimų nereikėjo, nes nepastojimo preižastis aiški ir viltis susilaukti savo 2.gif taip pat maža. Kadangi patys esame iš provincijos ir tyrimą darėme Panevėžyje, nutarėme liepos mėnesį važiuoti į Vaisingumo kliniką ir ištyrti viską detaliau. Viltis juk visvien rusena, kad gal pavyks kažką pakeisti.Tikiuosi, kad čia padarytas tyrimas nėra visiškai tikslus, tikiuosi ir labai viliuosi, kad bet kokiu būdu mes irgi turėsims savo 2.gif .
Atsakyti
Sveikos mamos ir busimos, vilties neprarandancios!

Esu is tu vis tebesidairanciu i dangu, gal koks gandras plasnoja virs namu....... deja. Stazas irgi jau nemenkas - apie 5 m.
Gydytoju ir gydymo istaigu taip pat. Kol kas viltis rusena ir nemanau pasiduoti, kol bent kiek yra sansu.

Skaiciau visu istorijas. Jos vienaip ar kitaip panasios. tik gal kuri nors galetu man patarti, kur nusipirkti Serophen. Panasu, kad Kaune tokio vaisto nera.

Aciu ir Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE (rasutele @ 2004 07 05, 18:54)
tik gal kuri nors galetu man patarti, kur nusipirkti Serophen. Panasu, kad Kaune tokio vaisto nera.

Labutis, vakar Vilniuje ismaisiau visas vaistines, kol nepaskambinau i Eurofarmacijos vaistiniu informacija tel.2 704 704 (atrodo tik Vilniuje), tai man nurode, kur jo rasti. Per 2 vaistines siaip taip surinkau 10 tableteliu. O kazkurioje vaistineje issireiske, kad jo isvis nebebus. Jeigu nerasi, pasitark su savo gydytoja del kito vaisto.
Papildyta @ [mergetime]1089182787[/mergetime]
QUOTE (rasutele @ 2004 07 05, 18:54)
tik gal kuri nors galetu man patarti, kur nusipirkti Serophen. Panasu, kad Kaune tokio vaisto nera.

Labutis, vakar Vilniuje ismaisiau visas vaistines, kol nepaskambinau i Eurofarmacijos vaistiniu informacija tel.2 704 704 (atrodo tik Vilniuje), tai man nurode, kur jo rasti. Per 2 vaistines siaip taip surinkau 10 tableteliu. O kazkurioje vaistineje issireiske, kad jo isvis nebebus. Jeigu nerasi, pasitark su savo gydytoja del kito vaisto.
Atsakyti
Aciu JustaZ ir Lince. Pasinaudosiu jusu patarimais. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos.Atradau vakar ta pati pasauli kuriame as irgi gyvenu.Nustebau ir apsidziaugiau.Kam daugiau belieka pasakotis jei ne tokiam pat.Perskaiciau keleta jusu istoriju,gydymu,nesekmingu nesiojimu ir pan.As nepastoju 3metus. Ir pacituosiu vienos is dalyviu 'LAIMINGOS' minti jog laukiu kol viena grazia diena vaikutis pasirinks musu namus.Noriu kad jus priimtumete i savo rata kartu su mano istorija,kuria papasakosiu kiek veliau. Laukiu jusu priemimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Algirda @ 2004 07 08, 07:26)
Sveikos mergickos.Atradau vakar ta pati pasauli kuriame as irgi gyvenu.Nustebau ir apsidziaugiau.Kam daugiau belieka pasakotis jei ne tokiam pat.Perskaiciau keleta jusu istoriju,gydymu,nesekmingu nesiojimu ir pan.As nepastoju 3metus. Ir pacituosiu vienos is dalyviu 'LAIMINGOS' minti jog laukiu kol viena grazia diena vaikutis pasirinks musu namus.Noriu kad jus priimtumete i savo rata kartu su mano istorija,kuria papasakosiu kiek veliau. Laukiu jusu priemimo rolleyes.gif

