Sveikos, nutariau ir aš pasidalinti savo istorija
Ištekėjau 22, vyrui buvo 26. Pradžioj skraidėm kaip drugeliai, tvarkėmės mokslus, buitį, gyvenom savo malonumui ir užjautėm draugus turinčius vaikų. Saugotis nustojom po dvejų vedybinių metų, tačiau vaikų dar nenorėjom (stengdavomės mylėtis per nevaisingas dienas ir manėm, jei pražiopsosim, tai pražiopsosim), spaudimas buvo iš tėvų pusės, tad nutarėm - kaip Dievas duos. Dar po metų tokio žaidimo nutarėm į jokias dienas nekreipt dėmesio ir mylėtis kada tik norim be jokių apsaugų, tačiau vaikų dar labai nelaukėm. Po 4 bendro gyvenimo metų sunerimom, nutarėm, kad aš turiu kreiptis į gydytoją. Rekomendavo Klinikose laparoskopijų specę. Tad tiesiu taikiniu pas ją. Pirmiausia man nustatė clamidiozę. Gydėmės abu, išsigydėm po antro kurso vaistų. Tada iškart buvo nustatyta laparaskopijos data. Išvada - kiaušidės pilnai praeinamos, yra keli endometriozės židinukai. Liepė bandyti dar metus. Bandėm - nepavyko. Tuomet ištyrėm vyrą - sperma nelabai kokybiška, gėrė ilgai ir daug vaistų ir vitaminų. Man jau 28, vyrui 32. Nutarėm užsiimti rimtai, jei reikia, net ir dirbtinį apvaisinimą, tiesiog pasiryžom žūt būt susilaukti vaikelio. Pradėjau lankytis pas vieną gydytoją. Pasidariau hormonų tyrimus, šiek tiek padidėjęs prolaktinas, bet šiaip viskas gerai. Taigi, gydytoja nutarė mane tirti - žiūrėti ar bręsta folikulas. Du mėnesius 5 dienos prieš mėnesines rytais pas ją važinėdavau, o ji echoskopu žiūrėdavo ar bręsta. Pirmą mėnesį nesubrendo. Antrą pasakė, kad subrendo, bet nesprogo, vėlaiu sulaukiau mėnesinių, bet labai negausių. Trečią mėnesį apsilankius pas gydytoją ji pasakė, kad aš laukiuosi.
Kadangi antrą mėnesį (kai pastojau) pas gydytoją buvau ketvirtadienį, o sekantis apsilankymas buvo pirmadienį, tai matyt, per tas kelias dienas kiaušinėlis subrendo, apsivaisino ir pradėjo formuotis geltonkūnis. Gydytoja pamanė, kad tai vis tas pats nesprogęs kiaušinėlis.
Tokia ta mano istorija su laiminga pabaiga. Vaikelio susilaukiau būdama 29.
Noriu pasakyti, kad per visus šiuos 7 metus tik 2 kartus pirkau testą ir abu kartus tada kai jau buvau pastojus (antrasis- patvirtinimui). Niekad neleidau sau graužtis ir pergyventi, viską priėmiau kaip savaime suprantamą dalyką ir tikėjau, abu su vyru tiesiog buvom įsitikinę, kad mes turėsim savo vaikelį. tiesiog visad galvojom, jei niekas nepadės, darysim dirbtinį apvaisinimą ir šventai tikėjom. Aišku, kartais apimdavo silpnumo akimirkos, net ir ašarą esu nubraukusi sulaukusi tų dienų, bet neleidau sau nukabinti nosies. Žinoma,matavausi ir BT, gėriau visokias žolytes. Tiesa, prieš pat pastojant (prieš mėnesį) abu su vyru pradėjom gerti Noni sultis, sako, kad jos stebuklingos, sutvarko visą organizmą ir poveikis pasireiškia po mėnesio. Būtent po mėnesio pastojau, nežinau ar sutapimas ar ne

Gėriau tas sultis visą nėštumą ir nėštumas buvo lengvas.
Gavosi labai ilga istorija. Noriu jum palinkėti stiprybės, ištvermės ir, svarbiausia, tikėjimo. Labai jus palaikau ir tikiu, kad kiekvienos kūdikėlis tiesiog laukia palankiausios progos pas jus apsigyventi. Sėkmės
Patikimas būdas gerai išauklėti vaikus - padaryti juos laimingus.
Oskaras Vaildas