Sveika Algirda clap.gif

Jauskis jaukiai, drąsiai ir patogiai mūsų skyrelyje smile.gif Naujokės vis pergyvena, kad joms mažai dėmesio - mes gi visos kažkada buvom naujokės... Mūsų bėdoj nėra nei naujokių, nei senbuvių - visos vienodai nelaimingos...
Atsakyti
Šaunuolė, Algirda, kad prisijungei. Aš, kai radau šį skyrelį, jaučiuosi žymiai geriau psichologiškai: viena kitą palaikom. Padėsim ir Tau heart.gif , jei ir Tu padėsi mums heart.gif Prisijunk šiandien vakare prie mūsų, susipažintume. Ką ?smile.gif
Atsakyti
Man 28 m., rimtai “konstruoti” kūdikį pradėjom prieš beveik 9 mėn. (tik dabar pastebėjau sutapimą, kad jei būtų iš karto pasisekę, netrukus jau turėčiau 2.gif ). Taigi, nustojus gerti KT (Diane 35, gėriau daugiau nei 5 metus) dviems mėnesiams dingo mmm. Atsirado tik išgėrus Duphaston. Kitą mėnesį vėl dingo, vėl Duphaston. Gydytoja nematė nieko įtartino, bet mačiau aš, todėl pakeičiau gydytoją. Prasidėjo tyrimų ir gydymų maratonas: tepinėlis (geras), onkocitologinis tepinėlis (nežymi žaizdelė yra, bet gydyti jos nebūtina), tepinėlis dėl chlamidijų (mat prieš kelis metus turėjau šią “zarazą”, geras), hormonai (visiška betvarkė – LH ir FSH santykis blogas, perdaug testosterono, bloga situacija su skydliaukės hormonu), temperatūros matavimas (temperatūra šokinėja kaip tik nori, jokių dviejų fazių net su žiburiu nerasi), gimdos nuotrauka (kiaušintakiai pratekami, gimda lyg ir nedviragė). Beje, mmm dabar laaabai reguliarios - kartojasi lygiai kas 14 dienų… Tiesa, dar teko begales kartų įkalbinėt brangiausiąjį, kad pasitikrintų spermą. Kai pagaliau jis nusileido ir sutiko pasitikrinti, pribloškė rezultatas: kiekis – per mažas, judrumas – labai per mažas. Išvada – vien jau su tokiais spermos “daviniais” pastot natūraliu būdu ne-į-ma-no-ma. Šiuo metu bandau neprarasti paskutinių savo vilčių ir atstatyti antros pusės dvasinę pusiausvyrą, o po savaitės eisiu pas gydytoją dėl tolimesnių žingsnių. Tačiau, kaip suprantu, viskas dar tik prasideda… doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Laiminga @ 2004 07 13, 14:50)
Man 28 m., rimtai “konstruoti” kūdikį pradėjom prieš beveik 9 mėn. (tik dabar pastebėjau sutapimą, kad jei būtų iš karto pasisekę, netrukus jau turėčiau 2.gif ). Taigi, nustojus gerti KT (Diane 35, gėriau daugiau nei 5 metus) dviems mėnesiams dingo mmm. Atsirado tik išgėrus Duphaston. Kitą mėnesį vėl dingo, vėl Duphaston. Gydytoja nematė nieko įtartino, bet mačiau aš, todėl pakeičiau gydytoją. Prasidėjo tyrimų ir gydymų maratonas: tepinėlis (geras), onkocitologinis tepinėlis (nežymi žaizdelė yra, bet gydyti jos nebūtina), tepinėlis dėl chlamidijų (mat prieš kelis metus turėjau šią “zarazą”, geras), hormonai (visiška betvarkė – LH ir FSH santykis blogas, perdaug testosterono, bloga situacija su skydliaukės hormonu), temperatūros matavimas (temperatūra šokinėja kaip tik nori, jokių dviejų fazių net su žiburiu nerasi), gimdos nuotrauka (kiaušintakiai pratekami, gimda lyg ir nedviragė). Beje, mmm dabar laaabai reguliarios - kartojasi lygiai kas 14 dienų… Tiesa, dar teko begales kartų įkalbinėt brangiausiąjį, kad pasitikrintų spermą. Kai pagaliau jis nusileido ir sutiko pasitikrinti, pribloškė rezultatas: kiekis – per mažas, judrumas – labai per mažas. Išvada – vien jau su tokiais spermos “daviniais” pastot natūraliu būdu ne-į-ma-no-ma. Šiuo metu bandau neprarasti paskutinių savo vilčių ir atstatyti antros pusės dvasinę pusiausvyrą, o po savaitės eisiu pas gydytoją dėl tolimesnių žingsnių. Tačiau, kaip suprantu, viskas dar tik prasideda… doh.gif

aš (kaip visai ne gydytoja) manau, kad gal Tau skirs inseminacijas (čia dėl spermos - ji juk nėra visai bloga). Tik ko gero reiks ,,padirbėti" su Tavo hormonais g.gif Negi tikrai pas Tave mėnesinės kas 14 d.?
Sėkmės atstatinėjant vyro dvasinę pusiausvyrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Laiminga @ 2004 07 13, 15:50)

as ir maniau, kad Tu tiesiog nuostabi biggrin.gif

sveika prisijungusi...
Atsakyti